2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar benimki 5. Gün embriyosu, 13 ü pazar günü transfer oldum pazartesi kan testi yaptırsam çıkar mı, ya da erken gebelik testi alıp yapsam diyorum ne önerirsiniz
Pazartesi çıkar canım büyük ihtimalle. 5.gün transferi olan arkadaşların hep belli oldu 7.günde.Tabi yine de sen bilirsin.

Ben de şaşıracağım hele benim 3 başarısız denemeden sonra hiç olmayacakmış gibi geliyor ama olanları da duyuyoruz O yüzden kısmet biraz da işler,olmazsa hayatın sonu değil tekrar deneriz ama o kadar yıl uğraşıp üzüldükten sonra olsun istiyor insan İnşaallah bizimledir bebişler

yok cnm tek transfer ama değeri görünce bende şaşırdım çok yüksek diye erken tutunmuştur diye düşünüyorum
Canım çoooook sevindim ,Allah’ım inşaallah sağlıkla kucağına almayı o ilk gülüşüyle sevinmeyi nasip ederKaçıncı gün embriyosuydu?Yaşın kaç?Kaçıncı denemen?Azıcık bahseder misin?Ben de test günümü bekliyorum

aminn cnmmm inşallalh...
5.gün embriyosu 4aa kalitedeydi
yaşım 32
ilk denemem
bizim sebepsiz infertilite hiç bir sorunumuz yok.üç kez aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe karar verdik çok şükür tuttu

aminn cnmmm inşallalh...
5.gün embriyosu 4aa kalitedeydi
yaşım 32
ilk denemem
bizim sebepsiz infertilite hiç bir sorunumuz yok.üç kez aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe karar verdik çok şükür tuttu
Çok sevindim canım .Allah bekleyen herkesin kucağını doldursun,sağlıkla ve mutlulukla büyüt inşaallah.

kızlarrr 12.gün kan sonucum 529,4 çıktı.çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
Gözün aydın cnm. Senin sonucunu merak ettiğim için girdim.darisi başımıza inşallah..Sağlıkla ilerlesin inşallah..çok sevindim gerçekten..Allah emeklerimizi zayi etmesin hiçbirimizin...

Arkadaşlar aranızda 3.gün embriyosu transfer edilen tek ben miyim?Herkesin 5. Gün embriyosu galiba Hiç belirti de olmayınca ben de acaba diyorum tutunmadı mı benim 3.gün tatlış veletleri
O aşamaya gelebilirsek benimde 5.gün embriyosu olacak cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…