bir daha mı yumurtlayacaksın kız acaba kimisi de ovulasyon testiyle hamişliğini anlıyomuşBhcg kaset testim negatif.
Yumurtlamadan sonraki 11.gunu adetimin 22.gunu ovulasyon testim 28gunde 1 oluyorum
Bilemedim valla canım ama ne çaymış cidden ismi kadar varmışYa belkıde ictigim bu çay söktürüyo bende öyle düsünüyorum artıkrahmi kalınlaştırıyomş ya.. acaba o mu sökülmesini engelliyor birkaç gün ara vercem çaya
Hep ezana denk geldi bu dualarin kocaman amiiinnnnnnnn diyorum5 şey yapıyoruz 6 yı yanlış 3ü şüpheli resmen ahahhah off bi hamiş kalsaydık rahatlasaydık valla allahım araştırmalarımızı gör bari de çift çizgiyle ödüllendir bizi
Bilemedimki neyse bugün yapmıştım zatenbir daha mı yumurtlayacaksın kız acaba kimisi de ovulasyon testiyle hamişliğini anlıyomuş
Evet gerçek çay iyi bi çaymıs benm adetimi zorla söktürdüyse ben o çaya artık bir sey diyememBilemedim valla canım ama ne çaymış cidden ismi kadar varmışo etkilemis olabilir tabiki ama insallah hamişsindir
sizce?bir daha mı yumurtlayacaksın kız acaba kimisi de ovulasyon testiyle hamişliğini anlıyomuş
Memlekete gidince toplayacağım otları bu ay hamile kalmazsam eger bu çayıda alacağımEvet gerçek çay iyi bi çaymıs benm adetimi zorla söktürdüyse ben o çaya artık bir sey diyemem
değerin kaç çıktı kız geçenki 0,8 miydi neydi dimiYa belkıde ictigim bu çay söktürüyo bende öyle düsünüyorum artıkrahmi kalınlaştırıyomş ya.. acaba o mu sökülmesini engelliyor birkaç gün ara vercem çaya
bence direk bu çaydan al kuzum hormonları düzenliyormuş bakalm ben bu ay düzenli kullancam. Yarın veya salı günüde gider hormon testimi veririmMemlekete gidince toplayacağım otları bu ay hamile kalmazsam eger bu çayıda alacağım
Bu sefer 0.1 hahahahahahahha olan kücücük değerde gitmişdeğerin kaç çıktı kız geçenki 0,8 miydi neydi dimi
öfff bakalım belirtilerin hepsi kaybolacak mı psikolojik kankiBu sefer 0.1 hahahahahahahha olan kücücük değerde gitmiş
Muhtemelen belirtilerim adet belirtisiymiş kuzum demek ki adet oluyorumöfff bakalım belirtilerin hepsi kaybolacak mı psikolojik kanki
Olabilir tabi canimAdetim 8 mayisti 25 mayista ovulasyonda pozitif gördüm gec dollenme olabilir mi
Evet 5dakka once
Evet canim hakkında hayırlısı olsun bi dahaki aya gelir bebis insE o zaman benım şimdi adet baslangıc tarihim 5 haziran mı olcakyanı lekelenme şeklinde de olsa basladıgı gün mü sayılıyor?
Benim mesajdan alinti yap haber et suan geriye sayiyom senle 1Verdm canım sonuclar 2 saate cıkcakmıs öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?