O bu gun bendede cok oldu ama adetim yeni bitti hamile olamam neden oluyo acabaBenim son iyi gün karnımın alt tarafında seğrime olmuştu böyle atma gibi
İstanbul'da canım Zeynep Kamil .bu tahlil ve kontrol den sonra rahim filmi şeklinde ilerliyor bir kağıt verdi bana işte bu şekilde .tüp bebek ve aşılama da yapılıyormuş orda ilgili gibiler şimdilik bakalım birde prowomen önerdi vitemin takviyesiYaa öyleymiş evet bende adetken bakmazlar altaan herhalde diyordum ama değilmiş hangi hastane acaba ist.da mi.
Sen kalbimdesin listeyi boşver şekerimAna biz listeden şutlanmışız
Hayirlisi olsun sildim ciğerim
Bebek istediğimiz 4. Ayda oldu şükür ama ilk kez ovulasyon testi denedim oda faydalı oldu ve folikasit kullandım . Buraya pek bakamıyorum . İsteyenlere yardımcı olurum instagramdan “gozdeesavaskan” mesaj atarsanız ovulasyon testinin adını da folikasiti de anlatırım . En yakın zamanda herkese nasip olsunTebrikleeer dökül bakalım ne zamandır deniyosun neler içtin yedin neler yaptın belirtiler ne zamandır var neler var ona göre hangilerini eksik yaptıysak öteki aya yapalım ahahha
Bende diafol kullanıyorum ovulasyona bu ay başladım hadi hayırlısı olsun hakkımızda o zamann folik kaç ay kullandınzBebek istediğimiz 4. Ayda oldu şükür ama ilk kez ovulasyon testi denedim oda faydalı oldu ve folikasit kullandım . Buraya pek bakamıyorum . İsteyenlere yardımcı olurum instagramdan “gozdeesavaskan” mesaj atarsanız ovulasyon testinin adını da folikasiti de anlatırım . En yakın zamanda herkese nasip olsun
Bende yarın sabah yapacağım testi , bugün yapamadım test almam lazm.. bu arada yanlış hesaplamşım bugün benm yumurtlamadan sonraki 14.günümmüşMide bulantısıyla uyandım denedim canım silik adet olmazsam kan vericem pazrtsisende yapsana benim erken dollenme oldu galiba. Insallah sagliklidr canım hayal kirikligina ugramam.
Ben kanuniye gideceğim canım orda nasıl hiç bilmiyorum gorucegiz bakalım.muhtemelen aynıdır herhalde.sen karsidasin, bakalım ne olacak hayırlısı hepimiz için.İstanbul'da canım Zeynep Kamil .bu tahlil ve kontrol den sonra rahim filmi şeklinde ilerliyor bir kağıt verdi bana işte bu şekilde .tüp bebek ve aşılama da yapılıyormuş orda ilgili gibiler şimdilik bakalım birde prowomen önerdi vitemin takviyesi
Canım eğer zamanın varsa adet olmadan önce git bilgi alırsın sonra haber ver merak ederim inşallah güzel olur herşeyBen kanuniye gideceğim canım orda nasıl hiç bilmiyorum gorucegiz bakalım.muhtemelen aynıdır herhalde.sen karsidasin, bakalım ne olacak hayırlısı hepimiz için.
Önden gidemem ki canım, orayada uzak oturuyorum aslında ordan randevu bulabildim o yüzden ordan aldım.2 gün sonra etiketlerim ben seni çıkınca doktordan.Canım eğer zamanın varsa adet olmadan önce git bilgi alırsın sonra haber ver merak ederim inşallah güzel olur herşey
çok teşekkür ederim umut oldunuz banaMerhaba,
Çikolata kisti gebeliği engelleyebilir diyorlar ama bu kesin bir şey değil. Tüpler açıksa doğal yolla gayet hamilelik olur. Hem sizde kimyasal gebelik olmuş, bu da normal yolla hamile kalabildiğinizi gösteriyor zaten.İlk gebelikler kimyasal ile ya da çok büyümeden düşük ile sonuçlanabiliyormuş. Hem vücut ilk defa karşılaştığı için hem de embriyo sağlıklı olmadığı için gerçekleşebiliyor. Hiç strese girmeyin boşuna.
Benim de çikolata kistim var, 6 yıl önce öğrenmiştim en sonunda ameliyat oldum yine tekrarladı ve şu an sol tarafta 3 tane kistim var. Ameliyat geçmişime, büyük 3 kiste ve sol tüpte muhtemel yapışıklığa/tıkanıklığa rağmen doktor 1 yıl dene dedi bana mesela.
Yok canım normalde adetime bir hafta kala göğüs ağrım başlar ama bu sefer hiç olmadı göğüs ağrım önceki hamileliklerimde de olmamıştı hiç sadece birinde 6. Haftada başladı iki hafta kadar olduPeki göğsün ağrıyormuydu
Bilmiyorum ki sende de olduğuna göre gebelik belirtisi değildirO bu gun bendede cok oldu ama adetim yeni bitti hamile olamam neden oluyo acaba
Bat 17 haziran yaş 26 canımListeye eklemeyi unuttuklarim msj atsin bu gun eklicem
inş bebiktirrr hepimiz onu umarızzzİyi akşamlar kızlar
31 Mayıs 1 Haziran yumurtlama gördüm 2 Haziran da çatlama oldu reglden sonra beyaz bir akıntım olmuştu yumurtlamadan önce hep oluyordu zaten son günlerde tekrar başladı kötü bir koku yok ama aşırı derece kasıklarım da agrı batma kramp ve bel agrım var başka hiçbir belirti yok tabi enfeksiyondan değildir dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?