2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Sizin durumunuz bana benziyor. Benim de solda hidrosalpinks vardı, yumurta takibi yapan drum 6.ayda rahim filmi isteyince durum ortaya çıktı. Aşılama zaten önermedi, bikaç ay uğraştı bu süreçte ben tüp bebekte istenen tüm şeyleri topladım ve beni Aret Kamara yönlendirdi. Martta laparoskobi oldum sol tüpüm bağlandı, 2 ay rahim dinlendirme ve çok şükür cuma kese göreceğiz. Sizin de her şey yolunda gidecek inşallah. Hep pozitif düşünün.

canım senin de 3.gün embriyosu mu? ben de erken gebelik yapmıştım . Sen de 10.gün mü kan vereceksin doktor bana 11 dedi
Hayır benimki 5.gün embriyosu doktorum 10.gün kan vermemi söyledi eşim bugün şehir dışına gitti o gitmeden bir umut belki Görürüz pozitifi dedik ama olmadı maalesef artık beklicem 10.günü

İnsAllah canım esimede dedi mutlaka sigarayı birakmalisin diye ama birakamadi fakat eşime bir ilaç vermedi.Senin eşine verdiği ilacın adını yazarımısin.Biz eczaneden bir ilaç aldık eşim için onu iciyo oda hala insAllah bu sefer tutunur bebislerimizde gerek kalmaz hiç birşeyeAynen hayat şans kader kısmet nasip Allah büyük ne zaman ol derse o zaman olacak.

Evet canım devam ediyorum.Benimde 4mg pozitife kadar devam.

Ben bantlar kullandım canım climara forte bant coraspin prolutex iğne progestan fitil tetradox prednol ve decavit transfere yakın bunları kullandım şimdi prednol ve tetradox hariç hepsi devam
Ben sadece estrofem verdi oda rahmin kalınlaşması içinmiş. Sizin herhangi bi hastalığınız mı var onun içinmi bukadar cok? Ne işe yarıyo onlar coraspin pıhtılaşma için heralde.

Aynen canım, güçlü durmaktan başka çare yok. Olmazsa da yine deneriz :) Resmini ekliyorum. Progeny M ilacın adı.

Eklentiler

• download.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 21
Ben sadece estrofem verdi oda rahmin kalınlaşması içinmiş. Sizin herhangi bi hastalığınız mı var onun içinmi bukadar cok? Ne işe yarıyo onlar coraspin pıhtılaşma için heralde.
Sadece pıhtılaşmam var canım o da coraspin içiyorum pozitif olursa iğne de ekleyecek
Progestan ve iğneyi düşük önleyici olarak verdi
Bantlar rahim kalınlaşması için
Prednol ve tetradox sanırım bağışık arttırıcı ve antibiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…