Hayirlisi olsun canım bu ay daha iyi olacak ınanıyorumBu sefer 0.1 hahahahahahahha olan kücücük değerde gitmiş
Hmm ben de koyulasirsa test yapim şu an pik değil =/Bende oyle anladim oglumu t cizgisi bir sure cden daha koyu olunca gebelik testi yaptim pozitif cikti sonra kan verdim 200 lerde cikti
ay insKızçeler sonucum negatif artık adetimin geldiginden emin olabiliriz
HahahahahEvet 5dakka once
Aynen canım ya hayırlısı oldugu zaman olsun kan testi verirken eşimle de öyle dedik. Üzülmedim gerçekten belki 2-3 kilo veririm hem o arada biraz avantaj olur banadaHayirlisi olsunncanim onumuzdeki
ay ins
Aynen bebeğimHayirlisi olsun canım bu ay daha iyi olacak ınanıyorum
Aynen tatlım kısmeti ne zamansa o zaman gelsin takdir AllahtanEvet canim hakkında hayırlısı olsun bi dahaki aya gelir bebis ins
Çok haklısınız. Allah razı olsunHayirlisi artik, herseyden once kendi sağlığımız geliyo sizde iyi düşünün ki iyi seyler gelissindediginiz gibi biz iyi olmadiktan sonra hic kimseye bi faydamiz olmaz
KesinliklePsikolojimiz hazır olarak sürece girmemiz daha önemli. Kendini ihmal etme canımKendi psikolojimiz, saglığımız bebek stresimizden bile önemli. Hersey güzel olacak akışına bırakamıyoruz bazen, bir de pandemi 1,5 yılda yıprattı hepimizi.
Haydi oraya gelinAaaa Temmuz grubuna devam mi burdaydik hani
Koyulaşmaya başlamış hadi bakalımBhcg kaset testim negatif.
Yumurtlamadan sonraki 11.gunu adetimin 22.gunu ovulasyon testim 28gunde 1 oluyorum
Sipsilikti dun bugünde böyle ama hep koyulasiyor adete yakın sen naptnKoyulaşmaya başlamış hadi bakalım
Giriyorum sikdi bende liste duxenlemeye calisiyorumGrubu terketmeyin kızlar temmuz açsanızda burdada durunbir de bastaki liste eski hala heralde Haso18 arkadasimiz artik girmiyor
Simdi yazcaktimGiriyorum sikdi bende liste duxenlemeye calisiyorum
her yere yeteriz bizGrubu terketmeyin kızlar temmuz açsanızda burdada durunbir de bastaki liste eski hala heralde Haso18 arkadasimiz artik girmiyor
Canım canım yeni bat benm 2 temmuzSimdi yazcaktimozur dilerim
Temmzulari akelmicem.bebegim zaten zormus bu liste isleri bend etemmuzdayim orda beraberiz insllahCanım canım yeni bat benm 2 temmuzhamiş değilim
He tamam o zaman kuzumTemmzulari akelmicem.bebegim zaten zormus bu liste isleri bend etemmuzdayim orda beraberiz insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?