- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.861
Benimde ilk denemem yaş 30 onlar kaç mg di hatırlamıyorum attım da bakamıyorum acaba ultrasonda bakarken mı görüyor kasılmaları bilemedimOnlar kaç mg Dı canım. Bitanem kişiye göre ok. Ama nete göre verildi. Genetik hastalık yokki bu kadar yüksek alıyorum.İlk denemem bu... Yaş kaçtı canım
Ben bunu ilk defa duydum canımBenimde ilk denemem yaş 30 onlar kaç mg di hatırlamıyorum attım da bakamıyorum acaba ultrasonda bakarken mı görüyor kasılmaları bilemedim
Aaa üzüldün bitti tamam. 1 tanesi kalmış,şimdi onu düşün ve mutlu ol.Son embriyo ile ilgili hastaneden kötü haber gelsi.gelisimi bu sabah durmuş maalesef. Pgt ye tek embriyom gidecek.insallah sonuç temiz gelirse bende ilk defa transfer olayını yaşarım. O kadar uzuldumki elim ayağım işe varmıyor..Allahım yüzümüzü güldür sen büyüksün..
Ben hastaneden geldim 1 saat sonra aldım canım duşun bir sakıncası yok dedi Dr bence sende al cok olmuşKizlar bugun 3.gunum dus ne zaman alacaksinjz
Hergun dus alan birj olarak sanki aylarca yikanmamis gibi hissediyorum. Bugun alicam bende. :)Ben hastaneden geldim 1 saat sonra aldım canım duşun bir sakıncası yok dedi Dr bence sende al cok olmuş
İlk gün almadım sadece iki gündür alıyorum ama soğuğa yakın ılık ayaktan kısa kısaKizlar bugun 3.gunum dus ne zaman alacaksinjz
Evet doktorum da ole soledi ole yapicam bendeİlk gün almadım sadece iki gündür alıyorum ama soğuğa yakın ılık ayaktan kısa kısa
Benimde 3.gun emriyosu 3.gunum bugun ama bisey hissetmiyorum malesefArkadaslar 5.gun embriyosu benimkide 3 gun oldu hic bi his yok normal mi ya
Belki buluşuruz canım ileride, kim bilir :)keşke tutsa da felanca tarih anneleri gurubunda buluşsak :)
Kacıncı gun için söyledi bunuDr 5. Gün embriyosu olduğu için bir değer görmemiz gerekirdi dedi. Farklı laboratuvarda tekrar yaptır dedi bir de öyle yapicam hata olmasın diye. Sonuç aynıysa ilaçları birakicam
Daha çok erken degilmi hissetmek için 3.gunun belirtisi daha geç çıkar bildiğim kadariylaBenimde 3.gun emriyosu 3.gunum bugun ama bisey hissetmiyorum malesef
Gitmişken yaptırıverseydin kan testini de :). Çok sevindim silik çizgi olayına. Dur bakalım çıkar o zaman Cumartesi belki bugün denemeye gerek yok.Ben hastaneden geldim 1 saat sonra aldım canım duşun bir sakıncası yok dedi Dr bence sende al cok olmuş
Ne zaman tutunuyor genelde ilk defa 3.gun emriyo transferi oldum.Daha çok erken degilmi hissetmek için 3.gunun belirtisi daha geç çıkar bildiğim kadariyla
Benim bildiğim 5gun embriyosu 2.cuncu gunde 3gun rmbriyosuda 5.gun falandır morini bozma boşver belirtiye takılma geçen bı arkadasim bütün belirtileri yaşadı negatif çıktı kesin olan kan testiNe zaman tutunuyor genelde ilk defa 3.gun emriyo transferi oldum.
Hayırlı olsun doktorların dediği hep kimseyle kendinizi kıyaslamayın ve belirti aramayın gerçekten öyle kaçıncı gün değerin bu maşallah çok guzelKızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Ilık suyla alabilirsin canım rahatlarsın hem çok sıcak suyla almaHergun dus alan birj olarak sanki aylarca yikanmamis gibi hissediyorum. Bugun alicam bende. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?