- 20 Mayıs 2021
- 125
- 118
- 18
Evet doktorda dedi stresten yumurta büyümez çatlamazmışSenın gene karsı taraftanmıs benm kendi kuzenleriimin esleri yaymıs bi dedikodu janna hamileymiş saklıyor galiba diye.. hepsi eşimi aramış kutlamış falan şaka gibi insanlar yaBoşver takma unutma stres her şeyini etkiliyor cok önemli stres yapma
Evet canım doktorda dedi stresten yumurtalar büyümez çatlamaz dedi takmamaya çalışıyorum ama nasip artık inş bu ay bir mucize olurHiç hiç üzülme canım kimseyi ilgilendirmez sen kendine bak düşünmek kafaya takmak üzülmek kötü etkiliyor bence gebe kalmayı en iyisi kimseyi takmadan oluruna bırakmak dua etmek
Korunsak tamam ama korunmadan isterken olmaması üzüyor insanı yoruldum doktora gitmekten de inşallah bu ay olur bir mucizeCanim ayni baski bizdede vardi biz 4 yil korunduk hic umursamadik soyleneneleri bu bizim hayatimiz Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur. Hic takma kafana.
yumurtlamadan sonraki 12. gün en erken çıkma ihtimali olan gün diyolar tonti az daha sabrett29 30 mayıs yumurtalama günlerimdi 31 catlama kızlar. Test yapsam cikmaz dimi cok erken simdi? Ovulasyon testi yapsam koyuluk gormem dimi?
Banada onu dedi bugünEvet doktorda dedi stresten yumurta büyümez çatlamazmış
Son günler gecmiyormus ciddenyumurtlamadan sonraki 12. gün en erken çıkma ihtimali olan gün diyolar tonti az daha sabrett
kimisi de görüyor he bir arkadaşımız 8 gün kala öğrenmişti silikti testiSon günler gecmiyormus ciddenbugun gazım var cok acaba adetmi olcam diyorum 1hafta kaldi tam adetime. Güya erken testler 6gun onceden gosteriyor.
İnşaallah canim Rabbim gönlünüze göre versin.Korunsak tamam ama korunmadan isterken olmaması üzüyor insanı yoruldum doktora gitmekten de inşallah bu ay olur bir mucize
Canim benimde cok gazim vardi bence en buyuk belirti olabilir birde mesela ayaktayken yada otururken öne dogru egilip baskis yaptiginda kasigin aciyormu?Son günler gecmiyormus ciddenbugun gazım var cok acaba adetmi olcam diyorum 1hafta kaldi tam adetime. Güya erken testler 6gun onceden gosteriyor.
O sekilde bi acima yokta siskinlik varmista ben eziyomusum gibi. Aci degil ama rahatsizlik hissiCanim benimde cok gazim vardi bence en buyuk belirti olabilir birde mesela ayaktayken yada otururken öne dogru egilip baskis yaptiginda kasigin aciyormu?
Boyle bir tanidigim yoo ama soylenenlere kafa takmayın hatta bazen doktorlarin soylediklero bile cikmiyor. Stres herseyi zorlastiriyor. Bana erken dogum demislerdi bebek beslenemicek damarlarmda darlik vardi neyse ben o stresle 23haftada sancim tuttum sadece stresten. Belki demeselerdi kafama takmicaktim. Sonra oglumu 40haftada dogurdum. Insanlari takmayin Rabbim ne yazdiysa o oluyor.Ben bisey sormak istiyorum. 20 ve uzeri haftada erken dogum yapmis daha sonrada 4-5 ay icinde tekrar gebe kalarak saglikli gebelik gecirmis tanıdığınız varmi? Ve tabi sagliklada kucağına alan? Bana hep kötü seyler soylediler simdi cok korkuyorum.
Canım senin hikayeni okudum 16 hafta erke. Doğum gibi düşük yaptım bende sonra 3 ay sonra hamile kaldım rahim ağzıma dikis atıldı çok şükür hiç bir sorun yaşamadan doğum yaptımBen bisey sormak istiyorum. 20 ve uzeri haftada erken dogum yapmis daha sonrada 4-5 ay icinde tekrar gebe kalarak saglikli gebelik gecirmis tanıdığınız varmi? Ve tabi sagliklada kucağına alan? Bana hep kötü seyler soylediler simdi cok korkuyorum.
Suzin adiniza sevindim. İnsallahh saglicakla kucaginiza alirsiniz. Benim doktorumda oyle yapcak simdi kalirsam.Canım senin hikayeni okudum 16 hafta erke. Doğum gibi düşük yaptım bende sonra 3 ay sonra hamile kaldım rahim ağzıma dikis atıldı çok şükür hiç bir sorun yaşamadan doğum yaptım
Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar formunu incele bizim gibi olan çok arkadaşım var hepsi ikinci üçüncü gebeliğini yaptı hattaBen bisey sormak istiyorum. 20 ve uzeri haftada erken dogum yapmis daha sonrada 4-5 ay icinde tekrar gebe kalarak saglikli gebelik gecirmis tanıdığınız varmi? Ve tabi sagliklada kucağına alan? Bana hep kötü seyler soylediler simdi cok korkuyorum.
Aldım canımSuzin adiniza sevindim. İnsallahh saglicakla kucaginiza alirsiniz. Benim doktorumda oyle yapcak simdi kalirsam.
Tabi ki rabbim istedikten sonra hic bisey engel olamaz. Ben sadece yapmadigim bisey kalirsa da indan dolayi olmazsa diye korkuyorum. Bana sormama ragmen gerek yok demisti kebdi doktorum rahim filmine gen testine falan sadece trombosit yaptirdimBoyle bir tanidigim yoo ama soylenenlere kafa takmayın hatta bazen doktorlarin soylediklero bile cikmiyor. Stres herseyi zorlastiriyor. Bana erken dogum demislerdi bebek beslenemicek damarlarmda darlik vardi neyse ben o stresle 23haftada sancim tuttum sadece stresten. Belki demeselerdi kafama takmicaktim. Sonra oglumu 40haftada dogurdum. Insanlari takmayin Rabbim ne yazdiysa o oluyor.
MasallahAldım canımoğlum sekiz yaşında ikinci istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?