Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 4 hazirandi ama 30.mayisda öğrendim hamileligi. Zaten bu grup beni pek benimsemedi
Valla bende çok girmiyorum ama bu topik pek hareketli değil gibi sanki... Peki idrarla mı öğrendin benim de adete 4 gün var sabah yapsam çıkar mı dersin testte

Aa yasitmisiz ilk gebelik mi canim
Evet cnm ilk gebelik
Cok teşekkür ederim. Bizim burda tipmerkezi var 56 tlye yaptirdim
Oo süpermiş hızlıda çıkıyorsa sonuç şahane
kızlarrr saat 10 gibi kan verdim sonucum 0,32 çıktı bilgisi olan varmı değer artarmı adet dönemine 6 gün var daha mide bulantısı halsizlik vardı o yüzden gitmiştim acile
Bence 3 gün sonra tekrar yaptır. Erken çünkü, daha 6 gün varmış bata, ümit vermek ya da ümidini kırmak istemem ama garanti olur. İnşallah çıkar, haber et

Hasretcim ya beni de şu listeye ekler misin artık? Hamile de kaldım daha ne yapayım eklenmek için rica edicem
Bat 4 haziran yaş 36 ilk deneme folik asır d vitamini kullandım
Ay ne güzel, çok sevindim. Ben de 36 yaşındayım bu ay ilk denemeydi olmadı. Bir daha ki aya yeni umutla baslıyorum Ovulasyon testi kullandınız mı? Tavsiyeniz var mı

Burdan o kadar cok ihtimal öğrendim ki test pozitif ciksa bile kan testi yaptirmadan tam sevinemem heralde

Valla bende çok girmiyorum ama bu topik pek hareketli değil gibi sanki... Peki idrarla mı öğrendin benim de adete 4 gün var sabah yapsam çıkar mı dersin testte
Kaset test de almıştım erken gebelik de . Kaset testi yaptim.once hemen belli oldu. Belirtilerim.vardi benim göğsüm baya hassas idi birde kasık batmasi vardi . Belirtilerin var ise yap mutlaka canim

Ay lütfen benide alın

Kızlar nasılsınız varmı güzel haberler benim moralim çok bozuk kayınpederim Bugün kahvaltıya geldi ve dedi ki senin evde canın sıkılmıyor mu çocuğu olanlara zaman çabuk geçer sıkılmaz hiç dedi çok üzüldüm bizde istiyoruz olmuyor diyemedim sıkılmıyor ev işi yemek çamaşı bulaşık oğluna hizmet ederken zaman geçiyor dedim

Kızlar günaydın bu ay hiç ümidim yoktu adetim bugün az önce test yaptım 5 saniye içerisinde ikinci çizgiyi gördüm çok şükür hemde çok net Allah isteyen herkese nasip etsin birazdan kan vereceğim
Biraz anlatır mısınız yumurtlama günü takip mi ettiniz ne sıklıkta ilişki gördünüz ve belirtiler varmıydı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize inşallah

Tamam canım haber veririm

Kızlar günaydın bu ay hiç ümidim yoktu adetim bugün az önce test yaptım 5 saniye içerisinde ikinci çizgiyi gördüm çok şükür hemde çok net Allah isteyen herkese nasip etsin birazdan kan vereceğim
Aaaa tebriklerr ne zamandır deniyordunuz hiç belirti falan var mıydı taktikleri alalıım bat ne zamandıı

Bok ye deseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…