Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haso18 canım beni listeden silebilirsin adet oldum sayılır canım sokulmeye çalışıyor.size başarılar

Yaa öyleymiş evet bende adetken bakmazlar altaan herhalde diyordum ama değilmiş hangi hastane acaba ist.da mi.
İstanbul'da canım Zeynep Kamil .bu tahlil ve kontrol den sonra rahim filmi şeklinde ilerliyor bir kağıt verdi bana işte bu şekilde .tüp bebek ve aşılama da yapılıyormuş orda ilgili gibiler şimdilik bakalım birde prowomen önerdi vitemin takviyesi

Tebrikleeer dökül bakalım ne zamandır deniyosun neler içtin yedin neler yaptın belirtiler ne zamandır var neler var ona göre hangilerini eksik yaptıysak öteki aya yapalım ahahha
Bebek istediğimiz 4. Ayda oldu şükür ama ilk kez ovulasyon testi denedim oda faydalı oldu ve folikasit kullandım . Buraya pek bakamıyorum . İsteyenlere yardımcı olurum instagramdan “gozdeesavaskan” mesaj atarsanız ovulasyon testinin adını da folikasiti de anlatırım . En yakın zamanda herkese nasip olsun

Bende diafol kullanıyorum ovulasyona bu ay başladım hadi hayırlısı olsun hakkımızda o zamann folik kaç ay kullandınz

Mide bulantısıyla uyandım denedim canım silik adet olmazsam kan vericem pazrtsi sende yapsana benim erken dollenme oldu galiba. Insallah sagliklidr canım hayal kirikligina ugramam.
Bende yarın sabah yapacağım testi , bugün yapamadım test almam lazm.. bu arada yanlış hesaplamşım bugün benm yumurtlamadan sonraki 14.günümmüş yarın kesin çıkar heralde artık

Ben kanuniye gideceğim canım orda nasıl hiç bilmiyorum gorucegiz bakalım.muhtemelen aynıdır herhalde.sen karsidasin, bakalım ne olacak hayırlısı hepimiz için.

Canım eğer zamanın varsa adet olmadan önce git bilgi alırsın sonra haber ver merak ederim inşallah güzel olur herşey
Önden gidemem ki canım, orayada uzak oturuyorum aslında ordan randevu bulabildim o yüzden ordan aldım.2 gün sonra etiketlerim ben seni çıkınca doktordan.

çok teşekkür ederim umut oldunuz bana

Peki göğsün ağrıyormuydu
Yok canım normalde adetime bir hafta kala göğüs ağrım başlar ama bu sefer hiç olmadı göğüs ağrım önceki hamileliklerimde de olmamıştı hiç sadece birinde 6. Haftada başladı iki hafta kadar oldu

İyi akşamlar kızlar
31 Mayıs 1 Haziran yumurtlama gördüm 2 Haziran da çatlama oldu reglden sonra beyaz bir akıntım olmuştu yumurtlamadan önce hep oluyordu zaten son günlerde tekrar başladı kötü bir koku yok ama aşırı derece kasıklarım da agrı batma kramp ve bel agrım var başka hiçbir belirti yok tabi enfeksiyondan değildir dmi

inş bebiktirrr hepimiz onu umarızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…