2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

aminnnn inşallah.allahım size de nasip etsin.ama test gününüzü bekleyin.evde test yapmayın yok yere stres olursunuz.ben yapmadım 12.gün kanımı verdim..
Arada bir geliyor test yapma isteği. Hatta az önce eczane önünden geçtim alayım dedim se içimden bir ses 12.günü bekle dedi. Tabii senin sonucunu görmemin etkisi var :)

Arada bir geliyor test yapma isteği. Hatta az önce eczane önünden geçtim alayım dedim se içimden bir ses 12.günü bekle dedi. Tabii senin sonucunu görmemin etkisi var :)
bekle arkadaşım bekle.. zaman çabuk geçiyor.bekleyemezsende en kötü 8.gün git kan ver (5.gün emriyosu ise)

Ben v

Benim de 3.gün canım
Bİr ikimiz varız herhalde 3. Gün Herkes 5’mi istiyor doktorundan acaba yoksa embriyolog mu karar veriyor?Benim ilk 2 denememde 2 tane 3 günlük taze transfer ettiler ,olmamıştı.Hiçte sormadım 5.güne niye beklemediniz diye.Sonra iki ay üst üste yumurtamın toplandığı denenemde 6 tane oldu ama 5’i 3 günlük sadece 1 tanesi 5.gün embriyosu.Onu transfer etmedi ama doktor,2 tane 3 günlük transfer edildi. Diğerleri donmuş halde şuan.Ama 3 günlük tutmayacak diye birşey yok her halde.5 günlük koyulup tutmayanlar,3 günlük koyulup tutanlar oluyor.Allah umarım hepimizin gönlüne göre verir ,3e 5’e bakmayalım

Yarın 8.günüm, 5.gün embriyosu. Yarın 12.günüm olsa sanki cesaretim yok yaptırmaya :)
Şimdi nasılsın var mı bir değişiklik belirtilerine, bedeninde
ayyy birşey kalmamış bekle sen 12. günü yaaa.bende sonucu almaya giderken çok tırstım cnm aynıyım 7.gün başlayan açık sütlü kahve akıntım halen devam ediyor.13 gün üstüne dışarıya çıktım halen dışarıdayım kendimi dinleyecek vaktim de olmadı

İnşallah sizinledir demek rahat bi hamilelik geçireceğiz ki ondan belirti yok diyorum kendime inşallah öyledir dualarım sizinle
Ayyyyy ins canım benim dediğin gibi belkide o yüzden bakalim hayırlısı diyorum bende bol bol sağol kuzum allahim razı olsun hepimizin duasını kabul etsin inş

Ins canım ins bu sefer hayırlısıyla seninde olur benimde olur allahim nasip eder de cidden çok sasiririz Rabbım emeklerimizin karşılığını versin ins sağol kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…