2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim oğlum ek gıda kaşıkla yemiyor elimle bişey verirsem ağzını açıyor biberon tutmuyor ağzına sıkıyoruz henüz ek gıdaya geçemedik yani 7 aylık oldu krema kıvamı versem yemiyor ama pilav mercimekli sıkma köfte patates felan katı bişey verirsem yiyo sıvı sevmiyo

Benim oğlumda aynısı ben ebeye sordum oynatarak yedir parmağınla verebildiğin kadar ver dedi bende iki gün mutfakta tezgaha oturttum suyu açtım aradada suyla temasını sağladım daha iyi gibi şu anda ama yinede az yiyor zamanla böyle böyle artar inşallah yeme miktari

Şişlik kızarıklık var da başka neden dolayı olur ki gaz da değil biliyorum alerji falan da değil ben diyemem ya ne bileyim zaten gelmedi allah yardım etti bana uykusuzluktan bayıldım bugün gündüz bile 2 saat uyumama rağmen uykumu alamadım şuan uyuttum ben de yatıcam artık afiyet şifa olsun

Gündüz nasıl iki saat uyudun bana da anlatsana gündüz de sık uyanıyor benim sipa

Gelişimi güzel az anne sütü ve devam sütü alıyor dolu dolu idrarda yapmıyor ama gelişim geriliği yok ek gıda almamasına rağmen

Gelişimi güzel az anne sütü ve devam sütü alıyor dolu dolu idrarda yapmıyor ama gelişim geriliği yok ek gıda almamasına rağmen
Devam sütü vermiyorum ben doktorun öyle bir önerisi olmadı ama alt sınırda boyu kilosu normal denildiği için ekstra birşey yapmıyorum .gelişimleri normalde olsa ileride de olsa ek gıdaya alışmak zorundalar biraz ugrastiracaklar bizi ama iyi olur insallah

Annelerimiz olmasa napardık acaba ??.. Annem yapardın bi şekilde diyor sma ben kesin kafayı yerdim uykusuzluktan..
Bı şekilde yapıyorsun ama çok zor gerçekten Perşembe günü gidiyorum memlekete her sabah bunun hayaliyle gözlerimi açıyorum 8 ay snra ilk defa kendi iradamle uyanicam yani insallh

Ayenn esimde imkansiz birakmaz ki bende cidden uyuyamam. Ben buyugunde bir kez kaynatmistim ama vallahi kisacik benim kemiklerin suyu bitiyordu dedim kapat mutlubulut ne kaldi geriye bir daha denemedim
Daha alamadım çok faydalı diyorlar bakalım
Bilmiyorum ki benim kız da birkaç gündür geceleri ağlıyor uyuyamıyor ondan merak ettim.şişlik kızarıklık yok.atak haftası falan mı acaba :/ misafir gelmemesi iyi olmuş dinlenmişsindir.sana dedim bu hafta da bana gelmek istiyorlar çok bir şey yapamam kız durmuyor.bir kısır bir kek bir poğaça yeter herhalde.şimdi tatlı da beklerler amaan uzun iş

Bime çok güzel çocuk kitapları gelmiş 12,5 tl.Türkiye iş bankası yayınları, sayfaları sağlam.diğer kitaplarda da aklım kaldı yarın gidip bakıcam

Eklentiler

• D1280C97-C6CD-4B8B-990B-1539DD36A5F7.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 41
Canim misafir icin pogaca yaptiginda sogur sogumaz buzluga at ayni guzellikte kaliyor bir daha misafir geldiginde bir cesidin hazir olmus olur. Yada kendinize cikarirsiniz arada. Borekte ayni sekilde pismemisde atiyorum pismiste

Ben hiç yoramam kendimi.karsi şarküteri den sarma börek yanında tatlı alıyorum tamam beni tanıyanlar da bilir bunu.hepsini yaparım ama bebekle hiç uğraşamam. Yemeği zor yapıyorum...kısır bile basit gbi duruyor ama çok uğraştırıyor yeşillikleri soymak dogramamak dünya zaman alıyor zaten vakit mi var sürünen bebek varken

Canim misafir icin pogaca yaptiginda sogur sogumaz buzluga at ayni guzellikte kaliyor bir daha misafir geldiginde bir cesidin hazir olmus olur. Yada kendinize cikarirsiniz arada. Borekte ayni sekilde pismemisde atiyorum pismiste
Buzluğa atmadan bitiyor valla.eşim çok seviyor maşallah hamaratmışsn sen
aynen valla emekleyince ayrı bir zormuş.en güzelini yapıyorsun senin bu yazıların yüzünden bir kaç kere misafirlere hazır kurupasta verdim uğraşmadım şimdi yine gaza geldim kek hazır mı alsam kısır benim uzmanlık alanım pek zamanımı almıyor geçen canım çekti kendime yapıp 3 tabak yedim

E korle yatan şaşı kalkar
Kız kek en kolayı...ama poğaça mesela hamur yogurmak ömür torpusu hiç uğraşamam ben şöyle yapıyorum mesela akşam yakınlarım gelecekse çayın yanına bir tatlı bir tuzlu misal taneyle browni yada tiramisu alıyorum yanına tuzlu Kuru pasta..yada hazır fırına atmalik börek.taneyle almalar maliyet açısından yüksek tutuyor ama yapacak birşey yok

Eğer gündüz evime sık gelmeyen biri geliyorsa sarma alıyorum yanına börek yanına tatlı...kısır yada patates salatası vaktimi alıyor sağolsun gorumcem yapiyor. Bende üç tabak yerim sıkıntı yok

Onunden al yeter sana de bende buzluk olayini en cok bu sene kullandim cok iyiymis

Offf bu saatte gene genzi tikanarak uyandı bebeğim ..geniz etimi var diye düşünür oldum..çocuk dru geniz eti için yaşı küçük dese de sanırım KBB ye götüreceğim..iyi de nasıl muayene edecek cani yanar diye canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…