Ben dış gebeliğe bi etkende sigara diye biliyorum ama kimyasalla alakası olmayabilirÖnemli olan kesinlikle net bir şekilde kafada bitirmekben doktoruma kimyasal bu yüzden mi oldu diye sordum sigara kullanıyorum diye senin içtiğin sigara gebelik döneminde bebeği etkiler döllenme kısmı eşinle alakalı azalttırman lazım demişti
Ayyy görüyorum kııız var çizgiiBugünde test yaptım kızlar
Var gibi gözüküyor yumurtlamadan kac gun gecti canimBugünde test yaptım kızlar
Canım ben kendim icin konusayim ilk hamileligimde hic olmadi ufacik pembelik bile. sadece adet olucam sandım hatta marketten ped bile almıştım ama olmadım.Kizlar bi yorum yapin yaa boyle olupta hamile kalan var mi cevrenizde
Gerçekten mi ay nasıl iyi geldi bu mesaj bana salı günü gel dedi doktor ama pazartesiye randevu aldım iyi bir doktora gitcemÇok düşük değil. Benim battan 3 gün önce 42 çıktı. İki gün sonra 106 sonraki iki gün sonra 300 kusur çıktı. Doktorla konuştum çok iyi dedi. İki kere daha beta yaptırıp perşembe doktora gidicem, yukselırse görürüz keseyi dedi. Gün aşırı yaptır moralını bozma.
Canım bunda var gölge gibi görüyorum benBugünde test yaptım kızlar
14 gün bugün cnmVar gibi gözüküyor yumurtlamadan kac gun gecti canim
İnşallah vardır Canm ya 5 aydım deniyoruz ama bir yıldır istiyordukCanım bunda var gölge gibi görüyorum ben
Belirtin var mi canım?İnşallah vardır Canm ya 5 aydım deniyoruz ama bir yıldır istiyorduk
Ayy canım bende gördüm hadi inşallahİnşallah vardır Canm ya 5 aydım deniyoruz ama bir yıldır istiyorduk
Kaşık ağrım var şuan istahım da bikaç gündür arttı cnmBelirtin var mi canım?
Allah gonlune gore versin yarin sabah tekrar yap koyulasir insallahİnşallah vardır Canm ya 5 aydım deniyoruz ama bir yıldır istiyorduk
Amin canım inşallahAllah gonlune gore versin yarin sabah tekrar yap koyulasir insallah
Ben kullanmistim hapi biraktiktan sonraki 3.ay da hamile kalmistim bunyeden bunyeye fark eder canim sabir etHanimlar aranizda dogum kontrol hapi kullanan var mi? Ben 2 ay kadar kullanip biraktim sonrasinda korunmadim. Ama dogum kontrol hapi birakildiktan sonra ki 3 ay yumurtlama duzene girmeyebilir diye okudum. Tecrubesi olan ? 5 aydir da deniyoruz acaba hala yumurtlama duzene girmedi mi diye dusunuyorum.
Günaydın kuduruk fındık kızlarre bugünkü heyecna jannada öf yerleşsin artık strese girdimm dursun pembelik kahvelikk adet değildir inş.. benim regl allah belasını versin bitmiyor 7. Gün deneneye başlayıp heyecanınıza katılamıyorumrabia bakalım diğer testlerinde nolcak dwğer artarsa sorun yok şuan hamişsin zatenn
Hadi ins beni de ekle listeye artik bat yok yas 23Günaydın kuduruk fındık kızlarre bugünkü heyecna jannada öf yerleşsin artık strese girdimm dursun pembelik kahvelikk adet değildir inş.. benim regl allah belasını versin bitmiyor 7. Gün deneneye başlayıp heyecanınıza katılamıyorumrabia bakalım diğer testlerinde nolcak dwğer artarsa sorun yok şuan hamişsin zatenn
Tesekkurler cnmm benim su belirsizlik icinden cikmam lazim yaa cok.stres altindayimCanım ben kendim icin konusayim ilk hamileligimde hic olmadi ufacik pembelik bile. sadece adet olucam sandım hatta marketten ped bile almıştım ama olmadım.
Canım senın testin pozitif miTesekkurler cnmm benim su belirsizlik icinden cikmam lazim yaa cok.stres altindayim
Canim silik cikti suan pozitif denemez ama bi umut takip ediyom.Canım senın testin pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?