Hadi bakalım kuzum insallaah sen hormon testini yaptırmış mıydınHahahahsh insallah sut maydonoza basladim bakalim insallah safi ismiyle sifa olurda ise yarar
Ne yaptınız merak ettim??tamam bosuna heveslenmiyim.
Esim gelince 10gibi yaparim canım biraz idrarim biriksin. Bu kaset test dogruysa erkende cikmasi lazim heralde
Evet yaptirdimHadi bakalım kuzum insallaah sen hormon testini yaptırmış mıydın
Senın sonuclar nasıldıEvet yaptirdim
İnşallahİnşaallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
Senın sonuclar nasıld
Benımde bugün fsh,tsh lh ve prolaktin baktı. Benimde lh zirvede ucuyorFsh lh e2 normal prolaktinn 20 di 28 olmus tsh yuksek serbest t4yuksek gerisi normal
Benm ilk baktirrigimda lh 11 di kendi kendine dusmus prolaktin 36 di tsh normaldi am.degismis hepsiBenımde bugün fsh,tsh lh ve prolaktin baktı. Benimde lh zirvede ucuyor
Acaba yaptıgın kürler mi etkiliyorBenm ilk baktirrigimda lh 11 di kendi kendine dusmus prolaktin 36 di tsh normaldi am.degismis hepsi
Ben bu Zamana kadar hic kur yapmadim ki ilk defa sut maydonoz deniyorum doktor hormonlarin evlilige alismaya caisiyor diyoAcaba yaptıgın kürler mi etkiliyor
O da olabilir canım cinsel hayatın daha yeni basladı sonuctaBen bu Zamana kadar hic kur yapmadim ki ilk defa sut maydonoz deniyorum doktor hormonlarin evlilige alismaya caisiyor diyo
Bu lh kac olmalıymışki aralıkta seninki nasil ucuyor olabilir ki canım anlamadimBenımde bugün fsh,tsh lh ve prolaktin baktı. Benimde lh zirvede ucuyor
Aslında internette böyle diyo bem adet döngümde yaptırdım normal gözüküyo sanki dimi?Bu lh kac olmalıymışki aralıkta seninki nasil ucuyor olabilir ki canım anlamadim
kız bende umutlanmayı bile seviyorum işe yoğunlaşayım diyorum yok anamKesinlikle öyle kuzum benim bu ay kafam biraz daha işle meşgul olur zaten muhtemelen ama burdaki sohbeti kızları da seviyorum
Ee napalım o kadarınıda yaşıcaz artıkk ama bu sefer eşime cok yansıtmıcam ben biz burda gülüyoz o heveslenip üzülüyo sonrakız bende umutlanmayı bile seviyorum işe yoğunlaşayım diyorum yok anamkopamayıp bu ay da tüm olmayan belirtileri yaşamaya başlayacağım hahhaha
Evet buna gorede normal yani doktora gosterdin mi canım sonuclariAslında internette böyle diyo bem adet döngümde yaptırdım normal gözüküyo sanki dimi?
- Siklüs (adet döngüsü) ortasında 20-80 IU/L
Rabbim gönlüne göre versin canim inşaallahİnşallahsabah emin olamayacağım bir durum olursa paylaşırım size dua edin görüyüm artık çift çizgiyi
aynen biz burda bizbize bir kimyasal yaşarız bir hamiş kalırız bir ishal oluruz bir damar çıkartırız ahahha onlar kalsın bende dememEe napalım o kadarınıda yaşıcaz artıkk ama bu sefer eşime cok yansıtmıcam ben biz burda gülüyoz o heveslenip üzülüyo sonra
Benm ovular da yarın geliraynen biz burda bizbize bir kimyasal yaşarız bir hamiş kalırız bir ishal oluruz bir damar çıkartırız ahahha onlar kalsın bende dememsinsi sinsi trendyoldan testlerimi alır otururum ahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?