Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim de 3 yıl olacak bebiş isteyeli bende bu ay clife kullanıyorum pko var bende sen kaç gün ve ne kadar kullanmıştın onu kullandığın ay başka takviye birşey yaptın mı

Canım benim de 3 yıl olacak bebiş isteyeli bende bu ay clife kullanıyorum pko var bende sen kaç gün ve ne kadar kullanmıştın onu kullandığın ay başka takviye birşey yaptın mı
O zaman kullandığımda adetimin 4 günüydü ben adet olunca sipariş etmiştim geldi kullandım 6 gün yumurtlamada bıraktım sonra hep ağrılarım oldu kaşığım çok ağrıyordu öyle öğrenmiştim bide keçiboynuzu içiyordum bazen eşinle bide folik asit kullanmıştım ama düzenli değildi ama clife düzenli kullandım hep yürüdüm bol bol su içtim

Kızlar merhaba,

adete 2 gün var, Ocak ayında 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Sizce gebelik var mı? İkinci çizgi silik gibi, bugün mü kan vermeliyim? Elim ayağıma dolandı.

Eklentiler

• D19EB06A-6E13-46AE-B544-C948556FB4BA.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar merhaba,

adete 2 gün var, Ocak ayında 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Sizce gebelik var mı? İkinci çizgi silik gibi, bugün mü kan vermeliyim? Elim ayağıma dolandı.
Tebrik ederim var gözüküyor bencede Kan ile guzel sonuclar alirsiniz umarim bence yarin kan verin bu gunde yukselsin deger netlessin. Yumurtlamadan sonraki kaçinci günunuz? Birde belirtiniz oldu mu?

Tebrik ederim var gözüküyor bencede Kan ile guzel sonuclar alirsiniz umarim bence yarin kan verin bu gunde yukselsin deger netlessin. Yumurtlamadan sonraki kaçinci günunuz? Birde belirtiniz oldu mu?
Selamlar,

amin inşallah vardır sağlıklıdır da rabbim bu seferkini bana bağışlar... şimdi kan vermedim henüz ama eğer cidden hamileysem inanın TEK BİR BELİRTİM YOK. İlkindekinde hafif göğüs ağrısı vardı ondan bi şüphelenmiştim. Şu an için inanın sıfır belirti. Tabii inşallah gebeyimdir, kanı bir vereyim de. :)

Balsamadim tiroitlerim yuksek cikti icinde hayit varmis hayit iyice yükseltir dediler
Anladım kuzum önce tiroid değerlerini düzenle çünkü onlar da engel gebeliğe diye biliyorum inşallah olur en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş

kızlar cok hayali bir cizgi var gibi simdi yaptim Hcg basit testlerden 20dk oldu. Pembelik yok ama bi cizgi daha var sanki. Adetime 1hafta var siz birsey goruyormusunuz ?

Kızlar merhaba,

Testi ne zaman yaptınız benimde yapasım geldi

Testi ne zaman yaptınız benimde yapasım geldi
Canım erken testlere guveniyo musunuz ? Burda bikac arkadastan erken testlerde yanlis cikiyor diyenler oldu basit testten aldim bende. Keske erken alsaydim pahali diye bosuna dedim yanlissa umutlandirmasin beni.

Canım erken testlere guveniyo musunuz ? Burda bikac arkadastan erken testlerde yanlis cikiyor diyenler oldu basit testten aldim bende. Keske erken alsaydim pahali diye bosuna dedim yanlissa umutlandirmasin beni.
Hic bilmiyorum bana hiç pozitif cikmadi

Canm kaset testteki gibi bende de oldu erken gebelikte de çizgi görmüştüm ama adet oldum kan verseydim çok düşük beta çıkardı belki sen yinede bize bakma erken gebelikte yap bence ilerleyen günlerde çizgin daha da koyulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…