Dimi sanki sgarayla vedalaşcam psikolojisine girip daha da içesim geliyorGünaydın kızlar
- Janna - 'yı bilmem ama ben tiksinmemiştim aksine daha çok içmek istiyordum hala öyle nasıl bırakıcaz bilmiyorum bunu
Öğrenene kadar zor bırakılır gibiGünaydın kızlar
- Janna - 'yı bilmem ama ben tiksinmemiştim aksine daha çok içmek istiyordum hala öyle nasıl bırakıcaz bilmiyorum bunu
Doğrudur. Ben bi İstanbul’da açık olduğunu biliyorum gerisini bilmiyorumŞırnakta bile kapalı
Hahaha ay aynen bide vedalaşabilsem gece içmicem bu son diye söz veriyorum kendime sonra hemen hop sabah eşimin paketten bi dalDimi sanki sgarayla vedalaşcam psikolojisine girip daha da içesim geliyor
Günaydın kızlar
inşallah ona çekmişsindirBenım anneannem üstüne görürmüs acaba ona mı çektim naptım
Ben öğrendiğimde bu gebeliğimi dayandım çok kimyasal Olunca da devm ettim sonra tekrar yükseldi yine dayandım içmeyim diye şimdi aynıyım kısır döngüdeyimÖğrenene kadar zor bırakılır gibi
Valla ben 3 yıldır kullanıyorum, bir de hemşireyim geçen 2 yıl boyunca yoğun çalışma tempom vardı geceleri nöbette uyumamak için paket paket sigara içerdim o yüzden bırakamıyorum galibaAYnen yaa birakmak zor ben tiksinsemde icebiliyorum.keske birakabilsem.
Valla şuan o kadar çok bahsettik ki içmeyen de başlicak insanın canını çektirmeyin durunBen öğrendiğimde bu gebeliğimi dayandım çok kimyasal Olunca da devm ettim sonra tekrar yükseldi yine dayandım içmeyim diye şimdi aynıyım kısır döngüdeyim
Böyle şeylerde benzeyebiliyoruz, annem bana hamileyken de üstüme görmüş, bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde pembe lekelenmem olmuştuBenım anneannem üstüne görürmüs acaba ona mı çektim naptım
Valla ben 3 yıldır kullanıyorum, bir de hemşireyim geçen 2 yıl boyunca yoğun çalışma tempom vardı geceleri nöbette uyumamak için paket paket sigara içerdim o yüzden bırakamıyorum galiba
Hahahah bencedeValla şuan o kadar çok bahsettik ki içmeyen de başlicak insanın canını çektirmeyin durun
Kizlar bi yorum yapin yaa boyle olupta hamile kalan var mi cevrenizdeGunaydinss Kizlar bu lekelenme neden 7 gundur dewam ediyir sizce ama benimki kahverengiye dondu ilk 1 2 gun pembemsiydi
Önemli olan kesinlikle net bir şekilde kafada bitirmekBu sigaralarin icinde herne varsa bagimlilik yapio biraktirmiyo
Beraber olsun o zamanHahahah bencedekahve yapmaya gidim bari
Bu hamileliğimden 4 gün lekelenme yaşadım pembe akıntı ardından hafif kahverengiye dönük hamileymişim sonra kesildi 1 hafta sonra da kimyasaldan dolayı normal kanama olduKizlar bi yorum yapin yaa boyle olupta hamile kalan var mi cevrenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?