Aynen canım zaten doktor en az 6 ay denemeyi öneriyor. Olmazsa bakıyor bi sorun var mı diye ama ben kontrolcüTamm canım teşekkür ederim olmadı bu ayda böle geçsin ben önce bi vitaminlerime falan baktırayım özellikle birde troidüfff ne zormuş ya hamile kalma aşaması sonrası daha sonrası Allah hepimizin yardımcısı olsun
6 ay geçmezki amaAynen canım zaten doktor en az 6 ay denemeyi öneriyor. Olmazsa bakıyor bi sorun var mı diye ama ben kontrolcüsorma sorma ben de hemen olcak sanıyodum oysaki hemen olması mucize gibi bi şeymişş
Teşekkür ederim canim inşaallahİcini ferah tut oyle olabiliyomus bu hemen kotu bisey oldugu anlamina gelmiyor. Hem yarinmis zaten randevu da. Bisey olmamistr allahin izniyle
2 3 tane havuç yeee çatlar diyodu ebru ceylanKızlar ovulasyon testinde 4 gün üst üste pik gördüğünüz oldu mu hiç? Adetin 18.günü ilk piki gördüm. Hala daha pik devam. Silikleşmedi. Lütfen yardım
Dünden beri tavşan oldum yiye yiye2 3 tane havuç yeee çatlar diyodu ebru ceylan
Amin canım hayırlısı hakkımızda bende bu kadar ilgilenceklerini düşünmüyordum çok şaşırdım.Canım bende şimdi geldim .çok kalabalıktı hakkında hayırlısı olsun benimle bukadar ilgilenmedi valla
Atayım canım sana örnek incele bak adet olacaksan ateşin seyri düşüşe geçiyor anlaşılıyor yani.ates düşüp de adetin gelmediği olmadı adet olcagini anlamanın kesin yolu.Ateşiniz kaç nasıl anlıyorsunuz adeti ateşten benimde üç gün var inş bir mucize olur bebek vardır yoksada bir sonraki aya nasip
Cok tesekkurler canim benim bu ay ilk deneme dişime de dolgu yaptirdim ve aşının 2.dozunu oldum korunmadim ama hemen olmaz diye düşünüyorum hayirlisi canim bir kizum var bu ikinci çocuk olacak insValla reglden 3 gün önce kan testi yaptım negatifti reglden 2 gün önce hafif pembemsi leke geldi bir iki damla değilim 6 si olmalıydı olmadım üç gün önce kaset test yaptım çıkmadı yine bende on gün olsun eğer hala regl olmazsam yapicam test bu ay progesteron ilaç kullandım ondanda değilim gecikmiş olabilir diye düşünüyorum ama belirtilerimde var kasik agrisi batması göğüs hassasiyeti büyümesi göğüs ucu kararması gaz şişkinlik falan var ama umutlanmak istemiyorum hayirlisi olsuninsAllah hamilesindir cnm bu mübarek gün hurmetine
Benim ateş 36.9 bugun bat günüm ateşim yüksek sanki bilemedimAtayım canım sana örnek incele bak adet olacaksan ateşin seyri düşüşe geçiyor anlaşılıyor yani.ates düşüp de adetin gelmediği olmadı adet olcagini anlamanın kesin yolu.
Hayırlısı olsun cnm benim Rabbim gönlüne göre versinCok tesekkurler canim benim bu ay ilk deneme dişime de dolgu yaptirdim ve aşının 2.dozunu oldum korunmadim ama hemen olmaz diye düşünüyorum hayirlisi canim bir kizum var bu ikinci çocuk olacak ins
Aaa harika benimde bir arkadaşım oyle 3 kizi var ins hayırlısıyla oglus gelsin canim benimde kızımdan önce bir kaybım var 5 aylık hamileyken kaybettim oğlumuHayırlısı olsun cnm benim Rabbim gönlüne göre versinRabbim kızını sana bağışlasın insAllah benimde biri tek diğeri ikiz olan üç kızım.var çok şükür şimdide Rabbim kısmet etse bir erkek evladimin olmasını istiyorum ama kısmet herşeyin hayırlısı olsun cnm
Ya çok üzüldümAaa harika benimde bir arkadaşım oyle 3 kizi var ins hayırlısıyla oglus gelsin canim benimde kızımdan önce bir kaybım var 5 aylık hamileyken kaybettim oğlumu
Aynen canim bende ikinci oğlan.olsun isterim çünkü adıni bile.koymustuk.sukurr kızım var ama.sonrasi değişik olsun isterim tabiki önce saglikYa çok üzüldümama kısmet vallahi Rabbim neyi kısmet ederse o oluyo çok şükür kızını vermiş sana amin hayırlısı hayırlı sağlıklı olsun öncelikle
InsAllah cnm Rabbim sanada banada hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin hayırlısıylaAynen canim bende ikinci oğlan.olsun isterim çünkü adıni bile.koymustuk.sukurr kızım var ama.sonrasi değişik olsun isterim tabiki önce saglik
Ilki erkek miydiAynen canim bende ikinci oğlan.olsun isterim çünkü adıni bile.koymustuk.sukurr kızım var ama.sonrasi değişik olsun isterim tabiki önce saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?