2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bu sabah 8. Gün normal bir test yaptım çok silik çizgi yakaladım cumartesi kan vermeye gideceğim 10. Gün inşAllah bakalım kanda değer de önemli canım Rabbim nasib eylemiş olsun
İnşaallah arkadaşım ,çok sevindim.İkimiz aynı gün vereceğiz testi.Hadi Bakalım hayırlısı

İnşaallah arkadaşım ,çok sevindim.İkimiz aynı gün vereceğiz testi.Hadi Bakalım hayırlısı
Canım inşallah güzel haberler alırız gönülden diliyorum
Normalde test günüm pazartesi ama cumartesi de ne var ne yok çıkar diye düşünüyorum hep 10. Günü verilirdi normalde 5. Gün embriyosu olunca.
Pazartesi de merkez çağırdı orada vereceğim
Bugunde negatif görseydim sağlık ocağına inip netleştirecektim

Ben 13. Gün test vermeyi düşünüyorum garanti olsun diye
canım bana doktor 11 dedi (3.gün) malesef beklemekle olacak bir iş değil bu . Bakın 5.günler testte pozitifi bile görüyor demek ki olanın çıkıyor. Bu mantıkla 7.gün testte çıkması lazım 3.günlerin.Doğal olarak da kana karışmış olması gerek çoktan. Ha herkes aynı depil tabiki geç döllenme olur beta düşükten başlar ama beta az da olsa çıkar. Doktorun 12 dediyse öyle yap bence. Keşke fazladan beklemek bir işe yarasa

Aile hekiminin kan tahlillrri e nabıza düşmüyor numara almadıysanız aile hekiminden sonucu almanıx lazım

Prendol mı ah bu Prendol ah. Canım sen bu Prendol kaç mg ne zamana kadar alıyorsun
4 mg lik kullanıyorum ama regl de başladım hamilelik oluşsa bile devam edeceğiz dedi Dr um bakalım ne zamana kadar kullanacağız bağışıklık baskılayıcı olduğu için zaten muhtemelen ilk üç ay düşük riskini azaltmak için kullanmaya devam ettirecektir diye düşünüyorum sen ne kadarlık kullaniyorsun

Geç döllenme olması imkansız döllenmis yerleştirdiler sadece yerleşme de gecikme olmuyormuş 5. Gün lerde ilk 48 saatte yerleşiyormus ama 3. Günler gelişimini tamamlayıp yerleştikleri için degisebiliyormus onlarda durum kimyasal vs olması durumuna karşın en net sonuç verecek tarihi bildiriyor Dr lar zaten kimi Dr önce verilen testleri kabul etmiyor test gününü kabul ediyor

Aile hekiminizi arasanız ulaşamaz misiniz yanındaki ebe söyler size sonucu

YA ne bilim canım. Ters görüp moralimi bozmak istemiyorum ama çokda merak ediyorum,

Söylüyorum hazırmısın günde toplam 32 mg bu işde ciddi Bi gariplik var. 100 kişiden 2 kişi gibiyim. Doktorun kimdi canım

Söylüyorum hazırmısın günde toplam 32 mg bu işde ciddi Bi gariplik var. 100 kişiden 2 kişi gibiyim. Doktorun kimdi canım
İzmir de yok ben kerem bey e gidiyorum kişiye göre verdikleri için bişey diyemiyorum kuzum ya bana ayriyeten iğne olarak da verdi iki doz tek kullanımlık transferden önce vuruldum

İzmir de yok ben kerem bey e gidiyorum kişiye göre verdikleri için bişey diyemiyorum kuzum ya bana ayriyeten iğne olarak da verdi iki doz tek kullanımlık transferden önce vuruldum
Onlar kaç mg Dı canım. Bitanem kişiye göre ok. Ama nete göre verildi. Genetik hastalık yokki bu kadar yüksek alıyorum.İlk denemem bu... Yaş kaçtı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…