Canım sen moralini yüksek tut kalırsın hamile vücut kendini toparlasin sonra dikiş atar Dr un bol yatış dinlenme inşallah güzel haberlerini alırızTabi ki rabbim istedikten sonra hic bisey engel olamaz. Ben sadece yapmadigim bisey kalirsa da indan dolayi olmazsa diye korkuyorum. Bana sormama ragmen gerek yok demisti kebdi doktorum
Canım kist yok demi sende genelde kist olduğunda oluyo kahverengi lekelenmeKizlar benim.siparis ettigim test geldi ama gec geldi 2. Idrarla yaptim ve bisey cikmadi kahverengi akintimsa gecen paxardan bu paxara kadat geldi bitti simdi krem beyaz akintim var delircem yumutlama mi acaba bu
İnsallahh teşekkür ederimCanım sen moralini yüksek tut kalırsın hamile vücut kendini toparlasin sonra dikiş atar Dr un bol yatış dinlenme inşallah güzel haberlerini alırız
Hyr cnm yokCanım kist yok demi sende genelde kist olduğunda oluyo
Daha oncesinde vardi ogluma dogum yatiktan sonra temizlenmis ondan sonrada olmadi yani gecmisimde vardi suan yokCanım kist yok demi sende genelde kist olduğunda oluyo kahverengi lekelenme
Anladım canım bazı arkadaşlar da kist olunca kahverengi lekelenme oluyo da ondan sordumDaha oncesinde vardi ogluma dogum yatiktan sonra temizlenmis ondan sonrada olmadi yani gecmisimde vardi suan yok
Ah demee umudumuzdunnn önümüzdeki aya inşşş ah o hayalet çizgiler ahhKızlar bende kırmızı kart gördüm sabah çok fena ağrı ve kanama var kıvrandırdı beni alçak
Bana nisanda çatlatma iğnesi yaptı istenilen boyuta gelmiş dedi ama olmadı nasip mayısta gittim istenilen boyutta değil iğne vermicem dedi kendiliğinden büyür çatlar belki dedi stres yapma çok dedi kafanı rahat tut dedi ama gelde stres yapmaBanada onu dedi bugün
Ayy inş güzel sonuç alırsınızzzKızlar merhaba 2yıldır deniyorduk olmuyordu adetlerim düzensizdi enson clife aldım hamile kaldım aralıkta sonra şubatta kalbi durdu kürtaj oldum daha ilk defa bu ay denedik 1 hafta ful yaptık 4 gün sonra batmalarım başladı hala bazen çok şiddetli oldu önümde ağrıyordu arasıra göbeğimde yanıyordu son bat günüm bu hafta sonu arasıra adet ağrıları geliyor yumurtlama gününden beri kasıklarıda batmalar çok oluyor ilk gebeliğimde böle aynılarını yaşadım ekstıra göğsümde ağrıyordu özen şimdi tek ağrımıyor bende bilemiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
Kızlar merhaba,
Ovülasyon testinde 23 mayısta yumurtlama 24 mayısta çatlama gördüm değerlendirdik o günleri. 2 haziranda kahverengi lekelenmem oldu. 3 haziranda doktor bi beta baktıralım dedi 1.96 çıktı sonuç negatif.
Ovülasyondaki yumurtlamaya göre bat 6 haziran, Pepapp uygulamaya göre bat 8 Haziran. Kaşık göğüs ağrım akıntım var ama adet olmadım. Kan testi negatif çıktı %90 adet olucam ama yaşadığım yerleşme kanamasıysa kan testini ne zaman yaptırmam gerekirdi? Kan testinin sonradan pozitif olduğu durum oluyor mu?
Hiç sorma erken gebelik testi almam artıkAh demee umudumuzdunnn önümüzdeki aya inşşş ah o hayalet çizgiler ahh
Aklına geldikçe cupla sen en iyisiHiç sorma erken gebelik testi almam artıkovulasyonla da denemicem artık strese sokuyor beni en iyisi salmak
Benim geç döllenme olma ihtimali yok herhalde 12. Gün yumurtlama gördüm ovülasyon testinde çünküBir Arkadaşım öyle oldu kan negatif kasetler negatifti sonra battan 1 hafta sonra mı ne pozitif oldu yalan olmasın geç döllenme olmuş baya
İnşallah bide 4 gündür hep aynı saate bağıma ağrı gelip gidiyor ortanı tohafAyy inş güzel sonuç alırsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?