- 22 Aralık 2010
- 8.961
- 404
- 363
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.341
Benim 5. Gün banada 12 dedi doktorumAylin canım senin de 3. gün embriyosu değil mi?12'de verilmiyor mu?Bana 12 dedi doktor. Çıkıyor mu 10.gün?
Ekmek içine sarıp içiyordum cidden tadı fenaaMerhaba canim doktorum benimde teste kadar 8 mg kullanmami istedi ve okadar igrenc bir tadi varki ah ah
Bende bugun besinci gun embriyosu tek trqnsfer oldum test gunum 10 gun sonra 2 temmuz oncesinde yaparim ama kesin
Ben direk bigazin dibine koyup huuuppll suyu iciyorum hic bir yere degdirmeden :)Ekmek içine sarıp içiyordum cidden tadı fenaa
Sağol canım içeriğine bakicam bizim eczaneden aldımızla aynı mi diye.Aynen canım, güçlü durmaktan başka çare yok. Olmazsa da yine deneriz :) Resmini ekliyorum. Progeny M ilacın adı.
Bize tekrar test yaptırmadı.Direkt aldı spermi.Hiç düzeldi mi bilmiyorumSağol canım içeriğine bakicam bizim eczaneden aldımızla aynı mi diye.
.Birde canım morfolojiye faydası oldumu siz 3 ay kullandıktan sonramı op oldu sperm testi nasıl ciktiBizim son yumurta toplamada morfoloji %0 cikmisti
Bu şekilde yazıyor bende ama eğer yazıyosa söyleyin de ben de bileyimgenetik raporda canım pıhtilaşma faktörü birde heterezigotlar var
Evet sanırım öyle yazıyorSende mi homozigotsun canım ?
bilmıyorum da dayanacak gücüm kalmadı çılar diye düşünğyprum varsa tabi. Gruptaki 3.gün embriyoları kaçıncı gün test yaptı acabaAylin canım senin de 3. gün embriyosu değil mi?12'de verilmiyor mu?Bana 12 dedi doktor. Çıkıyor mu 10.gün?
Canım senin 2 faktör o yüzden hemen iğne de başlamış benim teki homozigot o yüzden kanama olmasın diye vermedim dedi normalde de kullanıyordum kızımda hiç kanamam olmamıştıBu şekilde yazıyor bende ama eğer yazıyosa söyleyin de ben de bileyim
Sağol canım aynen icerikleri aynı gibi esin günde kaç adet içtiİlaç değil aslında vitamin. Genelde her vitaminde benzer şeyler var. 90 gün kullandı.
Ben bir oncekinde 9.gün evde basit test yaptım çıkmadı sonra 11 gün yaptım çift çizgi çıktı gerçi kimyasalla sonuçlandı ama diyeceğim 10 günden önce 3. Gün Embriyosu çıkmayabilir evdeki testte moralin bozulmayacaksa yapbilmıyorum da dayanacak gücüm kalmadı çılar diye düşünğyprum varsa tabi. Gruptaki 3.gün embriyoları kaçıncı gün test yaptı acaba
Benimde dün yapıldı transferim gün sayıyorum aynı dayanabilirsen tabi… inşallah pozitif alırız hepimizde sağlıklaBenim 3 temmuz test tarihimdaha dün transferim yapıldı
2 faktör olunca ne oluyor ki ?Canım senin 2 faktör o yüzden hemen iğne de başlamış benim teki homozigot o yüzden kanama olmasın diye vermedim dedi normalde de kullanıyordum kızımda hiç kanamam olmamıştı
Peki kac sefer cagiriyor şehir dışından gelecegim cok stres yapiyorumEvet.2-3 gün-de bir çağırıyor..
evde yapmam yok 10.gün kan vereyim diyordumBen bir oncekinde 9.gün evde basit test yaptım çıkmadı sonra 11 gün yaptım çift çizgi çıktı gerçi kimyasalla sonuçlandı ama diyeceğim 10 günden önce 3. Gün Embriyosu çıkmayabilir evdeki testte moralin bozulmayacaksa yap
Ben de cuma veririm diyorum kan testi ama ara ara içimden koşup eczaneden test almak gelmiyor değilevde yapmam yok 10.gün kan vereyim diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?