Çok güzel değerin. Yarın yine aynı saatte ver. Gün aşırı aynı saatte dedi doktorum. İki katı+ olursa sorun yokKizlar dayanamadim eşime soyledim 3 gun tutabildim kendimi. Bat gunum yarin degerim 108 cikmis hakkimizda hayirlisi. Ptesi yada sali yine verecegim. Normalmi 108?
telefondan girebiliyor bu ara da pek giremiyor heralde tabloda ondan sıkıntılar var düzenler ilk boş kaldığında yani inşHasretcim ya beni de şu listeye ekler misin artık? Hamile de kaldım daha ne yapayım eklenmek için rica edicem
Bat 4 haziran yaş 36 ilk deneme folik asır d vitamini kullandım
bak meğer haziranın gülleri daha varmış böyle böyle görüyoruz tebriklerrHasretcim ya beni de şu listeye ekler misin artık? Hamile de kaldım daha ne yapayım eklenmek için rica edicem
Aynen canim ozellerde sigortan olsa da gebelik testi ücretli gebe çıkarsan para ödersin çıkmazsan sigorta karşılıyor demişlerdi danismadan bize de..hayırlı olsun bebisinÇok güzel değerin. Yarın yine aynı saatte ver. Gün aşırı aynı saatte dedi doktorum. İki katı+ olursa sorun yok
Ben de bu sabah tekrar yaptırdım tahlil 620 çıktı
Kızlar özele para vermeyin. Cuma acıbademde yaptırdım özel saglık sıgortam olmasına rağmen 220 tl odedım. 1,5 saatte cıktı. Bugun acile gittim kasıklarım çok agrıyor hamılelık suphem var ılac alamıyorum(bunu demesem yapmazlardı tahlil o yüzden ufak beyaz yalanlar şart) dedim, 45 dk da çıktı beş kuruş ödemedim.
aaaa benimki doğum sigortalı tamamlayıcı sigorta onda da öyle midir acabaAynen canim ozellerde sigortan olsa da gebelik testi ücretli gebe çıkarsan para ödersin çıkmazsan sigorta karşılıyor demişlerdi danismadan bize de..hayırlı olsun bebisin
Aa yasitmisiz ilk gebelik mi canimHasretcim ya beni de şu listeye ekler misin artık? Hamile de kaldım daha ne yapayım eklenmek için rica edicem
Benimki de öyleydi canim aynen doğumu ödüyoraaaa benimki doğum sigortalı tamamlayıcı sigorta onda da öyle midir acabadoğumu testleri ödeyim gebelik testini ödemiyomuş ayı :d
siz hangisini yaptırdınııız anadolu sağlıktan yaptırmıştımmm. ay çok şaşırdım direkt doktor kese görsün o zaman o paralı değildir heralde hahahaBenimki de öyleydi canim aynen doğumu ödüyor
Yok ona para almazlar teste takmışlar kafayı kimyasal cikti o zaman bende de ödediler değer düşük cikti yani.. ray sigortaydi benimki simdi eşimin üstünden bende sigortalındim bu ara test vermedim yeni başladım denemelere Türkiye sigorta şu an onda da ayni mi sistem bilmiyorumsiz hangisini yaptırdınııız anadolu sağlıktan yaptırmıştımmm. ay çok şaşırdım direkt doktor kese görsün o zaman o paralı değildir heralde hahaha
aç köpek bunlar aynıdırYok ona para almazlar teste takmışlar kafayı kimyasal cikti o zaman bende de ödediler değer düşük cikti yani.. ray sigortaydi benimki simdi eşimin üstünden bende sigortalındim bu ara test vermedim yeni başladım denemelere Türkiye sigorta şu an onda da ayni mi sistem bilmiyorum
Ordayızz ama bir gözümüz sizde bir kulağımızda sizden gelecek güzel haberlerdeeKızlar herkes burdan temmuza mi geçecek hamiş olmayanlar yani
Temmuza arada bir göz atarım bakalım kimler hamiş olacak sonrasında allah rızası için bir Ağustos topiği açan olursa oraya dahil olurum inşallahOrdayızz ama bir gözümüz sizde bir kulağımızda sizden gelecek güzel haberlerdee
Cok teşekkür ederim. Bizim burda tipmerkezi var 56 tlye yaptirdimÇok güzel değerin. Yarın yine aynı saatte ver. Gün aşırı aynı saatte dedi doktorum. İki katı+ olursa sorun yok
Ben de bu sabah tekrar yaptırdım tahlil 620 çıktı
Kızlar özele para vermeyin. Cuma acıbademde yaptırdım özel saglık sıgortam olmasına rağmen 220 tl odedım. 1,5 saatte cıktı. Bugun acile gittim kasıklarım çok agrıyor hamılelık suphem var ılac alamıyorum(bunu demesem yapmazlardı tahlil o yüzden ufak beyaz yalanlar şart) dedim, 45 dk da çıktı beş kuruş ödemedim.
Canım yumurtlama gününü biliyor musun? Eğer bilmiyorsan geç yumurtlama olmuş olabilir.. Eğer öyleyse artar..kızlarrr saat 10 gibi kan verdim sonucum 0,32 çıktı bilgisi olan varmı değer artarmı adet dönemine 6 gün var daha mide bulantısı halsizlik vardı o yüzden gitmiştim acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?