Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef bende çok zor çünkü polistikover var o yüzden hiçbirini ciddiye almıyorum belirtlerin
kız artık kimde yok ki instadaki ebru ceylan mı neydi birgebeningünlüğü diye sayfa var orda kist masajlarını falan uyguladın mıı baya iyi sonuç alan varr.. benim önceki tanılarım da hep pcos ama bence yok ahaha yokmuş gibi davranıyorum umut kaybetmek yokkk

Banada pcos suphesiyle vajinal ultrason yapildi lh 11 kusurdu cunku ama cok sukur temiz cikti lh dusmeye baslmis su an 7

Banada pcos suphesiyle vajinal ultrason yapildi lh 11 kusurdu cunku ama cok sukur temiz cikti lh dusmeye baslmis su an 7
ben e nabızdan bir bakayım dedim anaa hep pcos denmiş ama son gittiğim doktor hiç bahsetmedi ama o hormon testi bile istemedi öteki ay adet olursam gitcem yine inciğime cinciğime baksınlar

ben e nabızdan bir bakayım dedim anaa hep pcos denmiş ama son gittiğim doktor hiç bahsetmedi ama o hormon testi bile istemedi öteki ay adet olursam gitcem yine inciğime cinciğime baksınlar
Bende bu ay gittim de aonuc gostermedim daha 18 nde gostercem bakalim ne dicekler

Bir iki kere denedim geçen yıl eylülde kimyasal geçirdim ama sonra birdaha o çift çizgiyi göremedim

Bir iki kere denedim geçen yıl eylülde kimyasal geçirdim ama sonra birdaha o çift çizgiyi göremedim
Kimyasal gecirmis olman hamile kalabildigin anlamina geliyor umudunu kesme olur Allahin izni ile

Bende gitcem ama kendim regl olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…