Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de 8 gun kala kan da 10.1 cikmisti tabi hamile olduğumu göstermiyor hemen

Yükselebilir ama benim çok düşük çıkmıştı muhtemelen yükselmez
Hayirlisi artik, herseyden once kendi sağlığımız geliyo sizde iyi düşünün ki iyi seyler gelissin dediginiz gibi biz iyi olmadiktan sonra hic kimseye bi faydamiz olmaz

Psikolojimiz hazır olarak sürece girmemiz daha önemli. Kendini ihmal etme canım Kendi psikolojimiz, saglığımız bebek stresimizden bile önemli. Hersey güzel olacak akışına bırakamıyoruz bazen, bir de pandemi 1,5 yılda yıprattı hepimizi.

Bhcg kaset testim negatif.
Yumurtlamadan sonraki 11.gunu adetimin 22.gunu ovulasyon testim 28gunde 1 oluyorum

Eklentiler

• 20210606_162647.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 49
Ay kalbimin carpmasi peki kiz valla 1 aydir hoplatiyorsun yurekleri Rabbim nasip etsin insallah
Ahahha kuzum ben nedense hic umutlu degilim o bi ay icinde 35.000 tane negatif gördügüm icin olabilir Bakalm en azından artık yoksa ds salsın da rahatlıyım

Ahahha kuzum ben nedense hic umutlu degilim o bi ay icinde 35.000 tane negatif gördügüm icin olabilir Bakalm en azından artık yoksa ds salsın da rahatlıyım
Yumurtalarin vardi ama onlar gelişip catladiysa 2 gunde bir denemeye denk gelmistir belki sacmaliyorumdur ama bilemedim yani ya ictigin cay adetini sokturuyordur o etkiledi yada bilemiyorum icerde bir seyler oluyor

Yumurtalarin vardi ama onlar gelişip catladiysa 2 gunde bir denemeye denk gelmistir belki sacmaliyorumdur ama bilemedim yani ya ictigin cay adetini sokturuyordur o etkiledi yada bilemiyorum icerde bir seyler oluyor
Ya belkıde ictigim bu çay söktürüyo bende öyle düsünüyorum artık rahmi kalınlaştırıyomş ya.. acaba o mu sökülmesini engelliyor birkaç gün ara vercem çaya

Ya belkıde ictigim bu çay söktürüyo bende öyle düsünüyorum artık rahmi kalınlaştırıyomş ya.. acaba o mu sökülmesini engelliyor birkaç gün ara vercem çaya
5 şey yapıyoruz 6 yı yanlış 3ü şüpheli resmen ahahhah off bi hamiş kalsaydık rahatlasaydık valla allahım araştırmalarımızı gör bari de çift çizgiyle ödüllendir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…