Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh lh e2 normal prolaktinn 20 di 28 olmus tsh yuksek serbest t4yuksek gerisi normal
Benımde bugün fsh,tsh lh ve prolaktin baktı. Benimde lh zirvede ucuyor

Eklentiler

• A49359A6-A929-4432-80FC-922653EF0BEF.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 58
Kesinlikle öyle kuzum benim bu ay kafam biraz daha işle meşgul olur zaten muhtemelen ama burdaki sohbeti kızları da seviyorum
kız bende umutlanmayı bile seviyorum işe yoğunlaşayım diyorum yok anam kopamayıp bu ay da tüm olmayan belirtileri yaşamaya başlayacağım hahhaha

kız bende umutlanmayı bile seviyorum işe yoğunlaşayım diyorum yok anam kopamayıp bu ay da tüm olmayan belirtileri yaşamaya başlayacağım hahhaha
Ee napalım o kadarınıda yaşıcaz artıkk ama bu sefer eşime cok yansıtmıcam ben biz burda gülüyoz o heveslenip üzülüyo sonra

Aslında internette böyle diyo bem adet döngümde yaptırdım normal gözüküyo sanki dimi?
  • Siklüs (adet döngüsü) ortasında 20-80 IU/L
Evet buna gorede normal yani doktora gosterdin mi canım sonuclari

Ee napalım o kadarınıda yaşıcaz artıkk ama bu sefer eşime cok yansıtmıcam ben biz burda gülüyoz o heveslenip üzülüyo sonra
aynen biz burda bizbize bir kimyasal yaşarız bir hamiş kalırız bir ishal oluruz bir damar çıkartırız ahahha onlar kalsın bende demem sinsi sinsi trendyoldan testlerimi alır otururum ahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…