Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamilesin dir de yerleşme kanaması dır canım.. Hadi bekliyoruz hep beraber

İnşallah hamilesin dir de yerleşme kanaması dır canım.. Hadi bekliyoruz hep beraber
İnsallah canım. Ağrım geçti gitti şuan normalim uzanıyorum hayırlısı olsun. Eşim uyansa yollucam nöbetçiye de gene acele mi ediyorum diye korkuyorum

Aman bırak konuşsun.. Bu anacı erkekleri hiç sevmiyorum benimki de öyle.. Artık hiç umursamıyorum anasınıda anasına dediklerinide
İnsallah canım. Ağrım geçti gitti şuan normalim uzanıyorum hayırlısı olsun. Eşim uyansa yollucam nöbetçiye de gene acele mi ediyorum diye korkuyorum
Bugün bütün eczaneler açık değil mi? Bir kontrol et istersen açık olması lazım

Ee aman bosver napcan sende gidip bu saatte ben hiç gitmem valla istedikleri kadar yalnız kalsınlar kuzum onlar ana oğul sana bi garazi olmadıgı sürece kaynananın sorun yok
Bu gun değil dun gitti geldi banane benm arabama ne diye biniyo annesi

Analarının soyu kurusun

Biz benımkının ailesine gidiyoz benımkı telefona gömülüyo suratlarına bakmıyor dogru dürüst ben dürtüyorum salaktan konussun diye Ben her gittigimde kaynanamıda görümcemide oturturum mutfağa konuşur dururum benimkinden cok konusurım

Cumartesi acık mı kuzumm

E kuzum onun annesii... sende anne olcan. Öyle düsün. Kayınvalidenle baska sorunların var senın galiba yoksa sen böyle boştan kıskanclık yapmazsınn gibime geldi

Bak bu çok sert oldu..
Bir şey mi dedi yada bir şey mi yaptı sana niye bu kadar tepkilisin...
Eğer aranızda geçenler varsa kaynanala arana mesafe koy ama bunun için eşinle kavga etme..

Günaydın cnm inşallah yerleşmedir çok sevindim biraz ağrı olabilir belki yerleşme ağrısı deniyor ya budur belkide doktorda 48 saat dediyse bekleyelim bakalım

E kuzum onun annesii... sende anne olcan. Öyle düsün. Kayınvalidenle baska sorunların var senın galiba yoksa sen böyle boştan kıskanclık yapmazsınn gibime geldi
Ya ben kendime yediremiyorum onun nisanliyken beni umursamamasi bircok seyimi eksik yapmasina ragmen simdi benden ve benm esimden biseyler beklemesi bans dokunan herseyimi kendim yaptim simdi annelik yaomays kalkiyo hepimiz anne olcaz Allah izin verirse herseyleri tam olsun diye ugradmicazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…