- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.075
- 598
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.601
Pazartesi çıkar canım büyük ihtimalle. 5.gün transferi olan arkadaşların hep belli oldu 7.günde.Tabi yine de sen bilirsin.Kızlar benimki 5. Gün embriyosu, 13 ü pazar günü transfer oldum pazartesi kan testi yaptırsam çıkar mı, ya da erken gebelik testi alıp yapsam diyorum ne önerirsiniz
Çok güzelll. Sağlıkla kucağına al canım. Ikiz sanırımkızlarrr 12.gün kan sonucum 529,4 çıktı.çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
yok cnm tek transfer ama değeri görünce bende şaşırdım çok yüksek diye erken tutunmuştur diye düşünüyorumÇok güzelll. Sağlıkla kucağına al canım. Ikiz sanırım
Ben de şaşıracağım hele benim 3 başarısız denemeden sonra hiç olmayacakmış gibi geliyor ama olanları da duyuyoruzBelirti aramaktan kendimizi dinliyoruz sanirim ben modayı çünküben belirtizim hep bakalim ins bebislerim benleyse çok sasiracagim ben çok du ediyorum canım herkesede ediyorum ins allahim yüzümüzü güldürsün hamis olalım ins
Süperkızlarrr 12.gün kan sonucum 529,4 çıktı.çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
Canım çoooook sevindim ,Allah’ım inşaallah sağlıkla kucağına almayı o ilk gülüşüyle sevinmeyi nasip ederyok cnm tek transfer ama değeri görünce bende şaşırdım çok yüksek diye erken tutunmuştur diye düşünüyorum
Hayırlı olsun çok mutlu oldum sizin adınızakızlarrr 12.gün kan sonucum 529,4 çıktı.çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
aminnnn inşallah.allahım size de nasip etsin.ama test gününüzü bekleyin.evde test yapmayın yok yere stres olursunuz.ben yapmadım 12.gün kanımı verdim..Süperçok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun . Darısı biz bekleyenlere inşallahhhh
Bazen bölünme de olabiliyor. Ama dediğin gibi günden de olabilir. Böyle olunca hepimiz umutlanmıyoruz.yok cnm tek transfer ama değeri görünce bende şaşırdım çok yüksek diye erken tutunmuştur diye düşünüyorum
aminn cnmmm inşallalh...Canım çoooook sevindim ,Allah’ım inşaallah sağlıkla kucağına almayı o ilk gülüşüyle sevinmeyi nasip ederKaçıncı gün embriyosuydu?Yaşın kaç?Kaçıncı denemen?Azıcık bahseder misin?Ben de test günümü bekliyorum
ayyy evet öyle birşey de varBazen bölünme de olabiliyor. Ama dediğin gibi günden de olabilir. Böyle olunca hepimiz umutlanmıyoruz.
Çok sevindim canım .Allah bekleyen herkesin kucağını doldursun,sağlıkla ve mutlulukla büyüt inşaallah.aminn cnmmm inşallalh...
5.gün embriyosu 4aa kalitedeydi
yaşım 32
ilk denemem
bizim sebepsiz infertilite hiç bir sorunumuz yok.üç kez aşılama yaptık tutmadı tüp bebeğe karar verdik çok şükür tuttu
Gözün aydın cnm. Senin sonucunu merak ettiğim için girdim.darisi başımıza inşallah..Sağlıkla ilerlesin inşallah..çok sevindim gerçekten..Allah emeklerimizi zayi etmesin hiçbirimizin...kızlarrr 12.gün kan sonucum 529,4 çıktı.çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
Benim de 3.gün canımArkadaşlar aranızda 3.gün embriyosu transfer edilen tek ben miyim?Herkesin 5. Gün embriyosu galibaHiç belirti de olmayınca ben de acaba diyorum tutunmadı mı benim 3.gün tatlış veletleri
O aşamaya gelebilirsek benimde 5.gün embriyosu olacak cnm.Arkadaşlar aranızda 3.gün embriyosu transfer edilen tek ben miyim?Herkesin 5. Gün embriyosu galibaHiç belirti de olmayınca ben de acaba diyorum tutunmadı mı benim 3.gün tatlış veletleri
Hayırlı olsunn gözünüz aydınkızlarrr 12.gün kan sonucum 529,4 çıktı.çok mutluyum allahım herkese nasip etsin
amin cnm benim inşallah...Çok sevindim canım .Allah bekleyen herkesin kucağını doldursun,sağlıkla ve mutlulukla büyüt inşaallah.
yaa cnm benim saolGözün aydın cnm. Senin sonucunu merak ettiğim için girdim.darisi başımıza inşallah..Sağlıkla ilerlesin inşallah..çok sevindim gerçekten..Allah emeklerimizi zayi etmesin hiçbirimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?