- 26 Kasım 2020
- 500
- 645
- 53
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.221
Çok ilginç ama bebekler kendilernin alerjisi oldugu besine de kolay kolay ağzını açmıyor resmen ilahi bir güç onları koruyor yönlendiriyorC
Çiğ vermek istedim bugün biraz kahvaltıda istemedi biliyor mu bebekler yasak olduğunu acaba?
Benim oğlumda aynısı ben ebeye sordum oynatarak yedir parmağınla verebildiğin kadar ver dedi bende iki gün mutfakta tezgaha oturttum suyu açtım aradada suyla temasını sağladım daha iyi gibi şu anda ama yinede az yiyor zamanla böyle böyle artar inşallah yeme miktariBenim oğlum ek gıda kaşıkla yemiyor elimle bişey verirsem ağzını açıyor biberon tutmuyor ağzına sıkıyoruz henüz ek gıdaya geçemedik yani 7 aylık oldu krema kıvamı versem yemiyor ama pilav mercimekli sıkma köfte patates felan katı bişey verirsem yiyo sıvı sevmiyo
Şişlik kızarıklık var da başka neden dolayı olur ki gaz da değil biliyorum alerji falan da değilDişlerde şişlik mi var nerden anladın? Misafir iyi kabul ediyorsun ben uyuyamasam gelmeyin derdim..
ben de dün kuzu kıyma aldım bir kaşık şeklinde ayırıp attım buzluya.yarasın bebişlerimize
Evet başka tariflerde de bu şekilde gördüm eline sağlık yarasın minnoşa
Gündüz nasıl iki saat uyudun bana da anlatsanaŞişlik kızarıklık var da başka neden dolayı olur ki gaz da değil biliyorum alerji falan da değilben diyemem ya ne bileyim zaten gelmedi allah yardım etti bana uykusuzluktan bayıldım bugün gündüz bile 2 saat uyumama rağmen uykumu alamadım şuan uyuttum ben de yatıcam artık afiyet şifa olsun
Gelişimi güzel az anne sütü ve devam sütü alıyor dolu dolu idrarda yapmıyor ama gelişim geriliği yok ek gıda almamasına rağmenBenim oğlumda aynısı ben ebeye sordum oynatarak yedir parmağınla verebildiğin kadar ver dedi bende iki gün mutfakta tezgaha oturttum suyu açtım aradada suyla temasını sağladım daha iyi gibi şu anda ama yinede az yiyor zamanla böyle böyle artar inşallah yeme miktari
Devam sütü vermiyorum ben doktorun öyle bir önerisi olmadı ama alt sınırda boyu kilosu normal denildiği için ekstra birşey yapmıyorum .gelişimleri normalde olsa ileride de olsa ek gıdaya alışmak zorundalar biraz ugrastiracaklar bizi ama iyi olur insallahGelişimi güzel az anne sütü ve devam sütü alıyor dolu dolu idrarda yapmıyor ama gelişim geriliği yok ek gıda almamasına rağmen
Bizimki de gündüz yarım saat uyuyo annem geldi oyaladı öyle uyudumGündüz nasıl iki saat uyudun bana da anlatsanagündüz de sık uyanıyor benim sipa
Ne güzel ya özendimBizimki de gündüz yarım saat uyuyo annem geldi oyaladı öyle uyudum
Annelerimiz olmasa napardık acaba ??Bizimki de gündüz yarım saat uyuyo annem geldi oyaladı öyle uyudum
Bı şekilde yapıyorsun ama çok zor gerçekten Perşembe günü gidiyorum memlekete her sabah bunun hayaliyle gözlerimi açıyorumAnnelerimiz olmasa napardık acaba ??.. Annem yapardın bi şekilde diyor sma ben kesin kafayı yerdim uykusuzluktan..
Benim gbi yapardin yatağa bebisi alırdın uyandikca yatakta emzirir yorulmazdin. Kocada salonaAnnelerimiz olmasa napardık acaba ??.. Annem yapardın bi şekilde diyor sma ben kesin kafayı yerdim uykusuzluktan..
Daha alamadım çok faydalı diyorlar bakalımAyenn esimde imkansiz birakmaz ki bende cidden uyuyamam. Ben buyugunde bir kez kaynatmistim ama vallahi kisacik benim kemiklerin suyu bitiyordu dedim kapat mutlubulut ne kaldi geriyebir daha denemedim
Bilmiyorum ki benim kız da birkaç gündür geceleri ağlıyor uyuyamıyor ondan merak ettim.şişlik kızarıklık yok.atak haftası falan mı acaba :/ misafir gelmemesi iyi olmuş dinlenmişsindir.sana dedim bu hafta da bana gelmek istiyorlar çok bir şey yapamam kız durmuyor.bir kısır bir kek bir poğaça yeter herhalde.şimdi tatlı da beklerler amaan uzun işŞişlik kızarıklık var da başka neden dolayı olur ki gaz da değil biliyorum alerji falan da değilben diyemem ya ne bileyim zaten gelmedi allah yardım etti bana uykusuzluktan bayıldım bugün gündüz bile 2 saat uyumama rağmen uykumu alamadım şuan uyuttum ben de yatıcam artık afiyet şifa olsun
Canim misafir icin pogaca yaptiginda sogur sogumaz buzluga at ayni guzellikte kaliyorDaha alamadım çok faydalı diyorlar bakalım
Bilmiyorum ki benim kız da birkaç gündür geceleri ağlıyor uyuyamıyor ondan merak ettim.şişlik kızarıklık yok.atak haftası falan mı acaba :/ misafir gelmemesi iyi olmuş dinlenmişsindir.sana dedim bu hafta da bana gelmek istiyorlar çok bir şey yapamam kız durmuyor.bir kısır bir kek bir poğaça yeter herhalde.şimdi tatlı da beklerler amaan uzun iş
Ben hiç yoramam kendimi.karsi şarküteri den sarma börek yanında tatlı alıyorum tamamDaha alamadım çok faydalı diyorlar bakalım
Bilmiyorum ki benim kız da birkaç gündür geceleri ağlıyor uyuyamıyor ondan merak ettim.şişlik kızarıklık yok.atak haftası falan mı acaba :/ misafir gelmemesi iyi olmuş dinlenmişsindir.sana dedim bu hafta da bana gelmek istiyorlar çok bir şey yapamam kız durmuyor.bir kısır bir kek bir poğaça yeter herhalde.şimdi tatlı da beklerler amaan uzun iş
Buzluğa atmadan bitiyor valla.eşim çok seviyorCanim misafir icin pogaca yaptiginda sogur sogumaz buzluga at ayni guzellikte kaliyorbir daha misafir geldiginde bir cesidin hazir olmus olur. Yada kendinize cikarirsiniz arada. Borekte ayni sekilde pismemisde atiyorum pismiste
aynen valla emekleyince ayrı bir zormuş.en güzelini yapıyorsun senin bu yazıların yüzünden bir kaç kere misafirlere hazır kurupasta verdim uğraşmadımBen hiç yoramam kendimi.karsi şarküteri den sarma börek yanında tatlı alıyorum tamambeni tanıyanlar da bilir bunu.hepsini yaparım ama bebekle hiç uğraşamam. Yemeği zor yapıyorum...kısır bile basit gbi duruyor ama çok uğraştırıyor yeşillikleri soymak dogramamak dünya zaman alıyor zaten vakit mi var sürünen bebek varken
E korle yatan şaşı kalkarBuzluğa atmadan bitiyor valla.eşim çok seviyormaşallah hamaratmışsn sen
aynen valla emekleyince ayrı bir zormuş.en güzelini yapıyorsun senin bu yazıların yüzünden bir kaç kere misafirlere hazır kurupasta verdim uğraşmadımşimdi yine gaza geldim kek hazır mı alsam kısır benim uzmanlık alanım pek zamanımı almıyor geçen canım çekti kendime yapıp 3 tabak yedim
Onunden al yeter sana deBuzluğa atmadan bitiyor valla.eşim çok seviyormaşallah hamaratmışsn sen
aynen valla emekleyince ayrı bir zormuş.en güzelini yapıyorsun senin bu yazıların yüzünden bir kaç kere misafirlere hazır kurupasta verdim uğraşmadımşimdi yine gaza geldim kek hazır mı alsam kısır benim uzmanlık alanım pek zamanımı almıyor geçen canım çekti kendime yapıp 3 tabak yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?