Bize de nasip olsun ya artık3 günde 1 olmuştu hatırladığım kadarıyla telefon uygulamasından takip etmişti beklemiyodu olunca şaşırdı shsjsj özet
Bende temmuzdayik
Gel bacım gel temmuza
Yapdim malesef negatifdi canım adetten 1 gün önce yapdim bugün 1 gün gecikmisdi ama lekrmde geldi zaten gelmesi yakındır.sizlere birnaoru sormak istiyorum randevu aldım şimdi ben 10 hazirana interfilite bölümüne belki rahim filmi falan ister diyorum hormon tahlili falanda yapıp.daha önce vermisdim hormon ama 1 sene gecdi.yonlendirmese de ben bu ay film cekilcem özelde zaten de isticem belki yönlendirir. Şeyi merak ediyorum şimdi film cekilecegim için filmden bi gun önce ağda falan işlerini halledeyim diyorum ama korkuyorum şimdi adetkende alttan muayene edermi doktor sizce ederse temizlenmem lazım utanirim öyle çok, yaşayan varmı acaba.yaa umarım son dk sevinci oluur hiç test yaptınız mıı olmazsa da temmuzdayız bekleriz
Adetken alttan bakmak istedi bende hazırlıklı gitmiştim ondan sende hazırlıklı ol mutlaka daha net görünür gel gel dedi baktıYapdim malesef negatifdi canım adetten 1 gün önce yapdim bugün 1 gün gecikmisdi ama lekrmde geldi zaten gelmesi yakındır.sizlere birnaoru sormak istiyorum randevu aldım şimdi ben 10 hazirana interfilite bölümüne belki rahim filmi falan ister diyorum hormon tahlili falanda yapıp.daha önce vermisdim hormon ama 1 sene gecdi.yonlendirmese de ben bu ay film cekilcem özelde zaten de isticem belki yönlendirir. Şeyi merak ediyorum şimdi film cekilecegim için filmden bi gun önce ağda falan işlerini halledeyim diyorum ama korkuyorum şimdi adetkende alttan muayene edermi doktor sizce ederse temizlenmem lazım utanirim öyle çok, yaşayan varmı acaba.
Hadi yaa o zaman hazırlıklı olmak lazım dediğin gibi adetle filmin arasını kısa tutarım bari temiz temiz hallolur ikiside o zaman.Adetken alttan bakmak istedi bende hazırlıklı gitmiştim ondan sende hazırlıklı ol mutlaka daha net görünür gel gel dedi baktı
Gerçekten zekana hayran kaldım aynen bu şekilde oldu3 günde 1 olmuştu hatırladığım kadarıyla telefon uygulamasından takip etmişti beklemiyodu olunca şaşırdı shsjsj özet
3 günde birdi canım takvimdeki yumurtlama gösteren gün şehirdışına çıktım o yüzden hiç ümidim yoktu en son yumurtlamadan önceki gün olmuştu ama daha öncede yazdım takmamak en güzeli ben her ay takarım kafaya oldumu olacakmış diye diye her hamileliğim böyle bu ay olmaz diyip boşverdiğüm ayda olduTebriklerr hangi günler birliktelik oldu acaba biraz anlatır mısınız
Ben adetliyken dün alttan muayene oldum. Genelde alttan muayene istiyorlar canımYapdim malesef negatifdi canım adetten 1 gün önce yapdim bugün 1 gün gecikmisdi ama lekrmde geldi zaten gelmesi yakındır.sizlere birnaoru sormak istiyorum randevu aldım şimdi ben 10 hazirana interfilite bölümüne belki rahim filmi falan ister diyorum hormon tahlili falanda yapıp.daha önce vermisdim hormon ama 1 sene gecdi.yonlendirmese de ben bu ay film cekilcem özelde zaten de isticem belki yönlendirir. Şeyi merak ediyorum şimdi film cekilecegim için filmden bi gun önce ağda falan işlerini halledeyim diyorum ama korkuyorum şimdi adetkende alttan muayene edermi doktor sizce ederse temizlenmem lazım utanirim öyle çok, yaşayan varmı acaba.
Hayirli olsunnnn canimBeni de eklermisin canım yaş 35 bat7 Haziran hamileyim
Sağol canım ona göre gidicem teşekkür ederim.Ben adetliyken dün alttan muayene oldum. Genelde alttan muayene istiyorlar canım
Canim ben şimdi devlet hastanesi interfilite bölümünden geldim adetliyken gel dedi hormon testleri ve yumurta kontrol alttan muayene yapacak ..Yapdim malesef negatifdi canım adetten 1 gün önce yapdim bugün 1 gün gecikmisdi ama lekrmde geldi zaten gelmesi yakındır.sizlere birnaoru sormak istiyorum randevu aldım şimdi ben 10 hazirana interfilite bölümüne belki rahim filmi falan ister diyorum hormon tahlili falanda yapıp.daha önce vermisdim hormon ama 1 sene gecdi.yonlendirmese de ben bu ay film cekilcem özelde zaten de isticem belki yönlendirir. Şeyi merak ediyorum şimdi film cekilecegim için filmden bi gun önce ağda falan işlerini halledeyim diyorum ama korkuyorum şimdi adetkende alttan muayene edermi doktor sizce ederse temizlenmem lazım utanirim öyle çok, yaşayan varmı acaba.
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşHayirli olsunnnn canim
Listeye eklemeyi unuttuklarim msj atsin bu gun eklicem
Benim son iyi gün karnımın alt tarafında seğrime olmuştu böyle atma gibiGöbeğimde kasılmalar var adetime 5 gün var gebe kalıp böle olan varmı
Yaa öyleymiş evet bende adetken bakmazlar altaan herhalde diyordum ama değilmiş hangi hastane acaba ist.da mi.im ben şimdi devlet hastanesi interfilite bölümünden geldim adetliyken gel dedi hormon testleri ve yumurta kontrol alttan muayene yapacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?