Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ilk idrarimla tekrr denicem uyduruk testte yine gozukur gibi olursa bisey o zaman alirim erkenden canim cok umutlanmakta istemiyorum kimyasal olur diye.

Kızlar durum bildiriyorum. Adetimin 13 14.günleri şeffaf akıntı gördüm. 15.gün şefaf akıntıyla birlikte kahverengi leke gördüm (yumurtlama lekesi olduğunu düşünüyorum). Bugün 17.günüm ve evde temizlik yaparken sol kasığım adet olacakmış gibi ağrıdı. Şuan oturdum dinlendim ve ağrım geçti sayılır. Tek kafamı kurcalayan şeffaf akıntıları görürken ovulasyon testlerimde pik görmedim. Hala daha görmüyorum. Testlere güvenmeyip vücudumun belirtilerini dinledim. Allah hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin inşallah

Sabah ilk idrarimla tekrr denicem uyduruk testte yine gozukur gibi olursa bisey o zaman alirim erkenden canim cok umutlanmakta istemiyorum kimyasal olur diye.
Bugun 2. Idrarla yaptim cikmadi sabah b3nde ilk idrarla yaocam bakalim ben kendimden eminim ama bilemiyorum yani kesinlikle gec dollenme cunku 2 cocugumda oyle oldu

Kızlar selam, adetimin 1.gününden sayarsak 10-11.günler yumurtlama; 12.gün çatlama gördüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 11.günüm. Yumurtlamadan sonraki günlerde çok sık kasıklarımda batma ve ağrı var. Yarın sabah normal kaset test ile hamilelik testi yapsam sonuç alır mıyım? Sizce erken mi? Eşimin yarın doğum günü ona da sürpriz olsun istiyorum :) Meraktan dayanamıyorum, 12.gününde öğrenen var mı acaba hamileliğini ?

Duzensizdir hic bir fikrim yok ama ins ogrenirsin de surpriz olur

Yumurtlamanın 5. Günü peçetede kırmızımsı bişey gördüm tutunma olabilir mi bu kadar erken

Ben normal kaset testte 11. Gun gordum canim yap bence

Canım benim yumurtlamadan sonraki 9.gunum bugun benim sanki cok hafif bi cizgi cikti bendede adetimin 21.gunu bugun. Yarin bende tekrarlicam bence yap cikabilir. Baktinki az siliklik var erken testte alırsın

tekrar yaptım galiba piskopata bagladim.bi siliklik var ama idrar mi bebek mi ? insallah varsada sagliklidir esim disarda nobetci eczaneden erken test al dedim gelirken. Bu kaset test Bebe time diye marka bunda hata yakalayan oldu mu?

Canım benim yumurtlamadan sonraki 9.gunum bugun benim sanki cok hafif bi cizgi cikti bendede adetimin 21.gunu bugun. Yarin bende tekrarlicam bence yap cikabilir. Baktinki az siliklik var erken testte alırsın
Fotoğrafını paylaşır mısın benimle? Merak ettim, benimde adetimin 22.günü

Canım bebe time güvenme geçen ay çok kişiyi yanılttı eşinin alacağı testle dene bi de bakalım

Hafif bir hayalet çizgi görüyorum bende. İnşallah vardır, ne zaman yapacaksın erken gebelik testini

Canım bebe time güvenme geçen ay çok kişiyi yanılttı eşinin alacağı testle dene bi de bakalım
tamam bosuna heveslenmiyim.
Hafif bir hayalet çizgi görüyorum bende. İnşallah vardır, ne zaman yapacaksın erken gebelik testini
Esim gelince 10gibi yaparim canım biraz idrarim biriksin. Bu kaset test dogruysa erkende cikmasi lazim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…