Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşünmediğimiz aklımızdan çıktığı an olacak bu iş. Güzel haberler alıcaz inşallah. Herkes aynı şeyi diyorsa vardır bir bildikleri
Valla ben gecen ay pek umursamadim ise baslamaistim aklima dusmemisti kimyasal oldu bu ay umut 0 aklimada zerre kadar gelmiyo hayirlisi bakalim

Valla ben gecen ay pek umursamadim ise baslamaistim aklima dusmemisti kimyasal oldu bu ay umut 0 aklimada zerre kadar gelmiyo hayirlisi bakalim
Ben de Mart’ta kimyasal yaşadım. Ama Kimyasal için çok pozitif konuştu benim dr. Bi yol açılmış artık dedi. Hamile kalabiliyorsun öğrenmiş olduk dedi. Bundan sonrası gelir dedi bakalım inşallah öyle olur bizim için

Ayy insallah

Adetin gecikince kandamı öğreniyprdum testemi

Bat'a bı gün vardı bugün adet oldum. Temmuza da geçmedeen gidip psikiyatriste tedavi oluyorum inşaallah.
Rabbim bu ay hamile kalanlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı, bir sonraki aya atanlarada bir an önce hamile kalmayı nasip etsin inşaallah. Selametle

Yaaa beni de alın lütfen bat 15 haziran

Adetin gecikince kandamı öğreniyprdum testemi
Canım ben adet günü evde test yaptım pozitif çıkınca hemen gidip kan verdim önce evde yapmak daha mantıklı bence pozitif çıkarsa gider yaptırırsın kan tahlili inş gönlüne göre olsun

Kızlar ganocafe diye bir urun duydunuz mu. Kilo vermeye, sekere, hamile kalmaya yardımcı olan bir urunmus galiba ama ben hiç duymadım.

Bata 7 gün var fena bir bel ağrısı ve böbrek ağrısı giriyor böyle bir durumla karşılaşan var mı

Yumurtlayali 15 gün oldu adet yok normalde 13 ünde falan adet olcaktim erken yumurtladim adetim gecikti mi oluyor yoksa normale göre mi geciktim test negatif

Yumurtlayali 15 gün oldu adet yok normalde 13 ünde falan adet olcaktim erken yumurtladim adetim gecikti mi oluyor yoksa normale göre mi geciktim test negatif
Benim her zaman çatlamadan 14-15. Gün başlıyor hiç aksi olmadı adetlerim düzensiz olmasına rağmen

Benim her zaman çatlamadan 14-15. Gün başlıyor hiç aksi olmadı adetlerim düzensiz olmasına rağmen
Hmm benimki de düzenli ama bazen öne gelebiliyor nadir olsa da sanırım öyle bir ay oldu ovu testinde 3 4 gün önce yumurtladigimi gördüm ama bakalım nolcak kesin yarın adet olurum peah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…