stres hava değişikliği her şey etkiliyormuş laneti ya naptığı ne olduğu belli değilMerhaba Hanımlar, 6 gün erken regl oldum. Geçen ay 1 gün geciktim. Bilginiz var mı acaba? Geçen ay Dr nuayenesine gittim polip miyom vs yoktu
Canım benim bat 28 olacakHaso18 Canım beni de ekler misin bat 29 yaş 25 Folik asit kullanıyorum 4.deneme
Ya ben bu yumurtlamayi niye tutturamiyorumstres hava değişikliği her şey etkiliyormuş laneti ya naptığı ne olduğu belli değilerken yumurtlamışsın demek geçen ay ondan erken olmuşsun
Üzülmeee hoş geldinBende bugün regl oldum ve temmuza artık yeni bekleyişler ..
Sonra peki nolduBende 8 gun kala vermistim 10,1 cikmisti
Ay ben temmuza yazdın sandım valla kafa gitti artıkÜzülmeee hoş geldininşallah kısmet bu ayadır
Ateşiniz kaç nasıl anlıyorsunuz adeti ateşten benimde üç gün var inş bir mucize olur bebek vardır yoksada bir sonraki aya nasipCanım ben daha adet olmadım, ama yüksek ihtimalle bugün olacağım ateşim düştü bu sabah hazirana el sallıyorum malesef
5 gun sonra tekrar verdim 409 cikti ama doktor kesin bisey demedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bende onu bekleyemem diye özel doktora randevu aldim ona gidcem hafta yaSonra peki noldu
İnşşÜzülmeee hoş geldininşallah kısmet bu ayadır
Bir çoğumuz aynı durumdayız ben de kendime çok güvendim ya aşırı ilk denemede olur kesin gözüyle baktımİnşşSanırım ilk denemeden çok şey bekledim resmen şuan yıkıldım bi sıkıntı varda ondan olmadımı diye düşünür oldum
Ben okadar aceleci bi yapıya sahibimki bugün olsun yarın doğsun modundayımBir çoğumuz aynı durumdayız ben de kendime çok güvendim ya aşırı ilk denemede olur kesin gözüyle baktımolmayınca hemen reglken kontrole gittim doktorlar öyle istiyor. Eğer gitmediysen sen de git aklında bir şüphe kalmasın canım yumurtalıklara rahme falan bakıyorlar. Daha ilk deneme olduğu için heralde hormon testi falan istemedi benden
Ben geçen ay gitmek istiyordum aslında hiç deneme yapmadan doktor regl iken gelmen gerekiyor diyince bu aya kaldı ben de iyi ki bu ayı boş geçirmemişimBen okadar aceleci bi yapıya sahibimki bugün olsun yarın doğsun modundayımdoktora pazertesi gitsem olur mubpeki ozaman 4.gün olmuş oluyo .ben hiç daha öncesinde gitmedim çünkü bilmiyorum
Tamm canım teşekkür ederim olmadı bu ayda böle geçsin ben önce bi vitaminlerime falan baktırayım özellikle birde troidBen geçen ay gitmek istiyordum aslında hiç deneme yapmadan doktor regl iken gelmen gerekiyor diyince bu aya kaldı ben de iyi ki bu ayı boş geçirmemişim2. Veya 3. Günü diyorlar ama tam bilmiyorumki bende
Cok sevindim canım benimde adet gunum pazrtesi bekliyorum direk o gun kan vericem bu bekleme isleri zormus degerim 12cikinca bana cok sınırda az geldi acikcasi. Simdi ovulasyon testi yaptim elimde kalmisti koyu cikti. Insallah artiyodur hcglerimiz.5 gun sonra tekrar verdim 409 cikti ama doktor kesin bisey demedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bende onu bekleyemem diye özel doktora randevu aldim ona gidcem hafta ya
İnsallahhCok sevindim canım benimde adet gunum pazrtesi bekliyorum direk o gun kan vericem bu bekleme isleri zormus degerim 12cikinca bana cok sınırda az geldi acikcasi. Simdi ovulasyon testi yaptim elimde kalmisti koyu cikti. Insallah artiyodur hcglerimiz.
Kanama falan yoksa korkma bence. Belirtilere gelince de hormonal adaptasyon diye bisey var muhtemeln vucut alisiyo ondan olabilir. Hic olmayabilir belirti. Bende yokSelam kizlar uzun zamandir yoktum. Sali gunu beta hgcm 773 cikti. Carsamba sabahi özel bir meseleden dolayi cok fazla strese girdim o gün cok agrim oldu. Dün ise butun kasik bel bacak agrilarim kayboldu gogus hasssiyetim cok azaldi. Yarin ilk doktor kontrolune gidecegim. Bir sorun olabilir mi yasadigim stres 3 gündür cok fazla
Kanamam yok ama 10 gundur olan belirtilerim yasadigim stresten ve uzuntuden sonra pat diye kesilmesi beni korkuttu.Kanama falan yoksa korkma bence. Belirtilere gelince de hormonal adaptasyon diye bisey var muhtemeln vucut alisiyo ondan olabilir. Hic olmayabilir belirti. Bende yok
İcini ferah tut oyle olabiliyomus bu hemen kotu bisey oldugu anlamina gelmiyor. Hem yarinmis zaten randevu da. Bisey olmamistr allahin izniyleKanamam yok ama 10 gundur olan belirtilerim yasadigim stresten ve uzuntuden sonra pat diye kesilmesi beni korkuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?