Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
29 30 mayıs yumurtalama günlerimdi 31 catlama kızlar. Test yapsam cikmaz dimi cok erken simdi? Ovulasyon testi yapsam koyuluk gormem dimi?

Evet doktorda dedi stresten yumurta büyümez çatlamazmış

Hiç hiç üzülme canım kimseyi ilgilendirmez sen kendine bak düşünmek kafaya takmak üzülmek kötü etkiliyor bence gebe kalmayı en iyisi kimseyi takmadan oluruna bırakmak dua etmek
Evet canım doktorda dedi stresten yumurtalar büyümez çatlamaz dedi takmamaya çalışıyorum ama nasip artık inş bu ay bir mucize olur

Canim ayni baski bizdede vardi biz 4 yil korunduk hic umursamadik soyleneneleri bu bizim hayatimiz Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur. Hic takma kafana.
Korunsak tamam ama korunmadan isterken olmaması üzüyor insanı yoruldum doktora gitmekten de inşallah bu ay olur bir mucize

Merhaba bayanlar banada dua eder mısınız bende adetten 3 gün önce kan testi yaptım negatif cıktı adete 2 gün kala çok hafif pembe leke geldi bir daha gelmedi adetimin üstünden 2 gün geciyo bendede agri sanci oluyo bakalım ne olacak

Son günler gecmiyormus cidden bugun gazım var cok acaba adetmi olcam diyorum 1hafta kaldi tam adetime. Güya erken testler 6gun onceden gosteriyor.
Canim benimde cok gazim vardi bence en buyuk belirti olabilir birde mesela ayaktayken yada otururken öne dogru egilip baskis yaptiginda kasigin aciyormu?

Canim benimde cok gazim vardi bence en buyuk belirti olabilir birde mesela ayaktayken yada otururken öne dogru egilip baskis yaptiginda kasigin aciyormu?
O sekilde bi acima yokta siskinlik varmista ben eziyomusum gibi. Aci degil ama rahatsizlik hissi ben ozellikle kendimi takip etmiyorum ama bugun bariz gazim var ve iki gun once tum gun kasikta ayni yerde seyimin tam ustunde batma oldu.

Ben bisey sormak istiyorum. 20 ve uzeri haftada erken dogum yapmis daha sonrada 4-5 ay icinde tekrar gebe kalarak saglikli gebelik gecirmis tanıdığınız varmi? Ve tabi sagliklada kucağına alan? Bana hep kötü seyler soylediler simdi cok korkuyorum.

Boyle bir tanidigim yoo ama soylenenlere kafa takmayın hatta bazen doktorlarin soylediklero bile cikmiyor. Stres herseyi zorlastiriyor. Bana erken dogum demislerdi bebek beslenemicek damarlarmda darlik vardi neyse ben o stresle 23haftada sancim tuttum sadece stresten. Belki demeselerdi kafama takmicaktim. Sonra oglumu 40haftada dogurdum. Insanlari takmayin Rabbim ne yazdiysa o oluyor.

Canım senin hikayeni okudum 16 hafta erke. Doğum gibi düşük yaptım bende sonra 3 ay sonra hamile kaldım rahim ağzıma dikis atıldı çok şükür hiç bir sorun yaşamadan doğum yaptım

Canım senin hikayeni okudum 16 hafta erke. Doğum gibi düşük yaptım bende sonra 3 ay sonra hamile kaldım rahim ağzıma dikis atıldı çok şükür hiç bir sorun yaşamadan doğum yaptım
Suzin adiniza sevindim. İnsallahh saglicakla kucaginiza alirsiniz. Benim doktorumda oyle yapcak simdi kalirsam.

Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar formunu incele bizim gibi olan çok arkadaşım var hepsi ikinci üçüncü gebeliğini yaptı hatta

Tabi ki rabbim istedikten sonra hic bisey engel olamaz. Ben sadece yapmadigim bisey kalirsa da indan dolayi olmazsa diye korkuyorum. Bana sormama ragmen gerek yok demisti kebdi doktorum rahim filmine gen testine falan sadece trombosit yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…