Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar ben cumartesi günü regli oldum. Normalde 6 gün sürer, bugün kesildi. işten izin alabilirsem doktora gideceğim

Kızlar iyi akşamlar ben cumartesi günü regli oldum. Normalde 6 gün sürer, bugün kesildi. işten izin alabilirsem doktora gideceğim
Ben de 3 gün ölüyorum bebek istedikten sonra. geçen ay iyi adet oldum sonra piki gördüm ilk kez ovu testinde başta bi şaşıyor denge

Ben de 3 gün ölüyorum bebek istedikten sonra. geçen ay iyi adet oldum sonra piki gördüm ilk kez ovu testinde başta bi şaşıyor denge
ben bebiş denedikten sonra aşırı ağrılı sancılı kan revan ve 8 gün gördüm ya garibim neye uğradığını şaşırdı heralde

Canım beni de ekler misin bat 09.06 yaş 28

Benim 2 3 gün kaldı erken gebelik yaptım negatif bu sefer çok umutluydum 5ayda bitti nolcak böyle bilmiyorum.

kız haso şu listeyi ne zaman güncelleyeceksin kimlere umutlanacağız onu bari görelim yarından sonra kimin batı o bile yokkk

temmuza transfer :
bihtercikolata
lylzcn
hkorak
aponjj
yeni minnak
gulsenmug
gulbahcesii
greenlover
sweetdreams
janna
umay
asyasemin
mavi yılmaz

hamiş
070720 listede yok
simged
zey-has listeye yazılacak
quenn41 di galiba listeye yazılacak
rhea silvia

Yanlış tespitlerim varsa kusura bakmayın hemencik düzeltin haso önümüzdeki yıl günceller :

Haso18 güncellersin kalanları da sorarsın. daha listeye eklenmeyip hamiş olanlar da olabilir

Son düzenleme:
Zeyhas ve quen hamilemi dhjfjfkfkfkfj duzeltiyom.iste be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…