Yükselebilir ama benim çok düşük çıkmıştı muhtemelen yükselmezBende de 8 gun kala kan da 10.1 cikmisti tabi hamile olduğumu göstermiyor hemen
Hayirlisi artik, herseyden once kendi sağlığımız geliyo sizde iyi düşünün ki iyi seyler gelissinYükselebilir ama benim çok düşük çıkmıştı muhtemelen yükselmez
Verdm canım sonuclar 2 saate cıkcakmıs öyle dedilerkan verdin mi Canm- Janna -
Kız haftasonu diye 2 saate cıkıyomıs verdim kanı 135 tl icimiz cız etti negatifi görcez ne de olsa ama napalkm merak iştevalla ya yazzz hemen yaptırdın mıı sonuç nee
alarm kuruyorum :dVerdm canım sonuclar 2 saate cıkcakmıs öyle dediler
aman beşiğini 200 tl daha ucuzundan alırsın öyle telafi olur ahahahhaaKız haftasonu diye 2 saate cıkıyomıs verdim kanı 135 tl icimiz cız etti negatifi görcez ne de olsa ama napalkm merak işte
Psikolojimiz hazır olarak sürece girmemiz daha önemli. Kendini ihmal etme canımBu ay da olmazsa artık psikiyatrik tedavime başlayacağım. Evlendiğimden beri çocuk istiyorum diye erteliyordum. Çocuk da olmayınca üzülüyor moralimi bozuyorum ataklar sıklaştı. Sanırım anne olsam dahi çocuğuma bakmakta yeterli olamayacağım.
Ay kalbimin carpmasi peki kiz valla 1 aydir hoplatiyorsun yurekleri Rabbim nasip etsin insallahVerdm canım sonuclar 2 saate cıkcakmıs öyle dediler
Keske 2 saat sonra girseydim foruma dedim simdi zaman gecmezalarm kuruyorum :d
bende 2 saat bekleyip ovulasyon testi yapayım bari ahahahaKeske 2 saat sonra girseydim foruma dedim simdi zaman gecmez
Yaptım ben bugunkude dune gore koyu kafayi yiycem yarin daha silik cikarsabende 2 saat bekleyip ovulasyon testi yapayım bari ahahaha
ay foto atsana özelden veya burdan bende takip edeyim bakayım heves olsunYaptım ben bugunkude dune gore koyu kafayi yiycem yarin daha silik cikarsakeske 2 gunde bir deneseydik dedim yaaa
Kiz is yerindeyim çalışıyorum eve gidince atayım yumurtam can çekişiyor suan yetisinay foto atsana özelden veya burdan bende takip edeyim bakayım heves olsun
Ahahha kuzum ben nedense hic umutlu degilim o bi ay icinde 35.000 tane negatif gördügüm icin olabilirAy kalbimin carpmasi peki kiz valla 1 aydir hoplatiyorsun yurekleri Rabbim nasip etsin insallah
Yumurtalarin vardi ama onlar gelişip catladiysa 2 gunde bir denemeye denk gelmistir belki sacmaliyorumdur ama bilemedim yani ya ictigin cay adetini sokturuyordur o etkiledi yada bilemiyorum icerde bir seyler oluyorAhahha kuzum ben nedense hic umutlu degilim o bi ay icinde 35.000 tane negatif gördügüm icin olabilirBakalm en azından artık yoksa ds salsın da rahatlıyım
Ya belkıde ictigim bu çay söktürüyo bende öyle düsünüyorum artıkYumurtalarin vardi ama onlar gelişip catladiysa 2 gunde bir denemeye denk gelmistir belki sacmaliyorumdur ama bilemedim yani ya ictigin cay adetini sokturuyordur o etkiledi yada bilemiyorum icerde bir seyler oluyor
5 şey yapıyoruz 6 yı yanlış 3ü şüpheli resmen ahahhah off bi hamiş kalsaydık rahatlasaydık valla allahım araştırmalarımızı gör bari de çift çizgiyle ödüllendir biziYa belkıde ictigim bu çay söktürüyo bende öyle düsünüyorum artıkrahmi kalınlaştırıyomş ya.. acaba o mu sökülmesini engelliyor birkaç gün ara vercem çaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?