Dbdjjdjfjfjr valla dogrudur aksam esimin arkadasi cenazeye giderken bebisini birskti bize kreste cocuklsrdan cok sevdim yinede bi yerden kendimizin diyosun hele bide kendi canindan olursa hic uyumasanda batmaz gozunekendi çocuğun olunca sevgisi yaptırıyomuş öyle kandırdılar beni ahahah
Kuzum benim eşim doğuda asker . Onun yanına geleli 1 hafta oldu şuan yumurtlama haftasına girirs yapıyorum denicem inşallah . Bakalım .sonra yine başka şehre gidicem yumurtlama haftam bittiği anM Monarosa01 @bbkeliz92 @Lavinya1177 @Gulsenmug34 kızlar son durumunuz nedir bat tarihleriniz gelmişşş güzel haberler verin bizee
Kiz test yapmadinmiiii
Yaş 30 ovülasyonla değerlendirdik bat 15 haziranArada kaynamistir yaz bilgileri hen ekliyim
Çok fazla belirti olduğu için prodoctor erken gebelik testi yaptım ama negatifdi başka yapmadım
Ne kadar kala yaptın testi? Bn 6 gün öncesinde yani dün yaptım prodoctor ile negatf çıktjÇok fazla belirti olduğu için prodoctor erken gebelik testi yaptım ama negatifdi başka yapmadım
Erkenmi yaptin acabaÇok fazla belirti olduğu için prodoctor erken gebelik testi yaptım ama negatifdi başka yapmadım
Cnm ben hala regl olmadım beklemedeyim bir kac gun geçsin test yaparım tekrar hayırlısı olsun@zeynom4435 @aysesma @tugce2110 M Monarosa01 @bbkeliz92 @etothec4melek1anne @Zhrsrkn @Mrvhnm E EngineerD @Sibelsibel06 @mevizatun
Kizlar durum bildirin
Hadi hayirlisi umarim gebesindirCnm ben hala regl olmadım beklemedeyim bir kac gun geçsin test yaparım tekrar hayırlısı olsun
Hayırlısı cnm belirtilerim var ama test yaptım negatif cıktı regl olmadım bugün 5. GunHadi hayirlisi umarim gebesindir
Tarihlerimiz aynı bnm de 29 30 yumurtlama 31 çatlama. Reglim oynarsa nadir olarak bi iki gün oynar, pek değişmez. 15 haziran salı bat. Dün erken gebelik testim negatifti. Moralim bozuldu
İnşallah biz dahil isteyen herkes pozitiflere kavuşsunTarihlerimiz aynı bnm de 29 30 yumurtlama 31 çatlama. Reglim oynarsa nadir olarak bi iki gün oynar, pek değişmez. 15 haziran salı bat. Dün erken gebelik testim negatifti. Moralim bozulduinş pozitfsindir sen inş bn de 15inde pozitif olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?