İnşallah canıminş bebiktirrr hepimiz onu umarızzz
Test yaptınız miBugun adet günüm ve hala bisey yok sabah kasik ağrim oldu hafif ama gelen giden yok
Dun erken gebelik testi yaptim laboquik diye negatifTest yaptınız mi
Yumurtalamam 25 mayista olduTest yaptınız mi
Benim de bat 4 Hazirandi idrar testi negatif kırmızılar gelene kadar umut varDun erken gebelik testi yaptim laboquik diye negatif
Benimde 26mayistaYumurtalamam 25 mayista oldu
3 kez erken test yaptim negatif ama olsa cikmaz miydiBenimde 26mayista
Ben de bu sabah yaptım erken gebelik cikmadi=/3 kez erken test yaptim negatif ama olsa cikmaz miydi
erkene çekilmiştir aşkoSimdi ben yumurtlayali 13 14 gün oldu erken yumurtlamistim. Erken yumurtladig8m için erken mi adet olurum?Adetim bugün yarın mı yoksa normalde olmam gereken gün cumartesi mi olmali?
Hmm adet olmadimda merak ettim bakalm neler olcak=/erkene çekilmiştir aşko
Ama benim şoyle bi durumum var normalde mayis 22 de adet oldum ginera kullaniyorum 1 yildır 4 mayista kutuyu yarim biraktim 8 mayis kanamam oldu 4 gün 25 ovulasyondu ve 1 hafta sol kasık agrım oldu kutuyu yarim biraktıgım icin mi boyle oldu diye düsünüyorumBen de bu sabah yaptım erken gebelik cikmadi=/
Hmm o ne ilacı hiç bilmiorm ama ben yumurtlamadan beri çok kötüyüm bir şeyim yoksa başka bir şey olduğu kesin adet olursam bakacam bi neyim varAma benim şoyle bi durumum var normalde mayis 22 de adet oldum ginera kullaniyorum 1 yildır 4 mayista kutuyu yarim biraktim 8 mayis kanamam oldu 4 gün 25 ovulasyondu ve 1 hafta sol kasık agrım oldu kutuyu yarim biraktıgım icin mi boyle oldu diye düsünüyorum
Dogum kontrol ilaciHmm o ne ilacı hiç bilmiorm ama ben yumurtlamadan beri çok kötüyüm bir şeyim yoksa başka bir şey olduğu kesin adet olursam bakacam bi neyim var
Hic kullanmadimbilemedm=)Dogum kontrol ilaci
Bat 12 Haziran. Yaş 34 beni de ekler misiniz listeye. İnşallah bu ay tutarBas edemedim adet olanlari silince hafifledi biraz liste cok kalabalikti
Ben burda gördükten sonra farkettim evet var cnmKızlar aranızda idrarda tortu gören var mı? Böyle beyaz beyaz
kız helal taa 171. sayfadaki şeye mi cevap verdinnnBen burda gördükten sonra farkettim evet var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?