Aynen oyle onu diyorum iste esimin yarin dogum gunu annem ne hediye alicam diye cikmis ariyo benmki bana daha 1 cop almadi hadi ebni birak oglunada almadi dokunuyo insanaBazı insanlar öyle gerçekten... Haklısın.. Hele ki kendi annen çok şey yaptıysa bu yan gelip yattıysa dokunur çok.
Ama keskin sirke küpüne zarardır. Bak kendimden biliyorum..
Canım ben burda bat günü 40 60 çıkanları da okudum gayet de sağlıklı ilerliyor gebelikleri bence hiç stres yapma sağlıkla ilerler inşallahKızlar bana dün yorum yapmadınız ya beta 24.54 çıktı ya son adet tarihim 6 Mayıs'tı bazen ileri bazen geri geldiği için bat günümü bilemiyorum ama çokmu düşük ya
Ay bırakmadım valla hatta pazartesi kanda negatifi görmüstüm ya sinirden midir nedir fosur fosur içtim diyebilirimSigarayı bıraktın mı ben yumurtlamadan sonra içmiyorum ne olur ne olmaz sonra bide buna vicdan yapar üzülürüz
Bende yerlesme kanamasından 3 gün sonra biliyorum ama cıkanlarda var işte bi şansımı denicem galiba.Sanki burda biri söylemişti bunu yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra test yapın diye ama bizim bi tanıdık gebeliği öğrendi hemen sonra aynı öyle açık pembe leke gelmiş yerleşme kanaması demiş doktor yani bugün yarında öğrenilebilir o zaman
Bir günde en fazla 2 mm büyüyormuşKızlar 6-7 mm olan yumurta kaç günde istenilen büyüklüğe ulaşır sizce
Canim benim o akintiyla 7 gun oldu arada hala belirtilerim dewam ediyor gecen gun test yaptim koyuluk varmi diye ama saatlerce beklememe ragmen idrarim cok seyrekti ve yine belli belirsiz cikti hayirlisi ins pazartesi siparisim geliyor ins o hafta takipte olucam normal gevelik testiyleKızlar günaydın karın ağrısıyla uyandım korkarak wc ye gittim ama gene kan gelmedi. Silince soluk pembe biraz bu sefer daha kahvemsiydi . Ama hiç kan akmadı. Düne göre karnım biraz ağrıyor. 1-2 saate sökülmezse muhtemelen eşime nöbetçi eczane aratacağım gibi duruyor
Canım bizim burdakiler kapalı yaaa neden acaba- Janna - şimdi iki eczanenin önünden geçtim ikiside açık.. Nöbetçi aramanıza gerek yok
İlden ile değişiyor sanırım. Tekirdağ’da cumartesi günleri kapalı eczaneler.- Janna - şimdi iki eczanenin önünden geçtim ikiside açık.. Nöbetçi aramanıza gerek yok
İnşallahh heyecan ve korkuyla salı gününü bekliyorum tabi o zamana kadar adet olmazsamCanım ben burda bat günü 40 60 çıkanları da okudum gayet de sağlıklı ilerliyor gebelikleri bence hiç stres yapma sağlıkla ilerler inşallah
Hiç tiksinme oldu mu sende 3 4 gün önce bi tane içim dedim bi tuhaf oldum içemedim yarısını bileAy bırakmadım valla hatta pazartesi kanda negatifi görmüstüm ya sinirden midir nedir fosur fosur içtim diyebilirimEn düsük dereceli olanı içiyorum suanlık testte pozitifi gördügümde bırakcam
Ben izmirdeyimİlden ile değişiyor sanırım. Tekirdağ’da cumartesi günleri kapalı eczaneler.
yok olmadı canımHiç tiksinme oldu mu sende 3 4 gün önce bi tane içim dedim bi tuhaf oldum içemedim yarısını bile
Haftasonu kapalı olmaz mi nöbetçi eczane bak istersen garanti olsunCanım bizim burdakiler kapalı yaaa neden acaba
Hiç tiksinme oldu mu sende 3 4 gün önce bi tane içim dedim bi tuhaf oldum içemedim yarısını bile
Şırnakta bile kapalıİlden ile değişiyor sanırım. Tekirdağ’da cumartesi günleri kapalı eczaneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?