Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım zaten doktor en az 6 ay denemeyi öneriyor. Olmazsa bakıyor bi sorun var mı diye ama ben kontrolcü sorma sorma ben de hemen olcak sanıyodum oysaki hemen olması mucize gibi bi şeymişş

Aynen canım zaten doktor en az 6 ay denemeyi öneriyor. Olmazsa bakıyor bi sorun var mı diye ama ben kontrolcü sorma sorma ben de hemen olcak sanıyodum oysaki hemen olması mucize gibi bi şeymişş
6 ay geçmezki ama üstüme evli arkadaşlarım 2. Yi yapar off Allah sabır versin bize diyeceklerim bu kadar

Kızlar Göğüs ağrım başladı dün akşamdan beri öncesinde sızlıyordu çok şimdi ağrıyor adetime 2 gün var karnım ağrıyor midem yanıyor özellikle uzanınca hissediyorum dün gece midem yanıyordu karnım yanıyordu sırtım yanıyor ağrıyordu kurtaj şubatta olmuştum bu ay ilk denememiz oldu dua edin inşallahhh tutmuştur bende sizin için edicem rabbim tez zamanda hepimize basıp etsin inşallahhh geçen seferde adetime 4 gün kala göğüs ağrım başlamıştı

Kızlar ovulasyon testinde 4 gün üst üste pik gördüğünüz oldu mu hiç? Adetin 18.günü ilk piki gördüm. Hala daha pik devam. Silikleşmedi. Lütfen yardım

Canım bende şimdi geldim .çok kalabalıktı hakkında hayırlısı olsun benimle bukadar ilgilenmedi valla
Amin canım hayırlısı hakkımızda bende bu kadar ilgilenceklerini düşünmüyordum çok şaşırdım.

Ateşiniz kaç nasıl anlıyorsunuz adeti ateşten benimde üç gün var inş bir mucize olur bebek vardır yoksada bir sonraki aya nasip
Atayım canım sana örnek incele bak adet olacaksan ateşin seyri düşüşe geçiyor anlaşılıyor yani.ates düşüp de adetin gelmediği olmadı adet olcagini anlamanın kesin yolu.

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-11-14-41-56-926_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba kızlar 2 haziranda yumurtlama görmüştüm. Testlere devam ettim bugün yine pik olmuş yine mi yumurtlama oldu acaba yada 2 haziranda gördüğüm yumurtlama değil miydi. Görselleri atıyorum ilki 2 haziran ikincisi bugünki testim

.

Eklentiler

• 81307EF1-98C4-4D1A-BE70-558EB6326366.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 80B948E4-0F15-4351-9848-8A987672DB0E.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 57
Cok tesekkurler canim benim bu ay ilk deneme dişime de dolgu yaptirdim ve aşının 2.dozunu oldum korunmadim ama hemen olmaz diye düşünüyorum hayirlisi canim bir kizum var bu ikinci çocuk olacak ins

Cok tesekkurler canim benim bu ay ilk deneme dişime de dolgu yaptirdim ve aşının 2.dozunu oldum korunmadim ama hemen olmaz diye düşünüyorum hayirlisi canim bir kizum var bu ikinci çocuk olacak ins
Hayırlısı olsun cnm benim Rabbim gönlüne göre versinRabbim kızını sana bağışlasın insAllah benimde biri tek diğeri ikiz olan üç kızım.var çok şükür şimdide Rabbim kısmet etse bir erkek evladimin olmasını istiyorum ama kısmet herşeyin hayırlısı olsun cnm

Aaa harika benimde bir arkadaşım oyle 3 kizi var ins hayırlısıyla oglus gelsin canim benimde kızımdan önce bir kaybım var 5 aylık hamileyken kaybettim oğlumu

Aaa harika benimde bir arkadaşım oyle 3 kizi var ins hayırlısıyla oglus gelsin canim benimde kızımdan önce bir kaybım var 5 aylık hamileyken kaybettim oğlumu
Ya çok üzüldüm ama kısmet vallahi Rabbim neyi kısmet ederse o oluyo çok şükür kızını vermiş sanaamin hayırlısı hayırlı sağlıklı olsun öncelikle

Ya çok üzüldüm ama kısmet vallahi Rabbim neyi kısmet ederse o oluyo çok şükür kızını vermiş sanaamin hayırlısı hayırlı sağlıklı olsun öncelikle
Aynen canim bende ikinci oğlan.olsun isterim çünkü adıni bile.koymustuk.sukurr kızım var ama.sonrasi değişik olsun isterim tabiki önce saglik

Aynen canim bende ikinci oğlan.olsun isterim çünkü adıni bile.koymustuk.sukurr kızım var ama.sonrasi değişik olsun isterim tabiki önce saglik
InsAllah cnm Rabbim sanada banada hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin hayırlısıyla

Rabbim isteyen herkese gonlundekini hayırlısıyla versin kimsenin kucağını boş bırakmasın insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…