Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma çok üzüldüm herkes laf sokuyor kaynanam ayrı bekleyişte eşimin abisi geçen diyor nezaman e bebeğe gideceksiniz siz hala düşünmüyor musunuz diyor sanane salak dicektim diyemedim çok üzülüyorum
Oğlun çalışmıyor ben ne yapayım de ayy sinirler sinir onların ne haddine

Oğlun çalışmıyor ben ne yapayım de ayy sinirler sinir onların ne haddine
Deniyoruz ya hemde kaç aydır adet gününden adet gününe gün aşırı ilişki bile denedim ama yine olmadı yok olmuyor nedenide yok nasip değil demekki bir abisinde üç bir abisinde bir çocuk var atıp tutuyorlar işte sanki biz istemiyoruz

Sorma çok üzüldüm herkes laf sokuyor kaynanam ayrı bekleyişte eşimin abisi geçen diyor nezaman e bebeğe gideceksiniz siz hala düşünmüyor musunuz diyor sanane salak dicektim diyemedim çok üzülüyorum
Ne zamandir deniyorsunuz malesef bu baski hepimizde var canım üzülme ne yaşadığımızı bilmiyorlar kolayca her seyi diyebiliyorlar birgün aynilarini yasarlar anlarlar

Ovulasyon takibi yap sende canim yumurtlama catlama bu gunleri degerlendirirsen ard arda belki olur

Biraz anlatır mısınız yumurtlama günü takip mi ettiniz ne sıklıkta ilişki gördünüz ve belirtiler varmıydı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize inşallah
Amin inş tabiki anlatırım canım aslında bu ay adet bitiminden sonra 3 güne bir ilişki olmuştu ben takvim ile yumurtlamayı takip ediyordum takvimde yumurtlama 14. Gün gözüküyordu ben o gün şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ve tekrar ilişki olmadı demekki 14.günden önce olmuş yumurtlama çünkü test de hemen çıktı ikinci çizgi dün sadece karnımın alt tarafında sürekli seğrime ve çok hızlı hareket ettiğimde batma vardı çok az da ağrı başka hiç belirtim olmadı

Ne zamandir deniyorsunuz malesef bu baski hepimizde var canım üzülme ne yaşadığımızı bilmiyorlar kolayca her seyi diyebiliyorlar birgün aynilarini yasarlar anlarlar
Ben eylülde evlendim regl düzenim kaçtı o ay regl oldum ekim olmadım kasımda doktora gittim söktürücü verdi kasımda adet oldum Aralık Ocak olmadım sonra yine doktora gittim bu sefer progestan hap verdi düzene girsin diye Şubat Mart Nisan progestan hapla düzene girdi regl oldum Nisanda klomen verdi doktor kullandım çatlatma iğnesi oldum ama olmadı nasip mayısta regl oldum yine klomen kullandım bu sefer iğne vermedi doktor deneyin dedi denedik Haziran 14 bekliyorum regl gününü nasip ama bir belirti vs yok ara ara akıntı var sadece

Ovulasyon takibi yap sende canim yumurtlama catlama bu gunleri degerlendirirsen ard arda belki olur
Yaptım canım çok düzensiz çizgiler sonra doktorla takip yaptık yine olmadı ikinci ay doktorla kontrol ediyoruz bakalım 14 Haziran regl günü bekliyorum

Akıntı vs oldu mu ve adet gününde mi öğrendiniz çok sevindim adınıza bizede dua edin benimde 14 Haziran regl günüm bekliyorum ama pek ümidim yok nasip bakalım

Biraz anlatır mısınız yumurtlama günü takip mi ettiniz ne sıklıkta ilişki gördünüz ve belirtiler varmıydı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize inşallah
Amin inş tabiki anlatırım canım aslında bu ay adet bitiminden sonra 3 güne bir ilişki olmuştu ben takvim ile yumurtlamayı takip ediyordum takvimde yumurtlama 14. Gün gözüküyordu ben
Aaaa tebriklerr ne zamandır deniyordunuz hiç belirti falan var mıydı taktikleri alalıım bat ne zamandıı
teşekkür ederim canım biz aslında geçen ekim ayına kadar bir yıl istedik olmadı sonra vazgeçtik korona yüzünden doktora da gidemedim sonra Şubat ayında süpriz bir gebelik ve 8 haftalık düşük yaşadım ara vermiştik bu ay tekrar başladık hatta şehir dışı işi olunca hiç ümidim yoktu bu ay ovilasyon testi alacaktım bence hiç takmamak ve oluruna bırakmak gerekiyor önceki hamileliklerim de hep böyle düzenli ilişti ovilasyon takibi falan hiç hamile kalamadım hep tatil için memlekete gitmek için bu ay ara verelim dediğimizde hamile kaldım ümidin olmayınca belirti de olmuyor bence karnımda seğrime ve hızlı hareketle batma vardı birde çok az ağrı

Çok sevindim sizin adınıza yaaa sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziii

Yaptım canım çok düzensiz çizgiler sonra doktorla takip yaptık yine olmadı ikinci ay doktorla kontrol ediyoruz bakalım 14 Haziran regl günü bekliyorum
Anladim canım insallah hamilesindir Rabbim nasip etsin insallah

Kızlar günaydın bu ay hiç ümidim yoktu adetim bugün az önce test yaptım 5 saniye içerisinde ikinci çizgiyi gördüm çok şükür hemde çok net Allah isteyen herkese nasip etsin birazdan kan vereceğim
Canim cok sevindim hayiri olsun

Canim ayni baski bizdede vardi biz 4 yil korunduk hic umursamadik soyleneneleri bu bizim hayatimiz Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur. Hic takma kafana.

kızlarrr saat 10 gibi kan verdim sonucum 0,32 çıktı bilgisi olan varmı değer artarmı adet dönemine 6 gün var daha mide bulantısı halsizlik vardı o yüzden gitmiştim acile
Canım artmaz bence cok umut etme. Bende öyle hep umutlandm olsaydı en azından bi 10 cıkardı

Hiç hiç üzülme canım kimseyi ilgilendirmez sen kendine bak düşünmek kafaya takmak üzülmek kötü etkiliyor bence gebe kalmayı en iyisi kimseyi takmadan oluruna bırakmak dua etmek

Senın gene karsı taraftanmıs benm kendi kuzenleriimin esleri yaymıs bi dedikodu janna hamileymiş saklıyor galiba diye.. hepsi eşimi aramış kutlamış falan şaka gibi insanlar ya Boşver takma unutma stres her şeyini etkiliyor cok önemli stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…