2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Arkadaşı bilmiyorum ama benim doktorum 3.günü transfer etmiyor maalesef. Halbuki ben şansım olması adına istiyorum
Canım doktor bunun sebebini söyledi mi? Çünkü Allah korusun 5. Güne giden olmazsa her şey çöp mu olacak. Sonuçta yumurta rahimde laboratuvar ortamından daha iyi. Belki gelişme gösterir tutar

Benim salı toplandı cuma transfer edildi 4.gun embriyosu

Sorma hem çayı hem kahveyi öyle özledimki Sizin test tarihi ne zaman?
Benim 25 haziran ama pazartesi gidip kan vericem artık çok bunaldım ilaçlardan, negatif çıkarsa bırakıcam pozitif çıkarsa da zaten tutunmuş artık diyip yine bırakıcam ciddi manada psikolojimi bozuyor bu hormon ilaçları, eskiden sakin uyumlu bir insandım şimdi aşırı sinirli herşeye ağlayan sürekli şikayet eden bir insan oldum

Donmus transferi nasıl yaptılar benimdecdonm7s olacak merak ediyorum

Evet canım, hiç 3'e 5'e bakmayalım. Allahım sağlıkla versin. İnşaAllah tez, zamanı güzel haber paylaşırız. Test günün neydi canım. Nerde transfer oldun

Canım benim doktora danışarak donduruldu biliyorum. Doktora sordun mu sen bir şey

Evet canım, hiç 3'e 5'e bakmayalım. Allahım sağlıkla versin. İnşaAllah tez, zamanı güzel haber paylaşırız. Test günün neydi canım. Nerde transfer oldun
Canım 26'sı test günüm :)))Ben İzmir'deyim. İrenbe'de. Hadi hepimizi için dua ediyorum. Mart annesi olacağız herhalde , Allah'ım inşaallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…