Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef ben bitiremiyom kafada 1 2 tahtam eksik ondan galiba

Bu hamileliğimden 4 gün lekelenme yaşadım pembe akıntı ardından hafif kahverengiye dönük hamileymişim sonra kesildi 1 hafta sonra da kimyasaldan dolayı normal kanama oldu
Basta istemiyordum 3. Olcak ve oglan daha yasina girmedi diye ama ne biliyim analik duygularim asiri kabardi istiyom galiba olmasini ins donmez adete

Saglik ocagima gittigimde gecen haftanin basinda beta hcg yapmadii baska bi sorunun olabilir dedi bende kadin doguma gittim hic bir sorunun yok dedi ozellikle beta hcg yaptirmadim ve koyulasma tam olsun saglik ocagina testimle gidip doktorum masasina koyacam yap artik beta hcg mi diye butun tahlillerim temiz cikti diyecem.andim olsun

10 testi 24 liraya aldim alcaksaniz p.t.t a.v.m den alin n kizlar kargo da hizli aklinizda bulunsun

Benimde vardı hatta demiştim burda adet olacak gibi hissediyorum diye sizde bana bu hamilelik belirtisi de olabilir demiştiniz hatırladın mı içini karartma sakın
Ay ne bileyim kuzum yaa icim korktu sanki her an sökülcekmiş gibi ama böyle ara ara giriyor kramplar. Allahım cok degisik bir sey ne oldugunuda kestiremiyorum. Her baktıgımda kırmızı bir sey görmedigim icin şükrediyorum sadece

Dua et inşallah güzel haberlerini alacağız kuzum benim

Kızlar bana dün yorum yapmadınız ya beta 24.54 çıktı ya son adet tarihim 6 Mayıs'tı bazen ileri bazen geri geldiği için bat günümü bilemiyorum ama çokmu düşük ya
Çok düşük değil. Benim battan 3 gün önce 42 çıktı. İki gün sonra 106 sonraki iki gün sonra 300 kusur çıktı. Doktorla konuştum çok iyi dedi. İki kere daha beta yaptırıp perşembe doktora gidicem, yukselırse görürüz keseyi dedi. Gün aşırı yaptır moralını bozma.

Günaydın kuduruk fındık kızlarre bugünkü heyecna jannada öf yerleşsin artık strese girdimm dursun pembelik kahvelikk adet değildir inş.. benim regl allah belasını versin bitmiyor 7. Gün deneneye başlayıp heyecanınıza katılamıyorum rabia bakalım diğer testlerinde nolcak dwğer artarsa sorun yok şuan hamişsin zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…