- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.241
Buzluğa atmadan bitiyor valla.eşim çok seviyormaşallah hamaratmışsn sen
aynen valla emekleyince ayrı bir zormuş.en güzelini yapıyorsun senin bu yazıların yüzünden bir kaç kere misafirlere hazır kurupasta verdim uğraşmadımşimdi yine gaza geldim kek hazır mı alsam kısır benim uzmanlık alanım pek zamanımı almıyor geçen canım çekti kendime yapıp 3 tabak yedim
Nasıl ya...tarhanayi suyla ezmeden direk mi koyuyoruz...bebeğe mi bu tarifNiye anlamadim etiket olarak cikmadin boyle alinti yapayimhep sen tarif paylasiyorsun o yuzden az once aklima geldin. Tarhanali omlet denedin mi ? Yillardir denk geliyordum ama niye yapmamisim bilmiyorum kendimizede yapiyorum cok lezzetli oluyo yarim tatli kasigi tarhana, yumurta sarisi, dereotu ve beyaz peynir yaziyodu ama ben labne koyuyorum ikidir yapiyorum hep yaparim artik bizimkinede kisi basina bir yumurta, labne, dereotu, 1 tatli kasigi tarhana, tuz ve dereotu koyuyorum
Evet dün bende yaptım Az tarhanayi tereyağında kavurup üstüne yumurta kiriyosun. Yani ben öyle yaptım. Sevdi baya. Ben artık yumurtayı beyaziyla veriyormNasıl ya...tarhanayi suyla ezmeden direk mi koyuyoruz...bebeğe mi bu tarif
Nasıl ya...tarhanayi suyla ezmeden direk mi koyuyoruz...bebeğe mi bu tarif
Birgunde kavurup denerim bende :) benimkinde de malzemeleri cirp tereyaginda pisir tamamdir putur putur tarhana falan olmuyor oyle. Bize annemin yaptigini kattim o daha iri ama yine olmadi. Minigide bebek tarhanasi aldik gecen o daha ince zaten.Evet dün bende yaptım Az tarhanayi tereyağında kavurup üstüne yumurta kiriyosun. Yani ben öyle yaptım. Sevdi baya. Ben artık yumurtayı beyaziyla veriyorm
Bi şekilde yapardık zorlansak ta alışırdık birsüre sonra benceAnnelerimiz olmasa napardık acaba ??.. Annem yapardın bi şekilde diyor sma ben kesin kafayı yerdim uykusuzluktan..
Her bebek farklı durmayınca da durmuyo her türlü uğraştırıyo benim Kız bu aralar geceleri çok çektiriyo bana bikaç gecedir uyanıyo açlıktan ve uykudan bayılıyo tam alıyorum emzirmeye kafasını çeviriyo deli etti beni dün gece artık konuşmaya başladım onunla sakince güzelce şarkılar söyledim 1 saat uğraştım yok niye böyle yapıyo yaa gündüz emiyo gece kafayı çeviriyo ben de napim sallıyorum ayağımda uyutuyorum açlıktan zor uyuyo baya uğraştırıyo beniBenim gbi yapardin yatağa bebisi alırdın uyandikca yatakta emzirir yorulmazdin. Kocada salona
Yeter tabi istersen kek yapma hazır pastalar var ya a101 Bim de oluyo onlardan alırsın bir de makarnayı yoğurtlu garnitürlü yapıyprum ben o da kolay oluyoDaha alamadım çok faydalı diyorlar bakalım
Bilmiyorum ki benim kız da birkaç gündür geceleri ağlıyor uyuyamıyor ondan merak ettim.şişlik kızarıklık yok.atak haftası falan mı acaba :/ misafir gelmemesi iyi olmuş dinlenmişsindir.sana dedim bu hafta da bana gelmek istiyorlar çok bir şey yapamam kız durmuyor.bir kısır bir kek bir poğaça yeter herhalde.şimdi tatlı da beklerler amaan uzun iş
Evet dün bende yaptım Az tarhanayi tereyağında kavurup üstüne yumurta kiriyosun. Yani ben öyle yaptım. Sevdi baya. Ben artık yumurtayı beyaziyla veriyorm
Hiç duymamıştım deneyeceğim bendeBirgunde kavurup denerim bende :) benimkinde de malzemeleri cirp tereyaginda pisir tamamdir putur putur tarhana falan olmuyor oyle. Bize annemin yaptigini kattim o daha iri ama yine olmadi. Minigide bebek tarhanasi aldik gecen o daha ince zaten.
Ah o BİM'in pastası yok mu en pahalı pastalara taş çıkarır benim gözümde..okadar seviyorumBi şekilde yapardık zorlansak ta alışırdık birsüre sonra bence
Her bebek farklı durmayınca da durmuyo her türlü uğraştırıyo benim Kız bu aralar geceleri çok çektiriyo bana bikaç gecedir uyanıyo açlıktan ve uykudan bayılıyo tam alıyorum emzirmeye kafasını çeviriyo deli etti beni dün gece artık konuşmaya başladım onunla sakince güzelce şarkılar söyledim 1 saat uğraştım yok niye böyle yapıyo yaa gündüz emiyo gece kafayı çeviriyo ben de napim sallıyorum ayağımda uyutuyorum açlıktan zor uyuyo baya uğraştırıyo beni
Yeter tabi istersen kek yapma hazır pastalar var ya a101 Bim de oluyo onlardan alırsın bir de makarnayı yoğurtlu garnitürlü yapıyprum ben o da kolay oluyo
Maşallah sende de boğaz varmışE korle yatan şaşı kalkar
Kız kek en kolayı...ama poğaça mesela hamur yogurmak ömür torpusu hiç uğraşamamben şöyle yapıyorum mesela akşam yakınlarım gelecekse çayın yanına bir tatlı bir tuzlu misal taneyle browni yada tiramisu alıyorum yanına tuzlu Kuru pasta..yada hazır fırına atmalik börek.taneyle almalar maliyet açısından yüksek tutuyor ama yapacak birşey yok
Eğer gündüz evime sık gelmeyen biri geliyorsa sarma alıyorum yanına börek yanına tatlı...kısır yada patates salatası vaktimi alıyor sağolsun gorumcem yapiyor. Bende üç tabak yerim sıkıntı yok
Kıyamam ki yesin bitanemOnunden al yeter sana debende buzluk olayini en cok bu sene kullandim cok iyiymis
Oh mis gibi eline sağlıkNiye anlamadim etiket olarak cikmadin boyle alinti yapayimhep sen tarif paylasiyorsun o yuzden az once aklima geldin. Tarhanali omlet denedin mi ? Yillardir denk geliyordum ama niye yapmamisim bilmiyorum kendimizede yapiyorum cok lezzetli oluyo yarim tatli kasigi tarhana, yumurta sarisi, dereotu ve beyaz peynir yaziyodu ama ben labne koyuyorum ikidir yapiyorum hep yaparim artik bizimkinede kisi basina bir yumurta, labne, dereotu, 1 tatli kasigi tarhana, tuz ve dereotu koyuyorum
garnitürlü makarna da güzel fikir yapayımBi şekilde yapardık zorlansak ta alışırdık birsüre sonra bence
Her bebek farklı durmayınca da durmuyo her türlü uğraştırıyo benim Kız bu aralar geceleri çok çektiriyo bana bikaç gecedir uyanıyo açlıktan ve uykudan bayılıyo tam alıyorum emzirmeye kafasını çeviriyo deli etti beni dün gece artık konuşmaya başladım onunla sakince güzelce şarkılar söyledim 1 saat uğraştım yok niye böyle yapıyo yaa gündüz emiyo gece kafayı çeviriyo ben de napim sallıyorum ayağımda uyutuyorum açlıktan zor uyuyo baya uğraştırıyo beni
Yeter tabi istersen kek yapma hazır pastalar var ya a101 Bim de oluyo onlardan alırsın bir de makarnayı yoğurtlu garnitürlü yapıyprum ben o da kolay oluyo
Asıl zor zamanlar şimdi başladı biz öyle kaç kere vurduk kafayı. Neyseki iki gündür kontrollü oturmayı öğrendi önce elini yere koyuyo sonra poposunu birakiyoBu arada benim kız tutunarak ayağa kalkmayı öğrendiama sıkıntı şu ki kalktığı gibi popo üstü düşmesini bilmiyor.bugün koltuk kenarından tutup kalmış geriye doğru pat diye düşmüş. Kafası kırılacak diye korkuyorum.iki saniye bile gözümü ayıramıcam sanırım
Bu arada benim kız tutunarak ayağa kalkmayı öğrendiama sıkıntı şu ki kalktığı gibi popo üstü düşmesini bilmiyor.bugün koltuk kenarından tutup kalmış geriye doğru pat diye düşmüş. Kafası kırılacak diye korkuyorum.iki saniye bile gözümü ayıramıcam sanırım
Asıl zor zamanlar şimdi başladı biz öyle kaç kere vurduk kafayı. Neyseki iki gündür kontrollü oturmayı öğrendi önce elini yere koyuyo sonra poposunu birakiyobide sadece sol tarafına doğru siraliyo sağ tarafa gelince ellerini birakiyo
Ooo maşallah bebisler tutunmayı öğrendiler demek .benimki sürünüyor hiç durmuyor her yere gidip herşeyi ağzına sokmaj istiyorMaşallah sende de boğaz varmışGüzel fikirler veriyorsun sağol ben hamur yoğurmaya alışığım eşime pazarları pişi yapıyorum maliyet önemli değil mecburiyetten sonuçta.dr oertken tiramusu aldım ilk kez denicem.hazır börek denemedim alayım kurupasta ya da markette satılan kurabiyelerden alıcam.kek poğaça kısır bana kalsın.senin ne iyi görümcen varmış benimki de gerçi bulaşığa yardım eder fena değil
Kıyamam ki yesin bitanemTanıdığım insanlar olsa uğraşırdım da tanımam etmem, yılda bir kere gördüğüm hatta görmediğim insanlar olunca kıymetleri olmuyor.Hazır alıp geçicem
Oh mis gibi eline sağlıkalerji konusunu bu hafta doktorla konuşcam ona göre tarhana ve labne verebilirim.kendimize deniyim ama
garnitürlü makarna da güzel fikir yapayımHazır pastalar çok güzel oluyor ya ondan ya da kurupasta alayım
Bende bu gece hiç uyumayanlardanim...sürekli genzi burnu tıkanıyor uyanıyor hatta salona getirdim ama burda da aynı..sabah dra goturecegim dört gözle şifa umuyorumUykusuz her gece, yorgun ölesiye .. sabahları bazen günlerce .... buraya böyle bir şarkı sözü bırakayım istedim . İlerde belki tatlı minnoş birer anı kalır bu uykusuz geceler. Lakin şuan tam çıldırmalık
Karari verdin yaniMaşallah sende de boğaz varmışGüzel fikirler veriyorsun sağol ben hamur yoğurmaya alışığım eşime pazarları pişi yapıyorum maliyet önemli değil mecburiyetten sonuçta.dr oertken tiramusu aldım ilk kez denicem.hazır börek denemedim alayım kurupasta ya da markette satılan kurabiyelerden alıcam.kek poğaça kısır bana kalsın.senin ne iyi görümcen varmış benimki de gerçi bulaşığa yardım eder fena değil
Kıyamam ki yesin bitanemTanıdığım insanlar olsa uğraşırdım da tanımam etmem, yılda bir kere gördüğüm hatta görmediğim insanlar olunca kıymetleri olmuyor.Hazır alıp geçicem
Oh mis gibi eline sağlıkalerji konusunu bu hafta doktorla konuşcam ona göre tarhana ve labne verebilirim.kendimize deniyim ama
garnitürlü makarna da güzel fikir yapayımHazır pastalar çok güzel oluyor ya ondan ya da kurupasta alayım
Darısı bize.yavaş yavaş öğrenicez sanırımAsıl zor zamanlar şimdi başladı biz öyle kaç kere vurduk kafayı. Neyseki iki gündür kontrollü oturmayı öğrendi önce elini yere koyuyo sonra poposunu birakiyobide sadece sol tarafına doğru siraliyo sağ tarafa gelince ellerini birakiyo
Ben de az yemeyi beceremiyorum boşver eritirizOoo maşallah bebisler tutunmayı öğrendiler demek .benimki sürünüyor hiç durmuyor her yere gidip herşeyi ağzına sokmaj istiyor
Boğazım yerinde aynen..az yemeyi beceremeyenlerdenimgörümcem ikinci kardeşim gbidir herşeyime koşar sağolsun...kahvaltıda bende pisi seviyorum karşıda fırın var hamur alıp pişiriyorum
evet kıymet verene kıymet veriyorum artıkınKarari verdin yani
Geçmiş olsunBende bu gece hiç uyumayanlardanim...sürekli genzi burnu tıkanıyor uyanıyor hatta salona getirdim ama burda da aynı..sabah dra goturecegim dört gözle şifa umuyorum
Şifa olsunBu akşam şehriye çorbası yaptım.1 ymk kaşığı kuzu kıyma,1 domates rendesi,3 ymk kaşığı şehriye, 1 diş sarımsak 1,5 su br su. Kaşığın ucuyla ev yapımı salçada ekledim.çok sevdi gerçi kıymalı makarna gibi oldu ama lezzetliydi
Öyleydi çok teşekkür ederizŞifa olsunçok lezzetli duruyor
Ben nadiren de olsa ikinci güne bırakıyorum bir şey olmuyor ağzı kapalı kaldırıyorum sonuçta.ama semizotu hiç vermedim bir şey olmaz sanırımKizlar bugün semizotu yemeği yaptım ama yediremedim dolaba koydum yarın yedirebilir miyim bişey olurmu yedirsem yoksa dokmelimiyim
Semizotu 6.aydan itibaren verebilirsin ben 3-4 kez verdimKizlar bugün semizotu yemeği yaptım ama yediremedim dolaba koydum yarın yedirebilir miyim bişey olurmu yedirsem yoksa dokmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?