Canim ben ramazanda yumurtlama dönemimde iliskiye girememiştim cok cok emindim. Yinede strese soktum kendimi bir umut bekledim. Regli günüm geldi 16:00 3-4 damla geldi yerlesme kanamasımi acaba dedim 1 gun boyunca hic gelmedi cunku. Ertesi gun gece 12 de gelmeye basladi. Beynim vucumdumla oyun oynadi test bile yaptim negatifti zaten. Piskolojikte olabilir maalesef.Yalnız ben kafayı yememe ramak kaldı ya. Bu ped niye boş...valla delircem kızlar
Ya zaten olsun aksın istiyorum ben kuzum.. aksında artık bi rahatlıyım ödemim gitsin yani. Zaten yarına belli olur. 2.günde akmamazlık yapmaz herhalde dimiCanim ben ramazanda yumurtlama dönemimde iliskiye girememiştim cok cok emindim. Yinede strese soktum kendimi bir umut bekledim. Regli günüm geldi 16:00 3-4 damla geldi yerlesme kanamasımi acaba dedim 1 gun boyunca hic gelmedi cunku. Ertesi gun gece 12 de gelmeye basladi. Beynim vucumdumla oyun oynadi test bile yaptim negatifti zaten. Piskolojikte olabilir maalesef.
çook sevindim. Gözün aydın. Yumurtlamadan kaç gün geçti canım tam olarak?Kızlar selam sabah ilk idrarla yaptım bat yarın. Sadece arkadaşıma söyledim ve sonrada size söylüyorumKan vermek için acele etmeyecegim sali yada Çarşamba vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Kan verene kadarda eşime söylemeyeceğim.
Yok yok yapmaz canim akar bence azda olsa mutlakaYa zaten olsun aksın istiyorum ben kuzum.. aksında artık bi rahatlıyım ödemim gitsin yani. Zaten yarına belli olur. 2.günde akmamazlık yapmaz herhalde dimi
Cok teşekkür ederim canim. Bugun 13. Günüm. Ama ben ilk hayalet cizgiyi 11. Gun gördüm normal kaset test ile.çook sevindim. Gözün aydın. Yumurtlamadan kaç gün geçti canım tam olarak?
Tamam canımYok yok yapmaz canim akar bence azda olsa mutlaka
Kuzuuum hayırlı olsun çok çok sevindim inşallah sağlıklı devam eder gebeliğinCok teşekkür ederim canim. Bugun 13. Günüm. Ama ben ilk hayalet cizgiyi 11. Gun gördüm normal kaset test ile.
Kuzucum beraber bekleyeceğiz artık hiç sıkma canını en azından adet oldun böyle düşünTamam canım
Benim de bir kızım var kac yasinda seninki canim valla ne zor karar vermek ikinciyeDeme kız öyle bizde anayız.
Erkek anneleri biraz kıskanç olabiliyor..
Aay çok sevindim Canm hayırlı olsun inşallah darısı bizlereKızlar selam sabah ilk idrarla yaptım bat yarın. Sadece arkadaşıma söyledim ve sonrada size söylüyorumKan vermek için acele etmeyecegim sali yada Çarşamba vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Kan verene kadarda eşime söylemeyeceğim.
Bugün regli oldum canimm,ilk denemeydi..Allah hayırlı zamanda versin inşallah@Monarosa01 @bbkeliz92 L Lavinya1177 @Gulsenmug34 kızlar son durumunuz nedir bat tarihleriniz gelmişşş güzel haberler verin bizee
Benimde 14 günüm ama çok silik hala sence normal mi bi sıkıntı mı var seninle aramızda bigün var battaCok teşekkür ederim canim. Bugun 13. Günüm. Ama ben ilk hayalet cizgiyi 11. Gun gördüm normal kaset test ile.
ayy şeker tebrikler tekrardannn çok sevindiimCok teşekkür ederim canim. Bugun 13. Günüm. Ama ben ilk hayalet cizgiyi 11. Gun gördüm normal kaset test ile.
Oldum mu olmadım mı anlamadm ki kuzum. Sadece silince soluk pembemsi kahve bir sey geliyor.. bide sabah ağrıyla tuvalete oturdugumda gene soluk kahve biraz akmıştı. Hala gelmedi bir sey pede. Karın ağrısıda bitti. AnlamadmKuzucum beraber bekleyeceğiz artık hiç sıkma canını en azından adet oldun böyle düşünbu ayda güzelce hazırlasın rahim kendini bakalım
Gözün Aydın canım benimKızlar selam sabah ilk idrarla yaptım bat yarın. Sadece arkadaşıma söyledim ve sonrada size söylüyorumKan vermek için acele etmeyecegim sali yada Çarşamba vermeyi düşünüyorum ne diyorsunuz. Kan verene kadarda eşime söylemeyeceğim.
Kaç günü degerlendirdin canım telefondaki uygulama mi ovulasyonla mi takip ettin yumurtlama günü nuCok teşekkür ederim canim. Bugun 13. Günüm. Ama ben ilk hayalet cizgiyi 11. Gun gördüm normal kaset test ile.
sen ptesi gidip hemen bir daha kan ver aşkım inş o zamana ped dolmaz daSağ kasığım uyuşmuş gibi böyle yürürken sağ ayağımın üstüne basamıyormuşum gibi bi uyuşukluk var sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?