Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sonuç büyük ihtimalle negatif cıkarda işte maksat baslık hareketlensin

Ay ben regli öncesi agri mi yaşıyorum ya dünden beri mahvoldum agri gidip geliyo gelince belimi kesiyorlar içimi oyuyorlar kabak dolması gibi hissediyorum kendimi

Benim bata 3 gun var ama ne adet belirtisi var ne de hamilelik belirtisi var. Sadece 4-5 gundur mide bulanti hissi var o kadar. Buda zaten adet oncesi belirti olarak da geciyo

Benim bata 6 gün var. Bende hiçbir belirti yoknormalde adet olmadan önce deli gbi canım çikolata ister oda yok yarın saçımı boyatmaya gidicem çarşafa bişey olmaz değil mi kızlar ?

Benim bata 6 gün var. Bende hiçbir belirti yoknormalde adet olmadan önce deli gbi canım çikolata ister oda yok yarın saçımı boyatmaya gidicem varsada bişey olmaz değil mi kızlar ?

Benim bata 6 gün var. Bende hiçbir belirti yoknormalde adet olmadan önce deli gbi canım çikolata ister oda yok yarın saçımı boyatmaya gidicem varsada bişey olmaz değil mi kızlar ?
Benim bi bilgim yok boya konusunda

Bat'a son 4 gün kaldı. Kan testinde 7 gün kala çıkmamıştı ama bende kasık ağrısı var ara ara da bıçak saplanıyor gibi bir de göğüslerdeki damarlarda değişim var tabii adet belirtisi de olabilir ama bir ümit diyerek adet gününü bekliyorum. Sizce olma ihtimali var mı kızlar?

Bu ay da olmazsa artık psikiyatrik tedavime başlayacağım. Evlendiğimden beri çocuk istiyorum diye erteliyordum. Çocuk da olmayınca üzülüyor moralimi bozuyorum ataklar sıklaştı. Sanırım anne olsam dahi çocuğuma bakmakta yeterli olamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…