.Bat 17 haziran yaş 26 canım
Sizinle yumurtlama ve çatlama günlerimiz aynı imişEki Görüntüle 2866166 Eki Görüntüle 2866169 kızlar cok hayali bir cizgi var gibi simdi yaptim Hcg basit testlerden 20dk oldu. Pembelik yok ama bi cizgi daha var sanki. Adetime 1hafta var siz birsey goruyormusunuz ?
beni de unutmuşsun canım. bat 22.06 yaş 25Listeye eklemeyi unuttuklarim msj atsin bu gun eklicem
Benm doktorda bana pcossun demediben e nabızdan bir bakayım dedim anaa hep pcos denmişama son gittiğim doktor hiç bahsetmedi ama o hormon testi bile istemedi öteki ay adet olursam gitcem yine inciğime cinciğime baksınlar
bizimkiler pollyanna heraldeBenm doktorda bana pcossun demedi
Kan revan mı olduunCanimmmlarim günaydın sanirim ben kırmızı kart yedim
Kan revan mı olduun
beni de unutmuşsun canım. bat 22.06 yaş 25
Benim bat günüm takvime gore ama hiç gününde olmadığım icin 5 gun daha beklicem. Ne adet ne de gebelik belirtisi var hic bise yokBenim bat 12 Haziran dün yaptım test tek çizgi çıktı .artık bat günü yaparımbatı gelen ve yakın olan arkadaşlar sizde durumlar ne ?
Bekleyelim bakalım .inş güzel haberler yazarız hepimiz burayaBenim bat günüm takvime gore ama hiç gününde olmadığım icin 5 gun daha beklicem. Ne adet ne de gebelik belirtisi var hic bise yok
İnsallahBekleyelim bakalım .inş güzel haberler yazarız hepimiz buraya
teşekkürler canımEkledim
EkliyorumOlursa bana çok sürpriz olacak bu gebelik beni de ekler misiniz? Yaş 35 bat 14 Haziran
Anladım cnm saolYok canım normalde adetime bir hafta kala göğüs ağrım başlar ama bu sefer hiç olmadı göğüs ağrım önceki hamileliklerimde de olmamıştı hiç sadece birinde 6. Haftada başladı iki hafta kadar oldu
Ay yerleşme olsun inşBenim pembe pembe gelmeye başladı kırmızılarbat bugün zaten. Yine elendik Amaaaan ne zor işmiş bu işler bekar gailesiz hayatımı özledim Haso18
Ahhh ahhh al bendense o kadar platonik asklarima donesim varBenim pembe pembe gelmeye başladı kırmızılarbat bugün zaten. Yine elendik Amaaaan ne zor işmiş bu işler bekar gailesiz hayatımı özledim Haso18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?