- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Koş gel beraber olsunBeraber olsun o zaman
Malesef ben bitiremiyom kafada 1 2 tahtam eksik ondan galibaÖnemli olan kesinlikle net bir şekilde kafada bitirmekben doktoruma kimyasal bu yüzden mi oldu diye sordum sigara kullanıyorum diye senin içtiğin sigara gebelik döneminde bebeği etkiler döllenme kısmı eşinle alakalı azalttırman lazım demişti
Basta istemiyordum 3. Olcak ve oglan daha yasina girmedi diye ama ne biliyim analik duygularim asiri kabardi istiyom galiba olmasini ins donmez adeteBu hamileliğimden 4 gün lekelenme yaşadım pembe akıntı ardından hafif kahverengiye dönük hamileymişim sonra kesildi 1 hafta sonra da kimyasaldan dolayı normal kanama oldu
Hayırlısı olsun, inşallah hamilesinizdirBasta istemiyordum 3. Olcak ve oglan daha yasina girmedi diye ama ne biliyim analik duygularim asiri kabardi istiyom galiba olmasini ins donmez adete
Ins tum.isteyenlere nasip olsunHayırlısı olsun, inşallah hamilesinizdir
Canım benım kahvemsi pembeye döndğ suan birazda sağ kasıkta batma varBöyle şeylerde benzeyebiliyoruz, annem bana hamileyken de üstüme görmüş, bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde pembe lekelenmem olmuştu
Benim dedigim gibi 1 2gun oyleydi sonra tamamen kahve oldu suandada 7.gun boyle adet olmaz heraldeCanım benım kahvemsi pembeye döndğ suan birazda sağ kasıkta batma var
Bu sözün sanada etkisi olabileceğini düşünmüyor musun ?Analarının soyu kurusun
Evet mesela benım suan vuruyo agrı ya anlayamıyorım ne oldugumu stres bastıBenim dedigim gibi 1 2gun oyleydi sonra tamamen kahve oldu suandada 7.gun boyle adet olmaz heraldeama benim agrimda bi geldi bi gecti
Benimde vardı hatta demiştim burda adet olacak gibi hissediyorum diye sizde bana bu hamilelik belirtisi de olabilir demiştiniz hatırladın mı içini karartma sakınCanım benım kahvemsi pembeye döndğ suan birazda sağ kasıkta batma var
Ay ne bileyim kuzum yaa icim korktu sanki her an sökülcekmiş gibi ama böyle ara ara giriyor kramplar. Allahım cok degisik bir sey ne oldugunuda kestiremiyorum. Her baktıgımda kırmızı bir sey görmedigim icin şükrediyorum sadeceBenimde vardı hatta demiştim burda adet olacak gibi hissediyorum diye sizde bana bu hamilelik belirtisi de olabilir demiştiniz hatırladın mı içini karartma sakın
Dua et inşallah güzel haberlerini alacağız kuzum benimAy ne bileyim kuzum yaa icim korktu sanki her an sökülcekmiş gibi ama böyle ara ara giriyor kramplar. Allahım cok degisik bir sey ne oldugunuda kestiremiyorum. Her baktıgımda kırmızı bir sey görmedigim icin şükrediyorum sadece
İnşallah kuzum sizde dua edinDua et inşallah güzel haberlerini alacağız kuzum benim
Dualarım seninle kuzumİnşallah kuzum sizde dua edin
Nasil yaniBu sözün sanada etkisi olabileceğini düşünmüyor musun ?
Çok düşük değil. Benim battan 3 gün önce 42 çıktı. İki gün sonra 106 sonraki iki gün sonra 300 kusur çıktı. Doktorla konuştum çok iyi dedi. İki kere daha beta yaptırıp perşembe doktora gidicem, yukselırse görürüz keseyi dedi. Gün aşırı yaptır moralını bozma.Kızlar bana dün yorum yapmadınız ya beta 24.54 çıktı ya son adet tarihim 6 Mayıs'tı bazen ileri bazen geri geldiği için bat günümü bilemiyorum ama çokmu düşük ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?