2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Elimle versem ağz açıyo sıvı sevmiyor krema kıvamı sevmiyor direk yemek yemek istiyo yani bugün çok az pankek verdm içinde yumurta beyazı da vardı sıkıntı olmadı kuzu eti verdim dün çiğnemek istiyo sıvı sevmiyo

Buzluğa atmadan bitiyor valla.eşim çok seviyor maşallah hamaratmışsn sen

Aaay benim de hiç hazır almak içime sinmiyor. Ne kadar yoğun ve yorgun olursam olayım uğraşırım her fırsatta. Gerekirse herkes uyuduktan sonra. Mesela Ege 3 aylık falandı, görmeye gelmişti 2 ayrı arkadaş grubum. Biri akşam oturması, biri kahvaltıya. Şöyle hazırlamıştım, hepsini kendim Bir de birazcık sunumu, hazırlığı sevmekle ilgili bu işler

Superfresh’in hazır böreklerinin hepsi enfes. Daha alıp beğenmediğim hiç olmadı. Kesinlikle dene. Bir de arpa şehriye kavurmalı, yoğurtlu salata da çok iyi gidiyor. Pratik oluyor.

Geçmiş olsun Gittiniz mi doktora ne dedi canım?

Çok geçmiş olsun cnm .. doktor ne dedi ?? Umarım daha iyidir şimdi
Teşekkürler arkadaşlar şurup ve burun için sprey verdi..serum fizyolojik siringayla alıp yapiyordum bunu dene dedi içeriğinde tuzu daha fazla mıymış neymiş..
Herşeyi anlattım gece hiç uyuyamadigimizi vs...ilaçları deneyelim Genede geçmezse KBB görsün ama geniz etide olsa bir yaşından önce tedavi yapmıyorlar genelde burun acicu sprey veriyorlar dedi. İns ise yarar kuzum dün gece neredeyse hiç uyumadi

Gecmis olsun canim

Yinede işimi şansa bırakmayıp yeniden yapayım zaten az yapmıştım yemiyo diye

Benimkide öyle dün kayısı puresini elimde yedirdim ama sıvı olanları mecbur kaşıkla veriyorum ağlata ağlata vermeye çalışıyorum çünkü 3 haftada 200 Gr almış eline bisküvi ekmek vs verince kendi kopariyo yiyo ama onlarda sağlıklı değil vermek istemiyorum şaşırdım artık ne yapacağımı iki gun suyla oynayatark yedirdim ondanda vazgeçti

Dokeyim o zamn teşekkür ederim
Semizotunu nasıl yapıp verdiniz
Bisküvi ekmek için küçük değil mi ..ben korkuyorum eline vermeye kocaman 6 dışı var

Superfresh’in hazır böreklerinin hepsi enfes. Daha alıp beğenmediğim hiç olmadı. Kesinlikle dene. Bir de arpa şehriye kavurmalı, yoğurtlu salata da çok iyi gidiyor. Pratik oluyor.
Sağol canım böreği denicem diğerlerini yapıyorum zaten basit şeyler.ne güzel sofra kurmuşsun eline sağlık ben de yakınlarıma böyle hazırlıyorum tabiki.ama gurbetteyim kvnin çevresine hazırlamak içimden gelmiyor.özellikle kızım ayaklandığından beri peşinden ayrılamıyorum bakan olursa elbette yapılır :)
inşallah sprey işe yarar da rahatlar minik

Biz alerji doktorundan geldik.Çok şükür alerji testlerimiz temiz çıkmış artık kızıma peynir yoğurt yedirebilirim Darısı benim gibi aylardır bekleyen sabredenlere olsun Hemen dönüşte bebek loru ve süt aldım.yoğurt mayaladım.bebek lorundan az az verdim sevdi çok şükür.oturup ağlıcaktım o yerken burnumun direği sızladı
Tek sıkıntı biz bu testi yaptığımızda 1 ay önce 6buçuk aylıktı ayına göre bağışıklığı düşük çıkmış.9 ay aşısından önce tekrar kana bakalım denildi.inşallah bir sıkıntı olmaz da bağışıklığımız kuvvetlenir

Bisküvi ekmek için küçük değil mi ..ben korkuyorum eline vermeye kocaman 6 dışı var
Zeytin yağında soğanı kavurdum kıyma koydum biraz sonra içine semizotu ve minicik kırmızı biberi doğrayıp koydum su ekledim biraz pirinç yada bulgurda koyabilirsiniz pişince blenderdan gecirdim

Bisküvi ve ekmegide vermeye bende korkuyorum çok dikkat ederek veriyorum bisküviyi minik minik isiriyo kıt diye ses cikariyo:)elinden alınca agliyo ama bugün yaptığım yemeği iki defada yedirdik az biseydi zaten ağlaya ağlaya yedi başka alternatif bulamadım istemiyor

Blw olarak basari saglayacaksiniz demek ki ispanakli pankek falan var mesela semizotluda olur

Kızlar belki yaşayan vardır. Oğlum son 3 aydır ayda 1 ateşleniyor. 2 gün sürüyor. Bu ay da önce geçen hafta 2 gün ateşlendi. Şimdi de bu hafta 2 gün ateşlendi. Geçen ayki ateşlenme birince doktor kontrolünde birşey çıkmadı görünürde. Test vs yapmadı da. Bunu ney ebenzettiniz ne olabilir yani? Hiç diş çıkmadı bu arada. Üşütme midir acaba? Kabızlık ishal yok. Ama bugünki kakası çok sulu oldu belki ateş düşürücü fitilden de olabilie

Hadi gözün aydın cnm
Zeytin yağında soğanı kavurdum kıyma koydum biraz sonra içine semizotu ve minicik kırmızı biberi doğrayıp koydum su ekledim biraz pirinç yada bulgurda koyabilirsiniz pişince blenderdan gecirdim
Teşekkürler cnm
Dr gerekli görürse detali kan tahlili isterdi...gerek görmedi demek...devam ederse her ay olursa ateşi. detaylı kan tahlili isteyebilirsin cnm.gelmis gecmids cim olsun basit üşütme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…