sen haziran batının ilk göz ağrısısın kıymetlimizz diğer hamiş haberleri de bat mayıstıCanim bende görüyorum
Kızlar kahvemi yaptımtestlere bakıyorum baka baka kör olacam kuruma çizgisi görüyorum sanki
Aaa evet dogru söylüyorsunsen haziran batının ilk göz ağrısısın kıymetlimizz diğer hamiş haberleri de bat mayıstı
valla bilmiyorum tablo fi tarihinde kaldığı içinAaa evet dogru söylüyorsunama belki yazmayanlarda vardir
Pek umudum yok ağustosa kaldık biz sağsalim ilerlesin gebeliğin Canm arkandan gelirim inşallahCanim bende görüyorum
Benim bi bilgim yok boya konusundaBenim bata 6 gün var. Bende hiçbir belirti yoknormalde adet olmadan önce deli gbi canım çikolata ister oda yok yarın saçımı boyatmaya gidicem varsada bişey olmaz değil mi kızlar ?
Bu ay bu heyecan bana yeterGörüyorum
Bu ay bu heyecan bana yeterinşallah sende görürüz çift çizgiyi Canm
Hiç belli olmaz cnm o kadar belirtilerden bahsedenler negatif çıkarken pek belirti görmeyip sesi çıkmayanlar pozitif çıkıyor umutsuz olma yinede dur bakalımİçimden bi ses o kisi ben değilim diyor
Hiç belli olmaz cnm o kadar belirtilerden bahsedenler negatif çıkarken pek belirti görmeyip sesi çıkmayanlar pozitif çıkıyor umutsuz olma yinede dur bakalım
valla ya yazzz hemen yaptırdın mıı sonuç neekan verdin mi Canm- Janna -
Bat'a son 4 gün kaldı. Kan testinde 7 gün kala çıkmamıştı ama bende kasık ağrısı var ara ara da bıçak saplanıyor gibi bir de göğüslerdeki damarlarda değişim var tabii adet belirtisi de olabilir ama bir ümit diyerek adet gününü bekliyorum. Sizce olma ihtimali var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?