Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvetttt inanmiyorum su an 18.50 cikti
kimyasala döndü onunTebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsininşallah darısı bizlere olur
Canım sayfaları dikkatli okuTebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsininşallah darısı bizlere olur
Uzun zamandır giremedim şifremi unuttum hep takip ettim okudum amakız helal taa 171. sayfadaki şeye mi cevap verdinnn
sende durumlar nee bizi heves ettirecek sevindirecek şeyler var mııUzun zamandır giremedim şifremi unuttum hep takip ettim okudum ama
Uzun zamandır giremedim şifremi unuttum hep takip ettim okudum ama
Tamam çok özür dilerimCanım sayfaları dikkatli oku
Kiz ohoooo ben adet oldumda ikinci kez yumurtlicam kimyasal olduTebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsininşallah darısı bizlere olur
bak ama bu işarettir belki de bu ay fırtlatcannn inşallah :dKiz ohoooo ben adet oldumda ikinci kez yumurtlicam kimyasal oldu
Maalesef bende çok zor çünkü polistikover var o yüzden hiçbirini ciddiye almıyorum belirtlerinsende durumlar nee bizi heves ettirecek sevindirecek şeyler var mıı
Jfjfjcjcjfjfjdjfj insallah insallahbak ama bu işarettir belki de bu ay fırtlatcannn inşallah :d
Yaa valla kusura bakmayın arada sayfa atlayarak okumuşum özür dilerim insAllah sağlıklı gebelikten olurKiz ohoooo ben adet oldumda ikinci kez yumurtlicam kimyasal oldu
kız artık kimde yok ki instadaki ebru ceylan mı neydi birgebeningünlüğü diye sayfa var orda kist masajlarını falan uyguladın mıı baya iyi sonuç alan varr.. benim önceki tanılarım da hep pcos ama bence yok ahaha yokmuş gibi davranıyorum umut kaybetmek yokkkMaalesef bende çok zor çünkü polistikover var o yüzden hiçbirini ciddiye almıyorum belirtlerin
İnsallahYaa valla kusura bakmayın arada sayfa atlayarak okumuşum özür dilerim insAllah sağlıklı gebelikten olur
Banada pcos suphesiyle vajinal ultrason yapildi lh 11 kusurdu cunku ama cok sukur temiz cikti lh dusmeye baslmis su an 7kız artık kimde yok ki instadaki ebru ceylan mı neydi birgebeningünlüğü diye sayfa var orda kist masajlarını falan uyguladın mıı baya iyi sonuç alan varr.. benim önceki tanılarım da hep pcos ama bence yok ahaha yokmuş gibi davranıyorum umut kaybetmek yokkk
ben e nabızdan bir bakayım dedim anaa hep pcos denmişBanada pcos suphesiyle vajinal ultrason yapildi lh 11 kusurdu cunku ama cok sukur temiz cikti lh dusmeye baslmis su an 7
Bende bu ay gittim de aonuc gostermedim daha 18 nde gostercem bakalim ne diceklerben e nabızdan bir bakayım dedim anaa hep pcos denmişama son gittiğim doktor hiç bahsetmedi ama o hormon testi bile istemedi öteki ay adet olursam gitcem yine inciğime cinciğime baksınlar
Bir iki kere denedim geçen yıl eylülde kimyasal geçirdim ama sonra birdaha o çift çizgiyi göremedimkız artık kimde yok ki instadaki ebru ceylan mı neydi birgebeningünlüğü diye sayfa var orda kist masajlarını falan uyguladın mıı baya iyi sonuç alan varr.. benim önceki tanılarım da hep pcos ama bence yok ahaha yokmuş gibi davranıyorum umut kaybetmek yokkk
Kimyasal gecirmis olman hamile kalabildigin anlamina geliyor umudunu kesme olur Allahin izni ileBir iki kere denedim geçen yıl eylülde kimyasal geçirdim ama sonra birdaha o çift çizgiyi göremedim
Bende gitcem ama kendim regl olmayı bekliyorumben e nabızdan bir bakayım dedim anaa hep pcos denmişama son gittiğim doktor hiç bahsetmedi ama o hormon testi bile istemedi öteki ay adet olursam gitcem yine inciğime cinciğime baksınlar
İnş hepimize nasip olur o güzel duygularKimyasal gecirmis olman hamile kalabildigin anlamina geliyor umudunu kesme olur Allahin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?