- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Canım benim de 3 yıl olacak bebiş isteyeli bende bu ay clife kullanıyorum pko var bende sen kaç gün ve ne kadar kullanmıştın onu kullandığın ay başka takviye birşey yaptın mıKızlar merhaba 2yıldır deniyorduk olmuyordu adetlerim düzensizdi enson clife aldım hamile kaldım aralıkta sonra şubatta kalbi durdu kürtaj oldum daha ilk defa bu ay denedik 1 hafta ful yaptık 4 gün sonra batmalarım başladı hala bazen çok şiddetli oldu önümde ağrıyordu arasıra göbeğimde yanıyordu son bat günüm bu hafta sonu arasıra adet ağrıları geliyor yumurtlama gününden beri kasıklarıda batmalar çok oluyor ilk gebeliğimde böle aynılarını yaşadım ekstıra göğsümde ağrıyordu özen şimdi tek ağrımıyor bende bilemiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
O zaman kullandığımda adetimin 4 günüydü ben adet olunca sipariş etmiştim geldi kullandım 6 gün yumurtlamada bıraktım sonra hep ağrılarım oldu kaşığım çok ağrıyordu öyle öğrenmiştim bide keçiboynuzu içiyordum bazen eşinle bide folik asit kullanmıştım ama düzenli değildi ama clife düzenli kullandım hep yürüdüm bol bol su içtimCanım benim de 3 yıl olacak bebiş isteyeli bende bu ay clife kullanıyorum pko var bende sen kaç gün ve ne kadar kullanmıştın onu kullandığın ay başka takviye birşey yaptın mı
Olur olur pko olanlara çok etkisi var gerçektenCanım benim de 3 yıl olacak bebiş isteyeli bende bu ay clife kullanıyorum pko var bende sen kaç gün ve ne kadar kullanmıştın onu kullandığın ay başka takviye birşey yaptın mı
Balsamadim tiroitlerim yuksek cikti icinde hayit varmis hayit iyice yükseltir dedilerHaso18 kuzum clife a başladın mı sen
Nerelerdesin kız sen doktor bebik için ne dedi engel miymiş o değerlerBalsamadim tiroitlerim yuksek cikti icinde hayit varmis hayit iyice yükseltir dediler
Yaaaa canım tebrik ederimm var görünüyorrKızlar merhaba,
adete 2 gün var, Ocak ayında 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Sizce gebelik var mı? İkinci çizgi silik gibi, bugün mü kan vermeliyim? Elim ayağıma dolandı.
Tebrik ederim var gözüküyor bencedeKızlar merhaba,
adete 2 gün var, Ocak ayında 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Sizce gebelik var mı? İkinci çizgi silik gibi, bugün mü kan vermeliyim? Elim ayağıma dolandı.
Selamlar,Tebrik ederim var gözüküyor bencedeKan ile guzel sonuclar alirsiniz umarim bence yarin kan verin bu gunde yukselsin deger netlessin. Yumurtlamadan sonraki kaçinci günunuz? Birde belirtiniz oldu mu?
Sağol kuzum bakalım inşallah faydası olur yaa denemediğim bir bu kalmıştı onu da denedim artıkOlur olur pko olanlara çok etkisi var gerçekten
Anladım kuzum önce tiroid değerlerini düzenle çünkü onlar da engel gebeliğe diye biliyorum inşallah olur en kısa zamanda sağlıklı bir bebişBalsamadim tiroitlerim yuksek cikti icinde hayit varmis hayit iyice yükseltir dediler
Valla 18 inde gidicem daha gitmeidmNerelerdesin kız sen doktor bebik için ne dedi engel miymiş o değerler
Tebriklerrrr hayirli olsunKızlar merhaba,
Baya hayali bir sey goruyorum bende canım hani eminde degilim insallah hamilesindirEki Görüntüle 2866166 Eki Görüntüle 2866169 kızlar cok hayali bir cizgi var gibi simdi yaptim Hcg basit testlerden 20dk oldu. Pembelik yok ama bi cizgi daha var sanki. Adetime 1hafta var siz birsey goruyormusunuz ?
Testi ne zaman yaptınız benimde yapasım geldiKızlar merhaba,
Canım erken testlere guveniyo musunuz ? Burda bikac arkadastan erken testlerde yanlis cikiyor diyenler oldu basit testten aldim bende. Keske erken alsaydim pahali diye bosuna dedim yanlissa umutlandirmasin beni.Testi ne zaman yaptınız benimde yapasım geldi
Hic bilmiyorum bana hiç pozitif cikmadiCanım erken testlere guveniyo musunuz ? Burda bikac arkadastan erken testlerde yanlis cikiyor diyenler oldu basit testten aldim bende. Keske erken alsaydim pahali diye bosuna dedim yanlissa umutlandirmasin beni.
Hayali çizgi görünüyor cnm hadi inşallah vardırEki Görüntüle 2866166 Eki Görüntüle 2866169 kızlar cok hayali bir cizgi var gibi simdi yaptim Hcg basit testlerden 20dk oldu. Pembelik yok ama bi cizgi daha var sanki. Adetime 1hafta var siz birsey goruyormusunuz ?
Canm kaset testteki gibi bende de oldu erken gebelikte de çizgi görmüştüm ama adet oldum kan verseydim çok düşük beta çıkardı belki sen yinede bize bakma erken gebelikte yap bence ilerleyen günlerde çizgin daha da koyulaşırCanım erken testlere guveniyo musunuz ? Burda bikac arkadastan erken testlerde yanlis cikiyor diyenler oldu basit testten aldim bende. Keske erken alsaydim pahali diye bosuna dedim yanlissa umutlandirmasin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?