- 20 Mayıs 2021
- 125
- 118
- 18
Sabah ilk idrarimla tekrr denicem uyduruk testte yine gozukur gibi olursa bisey o zaman alirim erkenden canimCanm kaset testteki gibi bende de oldu erken gebelikte de çizgi görmüştüm ama adet oldum kan verseydim çok düşük beta çıkardı belki sen yinede bize bakma erken gebelikte yap bence ilerleyen günlerde çizgin daha da koyulaşır
Bugun 2. Idrarla yaptim cikmadi sabah b3nde ilk idrarla yaocam bakalim ben kendimden eminim ama bilemiyorum yani kesinlikle gec dollenme cunku 2 cocugumda oyle olduSabah ilk idrarimla tekrr denicem uyduruk testte yine gozukur gibi olursa bisey o zaman alirim erkenden canimcok umutlanmakta istemiyorum kimyasal olur diye.
Duzensizdir hic bir fikrim yok ama ins ogrenirsin de surpriz olurKızlar selam, adetimin 1.gününden sayarsak 10-11.günler yumurtlama; 12.gün çatlama gördüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 11.günüm. Yumurtlamadan sonraki günlerde çok sık kasıklarımda batma ve ağrı var. Yarın sabah normal kaset test ile hamilelik testi yapsam sonuç alır mıyım? Sizce erken mi? Eşimin yarın doğum günü ona da sürpriz olsun istiyorum :) Meraktan dayanamıyorum, 12.gününde öğrenen var mı acaba hamileliğini ?
Ben normal kaset testte 11. Gun gordum canim yap benceKızlar selam, adetimin 1.gününden sayarsak 10-11.günler yumurtlama; 12.gün çatlama gördüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 11.günüm. Yumurtlamadan sonraki günlerde çok sık kasıklarımda batma ve ağrı var. Yarın sabah normal kaset test ile hamilelik testi yapsam sonuç alır mıyım? Sizce erken mi? Eşimin yarın doğum günü ona da sürpriz olsun istiyorum :) Meraktan dayanamıyorum, 12.gününde öğrenen var mı acaba hamileliğini ?
Canım benim yumurtlamadan sonraki 9.gunum bugun benim sanki cok hafif bi cizgi cikti bendede adetimin 21.gunu bugun. Yarin bende tekrarlicam bence yap cikabilir. Baktinki az siliklik var erken testte alırsınKızlar selam, adetimin 1.gününden sayarsak 10-11.günler yumurtlama; 12.gün çatlama gördüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 11.günüm. Yumurtlamadan sonraki günlerde çok sık kasıklarımda batma ve ağrı var. Yarın sabah normal kaset test ile hamilelik testi yapsam sonuç alır mıyım? Sizce erken mi? Eşimin yarın doğum günü ona da sürpriz olsun istiyorum :) Meraktan dayanamıyorum, 12.gününde öğrenen var mı acaba hamileliğini ?
Ohhh sonunda kendim gibi birini buldumBen normal kaset testte 11. Gun gordum canim yap bence
Fotoğrafını paylaşır mısın benimle? Merak ettim, benimde adetimin 22.günüCanım benim yumurtlamadan sonraki 9.gunum bugun benim sanki cok hafif bi cizgi cikti bendede adetimin 21.gunu bugun. Yarin bende tekrarlicam bence yap cikabilir. Baktinki az siliklik var erken testte alırsın
Canım bebe time güvenme geçen ay çok kişiyi yanılttı eşinin alacağı testle dene bi de bakalımEki Görüntüle 2866251 tekrar yaptım galiba piskopata bagladim.bi siliklik var ama idrar mi bebek mi ?insallah varsada sagliklidir esim disarda nobetci eczaneden erken test al dedim gelirken. Bu kaset test Bebe time diye marka bunda hata yakalayan oldu mu?
Hafif bir hayalet çizgi görüyorum bende. İnşallah vardır, ne zaman yapacaksın erken gebelik testiniEki Görüntüle 2866251 tekrar yaptım galiba piskopata bagladim.bi siliklik var ama idrar mi bebek mi ?insallah varsada sagliklidir esim disarda nobetci eczaneden erken test al dedim gelirken. Bu kaset test Bebe time diye marka bunda hata yakalayan oldu mu?
Canım bebe time güvenme geçen ay çok kişiyi yanılttı eşinin alacağı testle dene bi de bakalım
Esim gelince 10gibi yaparim canım biraz idrarim biriksin. Bu kaset test dogruysa erkende cikmasi lazim heraldeHafif bir hayalet çizgi görüyorum bende. İnşallah vardır, ne zaman yapacaksın erken gebelik testini
Umudunu kırmak adına söylemedim canım üzülme sonra diye dedim inşallah vardır erken gebelik testinde çok daha net çıkartamam bosuna heveslenmiyim.
Esim gelince 10gibi yaparim canım biraz idrarim biriksin. Bu kaset test dogruysa erkende cikmasi lazim heralde
Bence de çıkar erken gebelik testinde.. inşallahh güdel haberlerini bekliyoruztamam bosuna heveslenmiyim.
Esim gelince 10gibi yaparim canım biraz idrarim biriksin. Bu kaset test dogruysa erkende cikmasi lazim heralde
Klasik hamilelik testi şu fiyatı çok uyguna olanlar.. (5₺ gibi)Bişey sorcam kaset test ne ?
Sagolun kızlar bu grup iyi ki var. Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin. 1 ay erken 1 ay gec yeterki saglikla olsuunUmudunu kırmak adına söylemedim canım üzülme sonra diye dedim inşallah vardır erken gebelik testinde çok daha net çıkar
Amin canım inşallahSagolun kızlar bu grup iyi ki var. Allah hepimize guzel haberler almayi nasip etsin. 1 ay erken 1 ay gec yeterki saglikla olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?