3 ay korunman lazm diye biliyorum cünkü gebeliğin ilk 3 ayında aşı önerilmiyor cankmbana covid aşı önceliği çıkmış ya ama aşı yaptırınca 1 ay korunun diyolardı doğruluğunu teyit eden oldu mu daha bunun 2. dozu var yine 1 ay 1 ay sürekli bekleyemem yaptırmayacağım sanırım
Aşko dolcaksa dolsun artık yeminle napcagımı şaşırmış haldeyim. Dolmuyo ki pede gelmiyor. En son 2 defa cıktm wcye ikisnde silincede gelmedi. Şaştım kaldım afedersin mala bağladımsen ptesi gidip hemen bir daha kan ver aşkım inş o zamana ped dolmaz da
Canimm cok teşekkür ederimKuzuuum hayırlı olsun çok çok sevindim inşallah sağlıklı devam eder gebeliğin
Amin inşaallah cok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Gözün Aydın canım benimçok sevindim yaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere
Canim herkesde ayni olmayabilir kimisinin regli gunu kimisinin regliden 2-3 gun sonra koyulasiyor. Ben doktorlari arastirdim hep oyle diyorlar. İnşaallah sende en kisa zamanda gorursun koyu cizgiyi test yapmaya devam et ilk idrarla bakalimBenimde 14 günüm ama çok silik hala sence normal mi bi sıkıntı mı var seninle aramızda bigün var batta
Cokkk teşekkür ederim canim Amin inşaallahAay çok sevindim Canm hayırlı olsun inşallah darısı bizlere
Ebru ceylandan aldim ben canım hergun ayni saatte malesef musait olamiyorum ama daha cok dikkat edecegimSende laboquick mi almıstın canım?
Aynı saatte yapsan hep aslında daha iyi olabilir
ben 10 gün önce kadındoğuma muayene oldum sormuştum. Aşının 2 dozunuda olduktan sonra 1ay da korunman gerekiyor demişti. Hamilelere de 3 aydan sonra sadece sinovac yapılıyormuş.bana covid aşı önceliği çıkmış ya ama aşı yaptırınca 1 ay korunun diyolardı doğruluğunu teyit eden oldu mu daha bunun 2. dozu var yine 1 ay 1 ay sürekli bekleyemem yaptırmayacağım sanırım
Bende ondan aldım sen yumurtladın mi canım ben yarın başlıyorum ovulasyon testineEbru ceylandan aldim ben canım hergun ayni saatte malesef musait olamiyorum ama daha cok dikkat edecegim
Yok canim ya birgün test biraz belirgin oluyor öteki gun silik anlamadim yaniBende ondan aldım sen yumurtladın mi canım ben yarın başlıyorum ovulasyon testine
Anladım canım peki rahim ağzı yetmezliği olabilir mi bakıldı mı?Teşekkür ederim sizedeHayir hic bir problem yoktu dogana kadar da yasiyodu. Otopsi sonuclari temiz cikti yavrumun. Nedensiz denildi. Acilma cok hizli oldu bende dogum engellenemedi.
Sıvı almaya dikkat ediyormusun 12.16 saatleri arasında mi yapıyorsun kuzumYok canim ya birgün test biraz belirgin oluyor öteki gun silik anlamadim yani
Daha yumurtlama zamaninaa var o zaman sen yapmaya devam et kuzum yaaa nolur nolmaz diyeEki Görüntüle 2864949
Bakin kizlar degisik ya
Benimde sağ kasığım aşırı ağrıyorSağ kasığım uyuşmuş gibi böyle yürürken sağ ayağımın üstüne basamıyormuşum gibi bi uyuşukluk var sinir oldum
İnşallah Canm yarın tekrar yapacam bakalım sende kan sonucunu haber ver mutlaka bizeCanim herkesde ayni olmayabilir kimisinin regli gunu kimisinin regliden 2-3 gun sonra koyulasiyor. Ben doktorlari arastirdim hep oyle diyorlar. İnşaallah sende en kisa zamanda gorursun koyu cizgiyi test yapmaya devam et ilk idrarla bakalim
Eki Görüntüle 2864949
Bakin kizlar degisik ya
Bende de aynı şekilde akıntı basladı, herhalde regliye baglanacak. Erken gebelik testi negatif çıktı. Yerlesme kanaması olsa, kanama oldugunda pozitif çıkıyor mu acaba?Kızlar günaydın karın ağrısıyla uyandım korkarak wc ye gittim ama gene kan gelmedi. Silince soluk pembe biraz bu sefer daha kahvemsiydi . Ama hiç kan akmadı. Düne göre karnım biraz ağrıyor. 1-2 saate sökülmezse muhtemelen eşime nöbetçi eczane aratacağım gibi duruyor
Normal Canm dalgalanmalar olabiliyor daha yumurtlamaya var devam etEki Görüntüle 2864949
Bakin kizlar degisik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?