Hayirli olsun saglikla al kucaginaEvet canim bir aksilik olmaz ise bakalım bugun yine kan vereceğim aksam.
Cok teşekkür ederimHayirli olsun saglikla al kucagina
Ay cok sevinirim yaa haberlesiriz ozelden o zamanBen yeni aldım ama hamile miyim bilmiyorum kuzum 1 haftaya belli olur eğer ki hamileysem gönderirim
Canım ben daha adet olmadım, ama yüksek ihtimalle bugün olacağım ateşim düştü bu sabah hazirana el sallıyorum malesefSER=995106]@zeynom4435[/USER] @aysesma @Asiprenses33312 @tugce2110 @Monarosa01 @bbkeliz92 @etothecSevimliKedii
kızlar durumlarınız nedir
yaa umarım son dk sevinci oluur hiç test yaptınız mıı olmazsa da temmuzdayız beklerizCanım ben daha adet olmadım, ama yüksek ihtimalle bugün olacağım ateşim düştü bu sabah hazirana el sallıyorum malesef
Beni de eklermisin canım yaş 35 bat7 Haziran hamileyimListeye eklemeyi unuttuklarim msj atsin bu gun eklicem
Tabikide canım haberleşiriz 17sine kadar regl olmazsam testler seninAy cok sevinirim yaa haberlesiriz ozelden o zaman
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaTebrikkk tebrikk tebrikkk
Tebriklerr hangi günler birliktelik oldu acaba biraz anlatır mısınızBeni de eklermisin canım yaş 35 bat7 Haziran hamileyim
3 günde 1 olmuştu hatırladığım kadarıyla telefon uygulamasından takip etmişti beklemiyodu olunca şaşırdı shsjsj özetTebriklerr hangi günler birliktelik oldu acaba biraz anlatır mısınız
Hayirli olsun ekledimBeni de eklermisin canım yaş 35 bat7 Haziran hamileyim
Senin dikkatine hayranim3 günde 1 olmuştu hatırladığım kadarıyla telefon uygulamasından takip etmişti beklemiyodu olunca şaşırdı shsjsj özet
Bas edemedim adet olanlari silince hafifledi biraz liste cok kalabaliktiHaziranın başında alımlar bitmiş mi gruba
Bu gun sorsam ysrin unutur tekrar sorarimGrubun başına bela oldum bebik sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?