Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olunca da hemen ovulasyon testi alcam simdi ne olur ne olmaz diye beklemediyim

Ya kızlar geç döllenme olsa sizce ne zaman idrarda pozitif cikar

merhaba hanımlar. benim de bat 21 haziran. doktor takibiyle 4. ayım. ama bu ay kist çıktı ve yumurta tam gelişemedi bu yuzden kendi haline bıraktık çatlatma iğnesi olmadım. ama bugün adetime 11 gun varken kanama oldu. leke değil baya baya ped taktım. anlam veremedim. doktor normaldir diyor ama benim adetimin günümde olduğu bile yok. minimum 2-3 gün atıyor. başına böyle bir şey gelen var mı?

İyi geceler kızlar. Adet tarihim pazartesi. Dün kan verdim 12 çıktı. Çok düsük geldi bana. Yarin kan vericektim ama sonradan uzulmemek adına direk bekleyip pazartesi vermeyi dusunuyorum. yorumunuz nedir? Sizce degerim cok mu dusuk

aa mini mini bir bebişş tebrikler geç döllenmiştir umarım katlayarak artarr

Doktor normal demis neden takıyorsun canim ara lekelenme kanama kistten dolayı zaman zaman olabiliyor

Benim ilk gebelikte adete 5 gün kala değerim 47 çıkmıştı iki gün sonrasındaysa 219. İçinize sinsin diyorsanız cumartesi yapın tekrar testinizi. Hayırlı olsun gebeliğiniz demek ki kana yeni geçmiş

Günaydın kızlar bat a 4 gün var erken gebelik testi yaptım az önce negatif hayalet çizgi bile yok yani

M melikee canım ben gittim doktora senide etiketleyeyim dedim.kan aldılar kilo boy olcutuler fazlan varsa ver diyorlar.sonra muayene yapdi alttan kist vs bişey varmı,rahim kalınlığı falan bunlara bakıyor.sonra muayene bitince kan testi istediler elime bir sürü kagit verdi adetim 21.gunu gene gel kan alicaz dedi o gün smear testide yapicaklarmis 2 gün ilişkin kayacak dedi.rahim filmi için dışarı yönlendirdi.goruntuleme merkezleri yada eğitim araştırma hast.ceker dedi.ama ben bir tane hastaneye gttim aynı gün zaman kaybetmeden öğreneyim diye devlete yok yani devleti önermesi doktor hem çok sıra beklersin hemde acılı oluyor eski tip cihazlar olduğu için dedi özelde cektircem onu.sonra eş içinde randevu alıp gelin test oda vericek dedi ona ayrı kağıt verdi yazıyor ne testler vereceği.sonra işte bunların hepsi nin sonucu çıkacak tekrar bana geliceksin dedi.oyle yani durum şimdilik.

Canım bende şimdi geldim .çok kalabalıktı hakkında hayırlısı olsun benimle bukadar ilgilenmedi valla

Artik yap testini bende daha olmadım yarin yapayim bari bat bugundu
Valla reglden 3 gün önce kan testi yaptım negatifti reglden 2 gün önce hafif pembemsi leke geldi bir iki damla değilim 6 si olmalıydı olmadım üç gün önce kaset test yaptım çıkmadı yine bende on gün olsun eğer hala regl olmazsam yapicam test bu ay progesteron ilaç kullandım ondanda değilim gecikmiş olabilir diye düşünüyorum ama belirtilerimde var kasik agrisi batması göğüs hassasiyeti büyümesi göğüs ucu kararması gaz şişkinlik falan var ama umutlanmak istemiyorum hayirlisi olsuninsAllah hamilesindir cnm bu mübarek gün hurmetine

Bende 8 gun kala vermistim 10,1 cikmisti

Merhaba Hanımlar, 6 gün erken regl oldum. Geçen ay 1 gün geciktim. Bilginiz var mı acaba? Geçen ay Dr nuayenesine gittim polip miyom vs yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…