Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm benimki de düzenli ama bazen öne gelebiliyor nadir olsa da sanırım öyle bir ay oldu ovu testinde 3 4 gün önce yumurtladigimi gördüm ama bakalım nolcak kesin yarın adet olurum peah
İnşallah olmazsın ya yine test yaparsın Bende bu ay çok erken yumurtladım bakalım bu seferde 14. Günde gelecek mi

21haziran bat

anneolmayolu nun dün testi pozitif çıkmış en son kan vercekti hamile heralde ve karaca3443 hamileymiş. listeye adlarını yazdırıyolar bildirim yapmaya zahmet etmiyolar tek tek en son ne yazmışlar bakıp öyle tespit ediyorum.

sanemben ve nasipetsin temmuza transfer

benim de yaş 31 bat 15 haziran 6 aydır deniyoruz bakalım bu ay folic asit, balık yağı ve d3 vitamine başladım bilindik bir sorunumuz yok çift olarak sadece benim stresli bir iş eşimin yorucu bir iş hayatımız var o mu etkiliyor bilemiyorum. Bu ay birgebeningünlüğünü takip etmeye başladım ve onun yönlendirdiği şekilde ovu testlerini değerlendirdik uğurlu gelirse hepinize tavsiye edicem kızlar

Tamam ask duzenliyorum sagol

kız neler yapıyosuuun senn aaa bak çok gurur duyuyorum hee
Hdfjjfjfjdjd musayit olabilsem yapıyorum da hic musayit olamiyom gece sabaha kadara besik salladim sabah aksama kadar cocuk avuttum bi sure vazgecicem sanirim bebekten

Hdfjjfjfjdjd musayit olabilsem yapıyorum da hic musayit olamiyom gece sabaha kadara besik salladim sabah aksama kadar cocuk avuttum bi sure vazgecicem sanirim bebekten
kendi çocuğun olunca sevgisi yaptırıyomuş öyle kandırdılar beni ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…