- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.261
Elimle versem ağz açıyo sıvı sevmiyor krema kıvamı sevmiyor direk yemek yemek istiyo yani bugün çok az pankek verdm içinde yumurta beyazı da vardı sıkıntı olmadı kuzu eti verdim dün çiğnemek istiyo sıvı sevmiyoDevam sütü vermiyorum ben doktorun öyle bir önerisi olmadı ama alt sınırda boyu kilosu normal denildiği için ekstra birşey yapmıyorum .gelişimleri normalde olsa ileride de olsa ek gıdaya alışmak zorundalar biraz ugrastiracaklar bizi ama iyi olur insallah
Buzluğa atmadan bitiyor valla.eşim çok seviyormaşallah hamaratmışsn sen
Maşallah sende de boğaz varmışGüzel fikirler veriyorsun sağol ben hamur yoğurmaya alışığım eşime pazarları pişi yapıyorum maliyet önemli değil mecburiyetten sonuçta.dr oertken tiramusu aldım ilk kez denicem.hazır börek denemedim alayım kurupasta ya da markette satılan kurabiyelerden alıcam.kek poğaça kısır bana kalsın.senin ne iyi görümcen varmış benimki de gerçi bulaşığa yardım eder fena değil
Kıyamam ki yesin bitanemTanıdığım insanlar olsa uğraşırdım da tanımam etmem, yılda bir kere gördüğüm hatta görmediğim insanlar olunca kıymetleri olmuyor.Hazır alıp geçicem
Oh mis gibi eline sağlıkalerji konusunu bu hafta doktorla konuşcam ona göre tarhana ve labne verebilirim.kendimize deniyim ama
garnitürlü makarna da güzel fikir yapayımHazır pastalar çok güzel oluyor ya ondan ya da kurupasta alayım
Boğazım yerinde aynen..az yemeyi beceremeyenlerdenimgörümcem ikinci kardeşim gbidir herşeyime koşar sağolsun...kahvaltıda bende pisi seviyorum karşıda fırın var hamur alıp pişiriyorum
Çok geçmiş olsun cnm .. doktor ne dedi ?? Umarım daha iyidir şimdiBende bu gece hiç uyumayanlardanim...sürekli genzi burnu tıkanıyor uyanıyor hatta salona getirdim ama burda da aynı..sabah dra goturecegim dört gözle şifa umuyorum
Geçmiş olsunGittiniz mi doktora ne dedi canım?
Teşekkürler arkadaşlar şurup ve burun için sprey verdi..serum fizyolojik siringayla alıp yapiyordum bunu dene dedi içeriğinde tuzu daha fazla mıymış neymiş..Çok geçmiş olsun cnm .. doktor ne dedi ?? Umarım daha iyidir şimdi
Gecmis olsun canimTeşekkürler arkadaşlar şurup ve burun için sprey verdi..serum fizyolojik siringayla alıp yapiyordum bunu dene dedi içeriğinde tuzu daha fazla mıymış neymiş..
Herşeyi anlattım gece hiç uyuyamadigimizi vs...ilaçları deneyelim Genede geçmezse KBB görsün ama geniz etide olsa bir yaşından önce tedavi yapmıyorlar genelde burun acicu sprey veriyorlar dedi. İns ise yarar kuzum dün gece neredeyse hiç uyumadi
İspanaktan eminmde. Sanki birde semizotuda sonraki gune birakilmamaliydiKizlar bugün semizotu yemeği yaptım ama yediremedim dolaba koydum yarın yedirebilir miyim bişey olurmu yedirsem yoksa dokmelimiyim
Dokeyim o zamn teşekkür ederimİspanaktan eminmde. Sanki birde semizotuda sonraki gune birakilmamaliydi
Yinede işimi şansa bırakmayıp yeniden yapayım zaten az yapmıştım yemiyo diyeÖyleydi çok teşekkür ederiztüm bebelerimizin yedikleri yarasın inşallah
Ben nadiren de olsa ikinci güne bırakıyorum bir şey olmuyor ağzı kapalı kaldırıyorum sonuçta.ama semizotu hiç vermedim bir şey olmaz sanırım
Semizotu 6.aydan itibaren verebilirsin ben 3-4 kez verdim
Benimkide öyle dün kayısı puresini elimde yedirdim ama sıvı olanları mecbur kaşıkla veriyorum ağlata ağlata vermeye çalışıyorum çünkü 3 haftada 200 Gr almış eline bisküvi ekmek vs verince kendi kopariyo yiyo ama onlarda sağlıklı değil vermek istemiyorum şaşırdım artık ne yapacağımı iki gun suyla oynayatark yedirdim ondanda vazgeçtiElimle versem ağz açıyo sıvı sevmiyor krema kıvamı sevmiyor direk yemek yemek istiyo yani bugün çok az pankek verdm içinde yumurta beyazı da vardı sıkıntı olmadı kuzu eti verdim dün çiğnemek istiyo sıvı sevmiyo
Semizotunu nasıl yapıp verdinizDokeyim o zamn teşekkür ederim
Bisküvi ekmek için küçük değil mi ..ben korkuyorum eline vermeye kocaman 6 dışı varBenimkide öyle dün kayısı puresini elimde yedirdim ama sıvı olanları mecbur kaşıkla veriyorum ağlata ağlata vermeye çalışıyorum çünkü 3 haftada 200 Gr almış eline bisküvi ekmek vs verince kendi kopariyo yiyo ama onlarda sağlıklı değil vermek istemiyorum şaşırdım artık ne yapacağımı iki gun suyla oynayatark yedirdim ondanda vazgeçti
Sağol canım böreği denicemSuperfresh’in hazır böreklerinin hepsi enfes. Daha alıp beğenmediğim hiç olmadı. Kesinlikle dene. Bir de arpa şehriye kavurmalı, yoğurtlu salata da çok iyi gidiyor. Pratik oluyor.
inşallah sprey işe yarar da rahatlar minikTeşekkürler arkadaşlar şurup ve burun için sprey verdi..serum fizyolojik siringayla alıp yapiyordum bunu dene dedi içeriğinde tuzu daha fazla mıymış neymiş..
Herşeyi anlattım gece hiç uyuyamadigimizi vs...ilaçları deneyelim Genede geçmezse KBB görsün ama geniz etide olsa bir yaşından önce tedavi yapmıyorlar genelde burun acicu sprey veriyorlar dedi. İns ise yarar kuzum dün gece neredeyse hiç uyumadi
Zeytin yağında soğanı kavurdum kıyma koydum biraz sonra içine semizotu ve minicik kırmızı biberi doğrayıp koydum su ekledim biraz pirinç yada bulgurda koyabilirsiniz pişince blenderdan gecirdimSemizotunu nasıl yapıp verdiniz
Bisküvi ekmek için küçük değil mi ..ben korkuyorum eline vermeye kocaman 6 dışı var
Bisküvi ve ekmegide vermeye bende korkuyorum çok dikkat ederek veriyorum bisküviyi minik minik isiriyo kıt diye ses cikariyo:)elinden alınca agliyo ama bugün yaptığım yemeği iki defada yedirdik az biseydi zaten ağlaya ağlaya yedi başka alternatif bulamadım istemiyorSemizotunu nasıl yapıp verdiniz
Bisküvi ekmek için küçük değil mi ..ben korkuyorum eline vermeye kocaman 6 dışı var
Blw olarak basari saglayacaksiniz demek kiBisküvi ve ekmegide vermeye bende korkuyorum çok dikkat ederek veriyorum bisküviyi minik minik isiriyo kıt diye ses cikariyo:)elinden alınca agliyo ama bugün yaptığım yemeği iki defada yedirdik az biseydi zaten ağlaya ağlaya yedi başka alternatif bulamadım istemiyor
Hadi gözün aydın cnmBiz alerji doktorundan geldik.Çok şükür alerji testlerimiz temiz çıkmış artık kızıma peynir yoğurt yedirebilirimDarısı benim gibi aylardır bekleyen sabredenlere olsun Hemen dönüşte bebek loru ve süt aldım.yoğurt mayaladım.bebek lorundan az az verdim sevdi çok şükür.oturup ağlıcaktım o yerken burnumun direği sızladı
Tek sıkıntı biz bu testi yaptığımızda 1 ay önce 6buçuk aylıktı ayına göre bağışıklığı düşük çıkmış.9 ay aşısından önce tekrar kana bakalım denildi.inşallah bir sıkıntı olmaz da bağışıklığımız kuvvetlenir
Teşekkürler cnmZeytin yağında soğanı kavurdum kıyma koydum biraz sonra içine semizotu ve minicik kırmızı biberi doğrayıp koydum su ekledim biraz pirinç yada bulgurda koyabilirsiniz pişince blenderdan gecirdim
Dr gerekli görürse detali kan tahlili isterdi...gerek görmedi demek...devam ederse her ay olursa ateşi. detaylı kan tahlili isteyebilirsin cnm.gelmis gecmids cim olsun basit üşütme olabilirKızlar belki yaşayan vardır. Oğlum son 3 aydır ayda 1 ateşleniyor. 2 gün sürüyor. Bu ay da önce geçen hafta 2 gün ateşlendi. Şimdi de bu hafta 2 gün ateşlendi. Geçen ayki ateşlenme birince doktor kontrolünde birşey çıkmadı görünürde. Test vs yapmadı da. Bunu ney ebenzettiniz ne olabilir yani? Hiç diş çıkmadı bu arada. Üşütme midir acaba? Kabızlık ishal yok. Ama bugünki kakası çok sulu oldu belki ateş düşürücü fitilden de olabilie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?