Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bu çok sert oldu..
Bir şey mi dedi yada bir şey mi yaptı sana niye bu kadar tepkilisin...
Eğer aranızda geçenler varsa kaynanala arana mesafe koy ama bunun için eşinle kavga etme..
Zaten aeamda mesafe var dugunden beri 4 kere falan gormusumdur

Günaydın cnm inşallah yerleşmedir çok sevindim biraz ağrı olabilir belki yerleşme ağrısı deniyor ya budur belkide doktorda 48 saat dediyse bekleyelim bakalım
Canım ben bekler miyim sence galiba test yapcam ama öyle kıvrandıran bi adet ağrısı değil bu daha garip minik kramplar sadece . Rabbim inşallah yerleştiriyordur miniğimi

Kuzum şimdi şöyle bir sey var kayınvalide kayınvalidedir her ne kadar anne diye seslensekte o aslında bizim annemiz değildir. Her zaman el oluruz. Hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları. Onların dediği ufacık bir lafı kafamıza takarız büyütürüz... ama belki aynısını kendi annemiz dese iki atışırız sonra unutur gideriz. Neden çünkü o anne, diğeri el olduğu için batar bize aslında. Benım kayınvalidem bana hiç laf sokmadı mı sanki cok soktugu oldu. Ama her defasında gülümseyerek gittim yanına.. her defasında oturdum onla saatlerce sohbet ettim. İlk baslarda bende senın gibiydim cok takıp büyütüyordum artık takmıyorum çünkü zaten annem değil ki bana ne dese batcak yani.

Amannn neyse ya hic strese giremiycem bu gun sogan suyuna baslicam sut maydonoz baslicam 41 meryem suresi baslicam rabbim nasip eder insallah

Canım ben bekler miyim sence galiba test yapcam ama öyle kıvrandıran bi adet ağrısı değil bu daha garip minik kramplar sadece . Rabbim inşallah yerleştiriyordur miniğimi
Daha yeniyken öyle olur zaten adet günüm geçtiğinde adet ağrılarım olmuştu sabah ki idrarla mi duruyorsun cnm

Daha yeniyken öyle olur zaten adet günüm geçtiğinde adet ağrılarım olmuştu sabah ki idrarla mi duruyorsun cnm
Yok kuzum o kadar tutamam ben 7 de hortladım sabah... avokado ceviz badem falan yedim işte yalan olmasın bide türk kahvesi içtim

Şuan silerken kahverengimsi pembesi lekelenme geliyor ama pede hala gelen bir şey yok.

Canım bende sana yazacaktım bence yerleşmeydi o gelen ağrıyi hiç sorma bende kivraniyorjm vallahi beta 2 ye katladı mı niye ağrım bu kadar çok gibi sıkıntılar başladı bende sende test aldır kafan rahat olsun heyecanla bekliyoruz

Bende de aynı bazen olabiliyor hiç bi zaman münakaşaya girmedim saygısızlık etmedim en önemlisi Haso18 kayınvalideni sevmediğin için böyle küçük şeylerden eşinle tartışıp sadece kendi ilişkinize zarar vermiş olursunuz erkekler anneleriyle ilgili kötü söylemlere üzülüyor sinirleniyor mesafeni koymuşsun zaten boşver kız

Eşim kus değil sirinlik falan yapti gece ama ben umursaamddim akli basina gelsin

Ay kuzum inşallah öyledir. Yerleşmeden sonra hemen cıkar mı idrar testinde sence

Kızlar bana dün yorum yapmadınız ya beta 24.54 çıktı ya son adet tarihim 6 Mayıs'tı bazen ileri bazen geri geldiği için bat günümü bilemiyorum ama çokmu düşük ya

Yok kuzum o kadar tutamam ben 7 de hortladım sabah... avokado ceviz badem falan yedim işte yalan olmasın bide türk kahvesi içtim
Sigarayı bıraktın mı ben yumurtlamadan sonra içmiyorum ne olur ne olmaz sonra bide buna vicdan yapar üzülürüz

Ay kuzum inşallah öyledir. Yerleşmeden sonra hemen cıkar mı idrar testinde sence
Sanki burda biri söylemişti bunu yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra test yapın diye ama bizim bi tanıdık gebeliği öğrendi hemen sonra aynı öyle açık pembe leke gelmiş yerleşme kanaması demiş doktor yani bugün yarında öğrenilebilir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…