Canım hayırlısı olsun. Ben de regli oldum. Temmuzda buluşuruzCanım canım yeni bat benm 2 temmuzhamiş değilim
Bende durumlar aynı siyah leke devam ediyor devamı gelsede rahatlasamSipsilikti dun bugünde böyle ama hep koyulasiyor adete yakın sen naptn
Insallah gelme?Bende durumlar aynı siyah leke devam ediyor devamı gelsede rahatlasam
Canim cok teşekkür ederim iyi dileklerin icin tez vakitte sizlerede en hayırlısi nasip olsun inşaallahPek umudum yok ağustosa kaldık biz sağsalim ilerlesin gebeliğin Canm arkandan gelirim inşallah
yaaaaaaaaa demeee bildiğin kan revan mı leke miKızlae ben adet oldum
Benim bat 4 hazirandi ama 30.mayisda öğrendim hamileligi. Zaten bu grup beni pek benimsemedisen haziran batının ilk göz ağrısısın kıymetlimizz diğer hamiş haberleri de bat mayıstı
Bakılıyor diye biliyorumKızlarrr sağlık ocağında vitaminlere falan bakılıyor mu artık .pandemi nedeniyle 2 ay öncesinde bakılmıyor du. Bilgisi olan var mı acaba?
ayyy listede yoksun ya yavruu valla özüür ilk göz ağrımız sensin ahaha haziranın gülleriii kız liste allaha emanet haso telden girdiği için düzenleme vs her şey geç yanlış eksik ondan hoş gör bacımBenim bat 4 hazirandi ama 30.mayisda öğrendim hamileligi. Zaten bu grup beni pek benimsemedi
Valla kac kere yazdim listeye adimi yaz diyee bazen diyorum gorunmez miyim acepp :)) ama sen gordun yaa yorumumu içim rahatladı:)ayyy listede yoksun ya yavruu valla özüür ilk göz ağrımız sensin ahaha haziranın gülleriii kız liste allaha emanet haso telden girdiği için düzenleme vs her şey geç yanlış eksik ondan hoş gör bacım
önümüzdeki yıl ekler inşallah ahahhaValla kac kere yazdim listeye adimi yaz diyee bazen diyorum gorunmez miyim acepp :)) ama sen gordun yaa yorumumu içim rahatladı:)
Canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktora ne zaman gideceksin?Benim bat 4 hazirandi ama 30.mayisda öğrendim hamileligi. Zaten bu grup beni pek benimsemedi
Adete kaç gün var hadi hayırlısı inşŞuan silerken kahverengimsi pembesi lekelenme geliyor ama pede hala gelen bir şey yok.
Canım adet günüm zaten ama kan testim negatif cıktı adetim sökülmekte zorlanıyor muhtemelenAdete kaç gün var hadi hayırlısı inş
Hmm bebektir diye ümitlendim de hayırlısı ozaman birdaki aya inşCanım adet günüm zaten ama kan testim negatif cıktı adetim sökülmekte zorlanıyor muhtemelen
Yok canım tam anlamıyla adet oldum.. Bugün bat günüm zaten..yaaaaaaaaa demeee bildiğin kan revan mı leke mi
Sali gidicem insallah cnmCanim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktora ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?