İnşallah hamilesin dir de yerleşme kanaması dır canım.. Hadi bekliyoruz hep beraberCanım bilmiyorum ki dün ağrısızdı. Bugün sabah adet olcakmısım gibi kalktım tuvalete koşturdum bir şey gelmedi. Göğüs ucumda yeşil kalın bir damar çıkmış onu fark ettim. Geçen annem demisti hamileliklerimi hep göğsümde süt damarı kabarırdı öyle anlardım diye bende o akşam bakmıştm bir sey yoktı işte dün gece cıkmıs.
Geçen bi arkadasım demişti hamileykende adet olmuşsun gibi karnın ağrıyabilir belirtiler cok benziyo diye.
aman ne sıkıntılı işler bunlar. Zaten ben pazartesi en geç yapacağım testi kuzum görürüz artık. Doktoru aramış eşim 48 saate sökülme olmazsa yerleşme kanaması olabilir demiş. Hatta cok ilginc kan testi negatifti demiş. Ama ben düsünüyorum şimdi belkide ben erken verdm kan testini.
İnsallah canım. Ağrım geçti gitti şuan normalim uzanıyorum hayırlısı olsun. Eşim uyansa yollucam nöbetçiye de gene acele mi ediyorum diye korkuyorumİnşallah hamilesin dir de yerleşme kanaması dır canım.. Hadi bekliyoruz hep beraber
Haydaa hep bu kaynanalar yok mu ... naptıAnasi yzuunden
Teee köye gittti anasini getirmeye benide goturmediHaydaa hep bu kaynanalar yok mu ... naptı
Günaydın..Gunaydinnnn
Size mi gelcekk annesiTeee köye gittti anasini getirmeye benide goturmedianasiyla rahat rahat ne konuscaktiysa artık
Hahahhaha kahkaha attımGünaydın..
küsülecek zaman mı kız şimdi
Kızımı yaparken bizde küstük
Baktım yumurtlama var kalk dedim sevişeceğiz
Ondan mı bilmem benim kızın babasıyla hiç arası yok
Günaydın..
küsülecek zaman mı kız şimdi
Kızımı yaparken bizde küstük
Baktım yumurtlama var kalk dedim sevişeceğiz
Ondan mı bilmem benim kızın babasıyla hiç arası yok
Ee aman bosver napcan sende gidip bu saatte ben hiç gitmem valla istedikleri kadar yalnız kalsınlar kuzum onlar ana oğul sana bi garazi olmadıgı sürece kaynananın sorun yokYok evine geldi ne isi var bizde
Aman bırak konuşsun.. Bu anacı erkekleri hiç sevmiyorum benimki de öyle.. Artık hiç umursamıyorum anasınıda anasına dediklerinideAnasi yzuunden
Bugün bütün eczaneler açık değil mi? Bir kontrol et istersen açık olması lazımİnsallah canım. Ağrım geçti gitti şuan normalim uzanıyorum hayırlısı olsun. Eşim uyansa yollucam nöbetçiye de gene acele mi ediyorum diye korkuyorum
Bu gun değil dun gitti geldi banane benm arabama ne diye biniyo annesiEe aman bosver napcan sende gidip bu saatte ben hiç gitmem valla istedikleri kadar yalnız kalsınlar kuzum onlar ana oğul sana bi garazi olmadıgı sürece kaynananın sorun yok
Analarının soyu kurusunAman bırak konuşsun.. Bu anacı erkekleri hiç sevmiyorum benimki de öyle.. Artık hiç umursamıyorum anasınıda anasına dediklerinide
Bugün bütün eczaneler açık değil mi? Bir kontrol et istersen açık olması lazım
Cumartesi acık mı kuzummAman bırak konuşsun.. Bu anacı erkekleri hiç sevmiyorum benimki de öyle.. Artık hiç umursamıyorum anasınıda anasına dediklerinide
Bugün bütün eczaneler açık değil mi? Bir kontrol et istersen açık olması lazım
E kuzum onun annesii... sende anne olcan. Öyle düsün. Kayınvalidenle baska sorunların var senın galiba yoksa sen böyle boştan kıskanclık yapmazsınn gibime geldiBu gun değil dun gitti geldi banane benm arabama ne diye biniyo annesi
Bak bu çok sert oldu..Bu gun değil dun gitti geldi banane benm arabama ne diye biniyo annesi
Ya ben kendime yediremiyorum onun nisanliyken beni umursamamasi bircok seyimi eksik yapmasina ragmen simdi benden ve benm esimden biseyler beklemesi bans dokunan herseyimi kendim yaptim simdi annelik yaomays kalkiyo hepimiz anne olcaz Allah izin verirse herseyleri tam olsun diye ugradmicazmiE kuzum onun annesii... sende anne olcan. Öyle düsün. Kayınvalidenle baska sorunların var senın galiba yoksa sen böyle boştan kıskanclık yapmazsınn gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?