Zaten aeamda mesafe var dugunden beri 4 kere falan gormusumdurBak bu çok sert oldu..
Bir şey mi dedi yada bir şey mi yaptı sana niye bu kadar tepkilisin...
Eğer aranızda geçenler varsa kaynanala arana mesafe koy ama bunun için eşinle kavga etme..
Deme kız öyle bizde anayız.Analarının soyu kurusun
Canım ben bekler miyim sence galiba test yapcamGünaydın cnm inşallah yerleşmedir çok sevindim biraz ağrı olabilir belki yerleşme ağrısı deniyor ya budur belkide doktorda 48 saat dediyse bekleyelim bakalım
Benmki kiskanc degil umursamazDeme kız öyle bizde anayız.
Erkek anneleri biraz kıskanç olabiliyor..
Kuzum şimdi şöyle bir sey var kayınvalide kayınvalidedir her ne kadar anne diye seslensekte o aslında bizim annemiz değildir. Her zaman el oluruz. Hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları. Onların dediği ufacık bir lafı kafamıza takarız büyütürüz... ama belki aynısını kendi annemiz dese iki atışırız sonra unutur gideriz. Neden çünkü o anne, diğeri el olduğu için batar bize aslında. Benım kayınvalidem bana hiç laf sokmadı mı sanki cok soktugu oldu. Ama her defasında gülümseyerek gittim yanına.. her defasında oturdum onla saatlerce sohbet ettim. İlk baslarda bende senın gibiydim cok takıp büyütüyordum artık takmıyorum çünkü zaten annem değil ki bana ne dese batcak yani.Ya ben kendime yediremiyorum onun nisanliyken beni umursamamasi bircok seyimi eksik yapmasina ragmen simdi benden ve benm esimden biseyler beklemesi bans dokunan herseyimi kendim yaptim simdi annelik yaomays kalkiyo hepimiz anne olcaz Allah izin verirse herseyleri tam olsun diye ugradmicazmi
Amannn neyse ya hic strese giremiycem bu gun sogan suyuna baslicam sut maydonoz baslicam 41 meryem suresi baslicam rabbim nasip eder insallahKuzum şimdi şöyle bir sey var kayınvalide kayınvalidedir her ne kadar anne diye seslensekte o aslında bizim annemiz değildir. Her zaman el oluruz. Hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları. Onların dediği ufacık bir lafı kafamıza takarız büyütürüz... ama belki aynısını kendi annemiz dese iki atışırız sonra unutur gideriz. Neden çünkü o anne, diğeri el olduğu için batar bize aslında. Benım kayınvalidem bana hiç laf sokmadı mı sanki cok soktugu oldu. Ama her defasında gülümseyerek gittim yanına.. her defasında oturdum onla saatlerce sohbet ettim. İlk baslarda bende senın gibiydim cok takıp büyütüyordum artık takmıyorum çünkü zaten annem değil ki bana ne dese batcak yani.
Daha yeniyken öyle olur zaten adet günüm geçtiğinde adet ağrılarım olmuştu sabah ki idrarla mi duruyorsun cnmCanım ben bekler miyim sence galiba test yapcamama öyle kıvrandıran bi adet ağrısı değil bu daha garip minik kramplar sadece . Rabbim inşallah yerleştiriyordur miniğimi
Yok kuzum o kadar tutamam ben 7 de hortladım sabah... avokado ceviz badem falan yedim işte yalan olmasın bide türk kahvesi içtimDaha yeniyken öyle olur zaten adet günüm geçtiğinde adet ağrılarım olmuştu sabah ki idrarla mi duruyorsun cnm
İnşallah bebeğimmAmannn neyse ya hic strese giremiycem bu gun sogan suyuna baslicam sut maydonoz baslicam 41 meryem suresi baslicam rabbim nasip eder insallah
İnşallah yerlesmedirİnşallah bebeğimmSen stres yaratma kendinee boşver
Canım bende sana yazacaktım bence yerleşmeydi o gelenKızlar günaydın karın ağrısıyla uyandım korkarak wc ye gittim ama gene kan gelmedi. Silince soluk pembe biraz bu sefer daha kahvemsiydi . Ama hiç kan akmadı. Düne göre karnım biraz ağrıyor. 1-2 saate sökülmezse muhtemelen eşime nöbetçi eczane aratacağım gibi duruyor
Bende de aynı bazen olabiliyor hiç bi zaman münakaşaya girmedim saygısızlık etmedim en önemlisiKuzum şimdi şöyle bir sey var kayınvalide kayınvalidedir her ne kadar anne diye seslensekte o aslında bizim annemiz değildir. Her zaman el oluruz. Hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları. Onların dediği ufacık bir lafı kafamıza takarız büyütürüz... ama belki aynısını kendi annemiz dese iki atışırız sonra unutur gideriz. Neden çünkü o anne, diğeri el olduğu için batar bize aslında. Benım kayınvalidem bana hiç laf sokmadı mı sanki cok soktugu oldu. Ama her defasında gülümseyerek gittim yanına.. her defasında oturdum onla saatlerce sohbet ettim. İlk baslarda bende senın gibiydim cok takıp büyütüyordum artık takmıyorum çünkü zaten annem değil ki bana ne dese batcak yani.
Eşim kus değil sirinlik falan yapti gece ama ben umursaamddim akli basina gelsinBende de aynı bazen olabiliyor hiç bi zaman münakaşaya girmedim saygısızlık etmedim en önemlisiHaso18 kayınvalideni sevmediğin için böyle küçük şeylerden eşinle tartışıp sadece kendi ilişkinize zarar vermiş olursunuz erkekler anneleriyle ilgili kötü söylemlere üzülüyor sinirleniyor mesafeni koymuşsun zaten boşver kız
Ay kuzum inşallah öyledir. Yerleşmeden sonra hemen cıkar mı idrar testinde senceCanım bende sana yazacaktım bence yerleşmeydi o gelenağrıyi hiç sorma bende kivraniyorjm vallahi beta 2 ye katladı mı niye ağrım bu kadar çok gibi sıkıntılar başladı bende sende test aldır kafan rahat olsun heyecanla bekliyoruz
Sigarayı bıraktın mı ben yumurtlamadan sonra içmiyorum ne olur ne olmaz sonra bide buna vicdan yapar üzülürüzYok kuzum o kadar tutamam ben 7 de hortladım sabah... avokado ceviz badem falan yedim işte yalan olmasın bide türk kahvesi içtim
Bence çıkar erken gebelik testi al garanti olsunAy kuzum inşallah öyledir. Yerleşmeden sonra hemen cıkar mı idrar testinde sence
Bazı insanlar öyle gerçekten... Haklısın.. Hele ki kendi annen çok şey yaptıysa bu yan gelip yattıysa dokunur çok.Benmki kiskanc degil umursamaz
Sanki burda biri söylemişti bunu yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra test yapın diye ama bizim bi tanıdık gebeliği öğrendi hemen sonra aynı öyle açık pembe leke gelmiş yerleşme kanaması demiş doktor yani bugün yarında öğrenilebilir o zamanAy kuzum inşallah öyledir. Yerleşmeden sonra hemen cıkar mı idrar testinde sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?