Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
Adet gününden 1 gün önce açık pembe lekelenme yaşayan oldu mu? Silince geldi çamaşırda birşey yoktu

Canım takmıcaz işte biz cok takıyoruz ondan olcagı varsada vücut kendini kitliyor. Baska seylerle mesgul olmak lazm sanırım hep öyle olduklarında tutuyor insanların

Kızlar merhaba
Adet gününden 1 gün önce açık pembe lekelenme yaşayan oldu mu? Silince geldi çamaşırda birşey yoktu
Ben yaşadım reglye döndü kırmızı sekilde gelmiyo bu ayki adetim gül kurusu gibi oldu acık pembeyle basladı kahve oldu sonra gül kurusuna döndü. Ama adetmişim yani.. direk kan testi yaptır varsa cıkar zaten canım

Canım maalesef o adete dönebiliyor. 48 saat bekle sökülmezse test yaparsın benim regliye döndü mesela
Muhtemelen döner bencede 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti çünkü regl bekliyodum aslında ama değişik geldi biraz

Hiç ağrım falan da yok enteresan normalde reglim acayip ağrılı olur benim. Ama regl olucam tahminimce zaten ilk denemeydi vücudum kendini şaşırdı hem 1 gün erken geldi hem değişik geldi

Arkadaşlar merhaba,adetimden 1 hafta önce yerleşme kanaması olarak tabir edilen bir akıntım oldu.Kan verdim ama sonuç negatif.Adetimde bugüne kadar hiç şaşmadı.En fazla 1 gün erken ya da geç geldiği oldu.

Canım takmıcaz işte biz cok takıyoruz ondan olcagı varsada vücut kendini kitliyor. Baska seylerle mesgul olmak lazm sanırım hep öyle olduklarında tutuyor insanların
Evet düşünmemek okumamak araştırmamak kendini dinlememek lazım salcaksın kafa odaklanıyor ve olmuyor

Evet düşünmemek okumamak araştırmamak kendini dinlememek lazım salcaksın kafa odaklanıyor ve olmuyor
Kesinlikle öyle kuzum benim bu ay kafam biraz daha işle meşgul olur zaten muhtemelen ama burdaki sohbeti kızları da seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…