gözlerimde yaşlarrrBak bakal listeye eksik varmi yada hamis
Benim yaşımıda yanlış yazmışın canımBak bakal listeye eksik varmi yada hamis
Dnfjjfjfjfj bak listeye bakta utangözlerimde yaşlarrrlady miracle lavinya1177 melekkanat saqelence sil temmuzdalar.. listede 9 haziranda batta rhea silvia hamiş zeyhas quenn 007720 bunlar da listede yok batlarını yazmışlardı 4 haziran bat de hamiş yap onları da gitsin
Bat 6 haziran dı yaş 29Listeye eklemeyi unuttuklarim msj atsin bu gun eklicem
Cnm benimki de 27 haziran yaş 32 temmuz grubunada yazdırmıştım zatenListeye eklemeyi unuttuklarim msj atsin bu gun eklicem
Ben yeni aldım ama hamile miyim bilmiyorum kuzum 1 haftaya belli olur eğer ki hamileysem gönderirimKizlar hamile kalipta ovulasyon testi cok kalan varmi acaba satmak istermi bana
ÇOK GURURRR AHAHAHADnfjjfjfjfj bak listeye bakta utan
Hamismiydin askoBat 6 haziran dı yaş 29
EkledimBen de yazmıştım daha önce ama listede göremedim kendimi. Bat 12 Haziran yaş 32, 5. ay denemesi olacak
Hamiş hamişşşHamismiydin asko
Ben pek yazmıyorum ama sizi okuyorumKesinlikle öyle kuzum benim bu ay kafam biraz daha işle meşgul olur zaten muhtemelen ama burdaki sohbeti kızları da seviyorum
Listeye ekleyimmiBen pek yazmıyorum ama sizi okuyorumhayırlısı artık bakalım 14 Haziran regl günüm belki bir mucize olur
Ekle tabiki çok ümitli değilim ama belki uğur getiririr banadaListeye ekleyimmi
Tamamdir yaş?Ekle tabiki çok ümitli değilim ama belki uğur getiririr banada
İnsallah olur canım bizim gibi temmuza kalmazsınBen pek yazmıyorum ama sizi okuyorumhayırlısı artık bakalım 14 Haziran regl günüm belki bir mucize olur
Evet canim bir aksilik olmaz ise bakalım bugun yine kan vereceğim aksam.Hamismiydin asko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?