Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Hanımlar, 6 gün erken regl oldum. Geçen ay 1 gün geciktim. Bilginiz var mı acaba? Geçen ay Dr nuayenesine gittim polip miyom vs yoktu
stres hava değişikliği her şey etkiliyormuş laneti ya naptığı ne olduğu belli değil erken yumurtlamışsın demek geçen ay ondan erken olmuşsun

stres hava değişikliği her şey etkiliyormuş laneti ya naptığı ne olduğu belli değil erken yumurtlamışsın demek geçen ay ondan erken olmuşsun
Ya ben bu yumurtlamayi niye tutturamiyorum ama 6 gün çok değil mi ya

İnşşSanırım ilk denemeden çok şey bekledim resmen şuan yıkıldım bi sıkıntı varda ondan olmadımı diye düşünür oldum
Bir çoğumuz aynı durumdayız ben de kendime çok güvendim ya aşırı ilk denemede olur kesin gözüyle baktım olmayınca hemen reglken kontrole gittim doktorlar öyle istiyor. Eğer gitmediysen sen de git aklında bir şüphe kalmasın canım yumurtalıklara rahme falan bakıyorlar. Daha ilk deneme olduğu için heralde hormon testi falan istemedi benden

Ben okadar aceleci bi yapıya sahibimki bugün olsun yarın doğsun modundayım doktora pazertesi gitsem olur mubpeki ozaman 4.gün olmuş oluyo .ben hiç daha öncesinde gitmedim çünkü bilmiyorum

Ben okadar aceleci bi yapıya sahibimki bugün olsun yarın doğsun modundayım doktora pazertesi gitsem olur mubpeki ozaman 4.gün olmuş oluyo .ben hiç daha öncesinde gitmedim çünkü bilmiyorum
Ben geçen ay gitmek istiyordum aslında hiç deneme yapmadan doktor regl iken gelmen gerekiyor diyince bu aya kaldı ben de iyi ki bu ayı boş geçirmemişim 2. Veya 3. Günü diyorlar ama tam bilmiyorumki bende

Ben geçen ay gitmek istiyordum aslında hiç deneme yapmadan doktor regl iken gelmen gerekiyor diyince bu aya kaldı ben de iyi ki bu ayı boş geçirmemişim 2. Veya 3. Günü diyorlar ama tam bilmiyorumki bende
Tamm canım teşekkür ederim olmadı bu ayda böle geçsin ben önce bi vitaminlerime falan baktırayım özellikle birde troid üfff ne zormuş ya hamile kalma aşaması sonrası daha sonrası Allah hepimizin yardımcısı olsun

5 gun sonra tekrar verdim 409 cikti ama doktor kesin bisey demedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bende onu bekleyemem diye özel doktora randevu aldim ona gidcem hafta ya
Cok sevindim canım benimde adet gunum pazrtesi bekliyorum direk o gun kan vericem bu bekleme isleri zormus degerim 12cikinca bana cok sınırda az geldi acikcasi. Simdi ovulasyon testi yaptim elimde kalmisti koyu cikti. Insallah artiyodur hcglerimiz.

Selam kizlar uzun zamandir yoktum. Sali gunu beta hgcm 773 cikti. Carsamba sabahi özel bir meseleden dolayi cok fazla strese girdim o gün cok agrim oldu. Dün ise butun kasik bel bacak agrilarim kayboldu gogus hasssiyetim cok azaldi. Yarin ilk doktor kontrolune gidecegim. Bir sorun olabilir mi yasadigim stres 3 gündür cok fazla

İnsallahh

Kanama falan yoksa korkma bence. Belirtilere gelince de hormonal adaptasyon diye bisey var muhtemeln vucut alisiyo ondan olabilir. Hic olmayabilir belirti. Bende yok

Kanama falan yoksa korkma bence. Belirtilere gelince de hormonal adaptasyon diye bisey var muhtemeln vucut alisiyo ondan olabilir. Hic olmayabilir belirti. Bende yok
Kanamam yok ama 10 gundur olan belirtilerim yasadigim stresten ve uzuntuden sonra pat diye kesilmesi beni korkuttu.

Kanamam yok ama 10 gundur olan belirtilerim yasadigim stresten ve uzuntuden sonra pat diye kesilmesi beni korkuttu.
İcini ferah tut oyle olabiliyomus bu hemen kotu bisey oldugu anlamina gelmiyor. Hem yarinmis zaten randevu da. Bisey olmamistr allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…