TeşekkürlerKlasik hamilelik testi şu fiyatı çok uyguna olanlar.. (5₺ gibi)
İnşallah olurSağol kuzum bakalım inşallah faydası olur yaa denemediğim bir bu kalmıştı onu da denedim artık
İnşaallah canim guzel haberlerini bekliyoruzOhhh sonunda kendim gibi birini buldumyarın sabah 12.günün yapıcam bakalım çok heycanlıyım, her ay tertemiz bi test görmekten yoruldum
Canım maalesef o adete dönebiliyor. 48 saat bekle sökülmezse test yaparsınKızlar merhaba
Adet gününden 1 gün önce açık pembe lekelenme yaşayan oldu mu? Silince geldi çamaşırda birşey yoktu
Kan testi yaptırsana kuzumMerhaba bayanlar banada dua eder mısınız bende adetten 3 gün önce kan testi yaptım negatif cıktı adete 2 gün kala çok hafif pembe leke geldi bir daha gelmedi adetimin üstünden 2 gün geciyo bendede agri sanci oluyo bakalım ne olacak
Canım takmıcaz işte biz cok takıyoruz ondan olcagı varsada vücut kendini kitliyor. Baska seylerle mesgul olmak lazm sanırım hep öyle olduklarında tutuyor insanlarınBana nisanda çatlatma iğnesi yaptı istenilen boyuta gelmiş dedi ama olmadı nasip mayısta gittim istenilen boyutta değil iğne vermicem dedi kendiliğinden büyür çatlar belki dedi stres yapma çok dedi kafanı rahat tut dedi ama gelde stres yapma
Benımde reglye döndü ama kırmızı sekilde değil gül kurusu rengindeCanım maalesef o adete dönebiliyor. 48 saat bekle sökülmezse test yaparsınbenim regliye döndü mesela
Ben yaşadım reglye döndü kırmızı sekilde gelmiyo bu ayki adetim gül kurusu gibi oldu acık pembeyle basladı kahve oldu sonra gül kurusuna döndü. Ama adetmişim yani.. direk kan testi yaptır varsa cıkar zaten canımKızlar merhaba
Adet gününden 1 gün önce açık pembe lekelenme yaşayan oldu mu? Silince geldi çamaşırda birşey yoktu
Valla şuan yaptırmaya korkuyorum biraz daha zaman geçsin insAllah regl.olmazsam yapicamKan testi yaptırsana kuzum
Muhtemelen döner bencede 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti çünküCanım maalesef o adete dönebiliyor. 48 saat bekle sökülmezse test yaparsınbenim regliye döndü mesela
Hiç ağrım falan da yok enteresan normalde reglim acayip ağrılı olur benim. Ama regl olucam tahminimce zaten ilk denemeydi vücudum kendini şaşırdı hem 1 gün erken geldi hem değişik geldiBen yaşadım reglye döndü kırmızı sekilde gelmiyo bu ayki adetim gül kurusu gibi oldu acık pembeyle basladı kahve oldu sonra gül kurusuna döndü. Ama adetmişim yani.. direk kan testi yaptır varsa cıkar zaten canım
Bwnmde kanamaya donduBenımde reglye döndü ama kırmızı sekilde değil gül kurusu rengindeo yüzden cok umutlanmayın hanımlar
Lütfenbenide ekleyinEkledim
Evet düşünmemek okumamak araştırmamak kendini dinlememek lazım salcaksın kafa odaklanıyor ve olmuyorCanım takmıcaz işte biz cok takıyoruz ondan olcagı varsada vücut kendini kitliyor. Baska seylerle mesgul olmak lazm sanırım hep öyle olduklarında tutuyor insanların
EvetKızlar herkes burdan temmuza mi geçecek hamiş olmayanlar yani
Aman be kuzum. Napcaz hayırlısı bu ay değilmişBwnmde kanamaya dondu
Kesinlikle öyle kuzum benim bu ay kafam biraz daha işle meşgul olur zaten muhtemelen ama burdaki sohbeti kızları da seviyorumEvet düşünmemek okumamak araştırmamak kendini dinlememek lazım salcaksın kafa odaklanıyor ve olmuyor
Hahahahsh insallah sut maydonoza basladim bakalim insallah safi ismiyle sifa olurda ise yararAman be kuzum. Napcaz hayırlısı bu ay değilmişmart bebesi doğururuz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?