- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.621
saol cnm benim,darısı olmayanların bekleyenlerin başınaHayırlı olsunn gözünüz aydın
Arada bir geliyor test yapma isteği. Hatta az önce eczane önünden geçtim alayım dedim se içimden bir ses 12.günü bekle dedi. Tabii senin sonucunu görmemin etkisi var :)aminnnn inşallah.allahım size de nasip etsin.ama test gününüzü bekleyin.evde test yapmayın yok yere stres olursunuz.ben yapmadım 12.gün kanımı verdim..
Arada bir geliyor test yapma isteği. Hatta az önce eczane önünden geçtim alayım dedim se içimden bir ses 12.günü bekle dedi. Tabii senin sonucunu görmemin etkisi var :)
İnşallah bu sefer olurDiğer başlıklara yazmıştım ama buraya daha çok mesaj yazılıyor sanki4. Tüp bebek denemem,hiç gebelik yaşayamadım.14 haziranda transferim oldu ,hayırlısı
Çok teşekkür ederim ,umarımİnşallah bu sefer olur
Hadi inşaallah,yumurta toplatmadınız daha o zaman siz?İlla 5.gün mü olsun istiyorsunuz?O aşamaya gelebilirsek benimde 5.gün embriyosu olacak cnm.
Arkadaşı bilmiyorum ama benim doktorum 3.günü transfer etmiyor maalesef. Halbuki ben şansım olması adına istiyorumHadi inşaallah,yumurta toplatmadınız daha o zaman siz?İlla 5.gün mü olsun istiyorsunuz?
Yarın 8.günüm, 5.gün embriyosu. Yarın 12.günüm olsa sanki cesaretim yok yaptırmaya :)bekle arkadaşım bekle.. zaman çabuk geçiyor.bekleyemezsende en kötü 8.gün git kan ver (5.gün emriyosu ise)
Bİr ikimiz varız herhalde 3. GünBen v
Benim de 3.gün canım
Nedenmiş canım?Ne açıklama yaptı doktorun?Arkadaşı bilmiyorum ama benim doktorum 3.günü transfer etmiyor maalesef. Halbuki ben şansım olması adına istiyorum
ayyy birşey kalmamış bekle sen 12. günü yaaa.bende sonucu almaya giderken çok tırstımYarın 8.günüm, 5.gün embriyosu. Yarın 12.günüm olsa sanki cesaretim yok yaptırmaya :)
Şimdi nasılsın var mı bir değişiklik belirtilerine, bedeninde
Sorma hem çayı hem kahveyi öyle özledimkiBana yasak demişti doktor, hiç içmedim çay kahve soda asitli içecek hiçbise yok, bolca su içiyorum bir çay tiryakisi olarak
Anladim canım benim belki daha net olsun diye demiş olabilir dr benim 24 test günüm bakalim ins güzel haberler alırızEvet aynı gün olmuştuk 2 adet 5. Gün embriyosu dondurulmuş. Bana 26si dedi tarih
Ayyyyy ins canım benim dediğin gibi belkide o yüzden bakalim hayırlısı diyorum bende bol bolİnşallah sizinledir demek rahat bi hamilelik geçireceğiz ki ondan belirti yok diyorum kendime inşallah öyledirdualarım sizinle
Prensibi öyleymiş canım. Bana çok makul gelmedi ama ne derse o. Hiç yaşayan olmazsa büyük sıkıntı olacakNedenmiş canım?Ne açıklama yaptı doktorun?
AmiiiinnnAyyyyy ins canım benim dediğin gibi belkide o yüzden bakalim hayırlısı diyorum bende bol bolsağol kuzum allahim razı olsun hepimizin duasını kabul etsin inş
Ins canım ins bu sefer hayırlısıyla seninde olur benimde olur allahim nasip eder de cidden çok sasiririzBen de şaşıracağım hele benim 3 başarısız denemeden sonra hiç olmayacakmış gibi geliyor ama olanları da duyuyoruzO yüzden kısmet biraz da işler,olmazsa hayatın sonu değil tekrar deneriz ama o kadar yıl uğraşıp üzüldükten sonra olsun istiyor insan İnşaallah bizimledir bebişler
Benim yarın opu var. Henüz o aşamaya gelmedim. Çok heyecanlıyım,inşallah yumurtalar kaliteli çıkarÇok teşekkür ederim ,umarımSizin oldu mu transfer?
İnşaallah ,ilk deneme mi?Benim yarın opu var. Henüz o aşamaya gelmedim. Çok heyecanlıyım,inşallah yumurtalar kaliteli çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?