- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.301
Açıkhavada dışarıda yedirmeyi deneyinİnşallah teşekkür ederim , hepsini denedim inanın babasıyla hep masadayız bizde deniyorum inşallah yer biran önce
Zeytini nasıl veriyorsun ezmesinimiSağolasın canım
Artık 8 aydayız bir şey olmaz azcık parmağınla ufala ufala yedir.ben bir kere bulamaç verdim hiç sevmedi daha da yapmadım.bugün bulut omlet yaptım.
Bazen maydanozlu yeşil soğanlı omlet,bazen havuçlu patatesli,bazen dümdüz.bazen yanına az yağlı tavada yarım domates kavurup koyuyorum birkaç zeytin biraz lor peyniri en son da üzüm pekmezi
siz yedirmeyi denediniz mi? Benim kız da eline almak istiyor ama elinde yemiyor oynuyor o yüzden kendim veriyorum ya parmağımla ya da kaşıkla.ona vereceğim yemeyi önünde ilk önce kendim yiyorum ağzımı şapırdatıyorum sonra o da yemek istiyor ona veriyorum.siz ne zaman yemek yerseniz yanınıza oturtun sizi görsün iştahı açılır zamanla inşallahÇeşit çeşit denemekte de fayda var
Blw yöntemini biliyorum ama geçen ay yumurta boğazında kaldı ömrümden on yıl gitti o yüzden cesaret edememYanından ayrılmıyorum hiç ben zaten BLW ile yürütmek istiyorum araştırın sizde onu bir korkmazsınız anlayınca
Aynen öyle çok şükür bugünlere...bayadir yoksun çok az kişi kaldık zatenNasilsiniz annisler, yarim yılı gectik resmen cogu gitti azi kaldi 1 yaşındaha yeni ne zaman dogurcaz demiyor muyduk, vay beee...
Yorgun ama güçlüNasilsiniz annisler, yarim yılı gectik resmen cogu gitti azi kaldi 1 yaşındaha yeni ne zaman dogurcaz demiyor muyduk, vay beee...
Haklısınız o zaman cesaret edememekte ,Allah korusun çocuklarımızı kötü tecrübelerdenZeytini nasıl veriyorsun ezmesinimi
Blw yöntemini biliyorum ama geçen ay yumurta boğazında kaldı ömrümden on yıl gitti o yüzden cesaret edemem
Bunu deneyeceğimAçıkhavada dışarıda yedirmeyi deneyin
Kendi yendiğimiz zeytinden veriyorum suya falan koymuyorum çok tuzlu değil zaten.dışındaki ince kabuğu soyuyorum ufak ufak parçalayıp yediriyorum.ama artık soymam boğazında kalacağını düşünmüyorum.Zeytini nasıl veriyorsun ezmesinimi
Blw yöntemini biliyorum ama geçen ay yumurta boğazında kaldı ömrümden on yıl gitti o yüzden cesaret edemem
Hiç zeytin vermedim bende böyle deneyeyim sever mi acaba. Ben zeytin sevmediğim için sevmez gbi geliyo nedense. Halbuki kızım iki üç yaslarindayken oturdu mu yirmi otuz zeytin yiyordu şok oluyordum. Şimdi bibtane zor yerKendi yendiğimiz zeytinden veriyorum suya falan koymuyorum çok tuzlu değil zaten.dışındaki ince kabuğu soyuyorum ufak ufak parçalayıp yediriyorum.ama artık soymam boğazında kalacağını düşünmüyorum.
Baya da seviyormuş maşallahHiç zeytin vermedim bende böyle deneyeyim sever mi acaba. Ben zeytin sevmediğim için sevmez gbi geliyo nedense. Halbuki kızım iki üç yaslarindayken oturdu mu yirmi otuz zeytin yiyordu şok oluyordum. Şimdi bibtane zor yer
Cok yogunlugum vardi, hem okul sonu, hem yeni yilin kayit donemi, hem evde full hareketli bebeAynen öyle çok şükür bugünlere...bayadir yoksun çok az kişi kaldık zaten
Hahaha yorgunluk cok fena sormaYorgun ama güçlüne günlerdi gerçekten yaa çok özlüyorum o zamanları ilk hamileliğin heyecanı tadı ayrı bi güzel oluyomuş çok şükür bu günlerimize
Bende bugun kiraz deneyecegim. Dun baktim 8. Ay yaziyordu hafiftenolsa alerjikmis bakalimEk gıdalar ne alemde, 7-8. Ay icin sebze bulamiyorum artik deneyimleyecek. Intten enginar söyleyeceğim buzluga atacağım. Brokoli bulamiyorum şuan bulunca alip deneyeceğim. Karnabahar denemedim bir de. Kahvalti seçenekleri cok kısıtlı zaten. Meyve kayisi, seftali, elma, armut, muz, dut denedik şimdiye kadar. Sizler neler yaptiniz?
Oh afiyet olsunBugün muzlu pankek yaptım.ama yiyene kadar uykusu gelmiş pek yiyemedi uyanınca yediricem. 1 yumurta çırpıyoruz. 2 ymk kşğ ev yoğurdu,2 ymk kşğ kadar yulaf unu ( ben de yoktu tam buğday unu koydum) bir tane ezilmiş muzu karıştırıp birer kaşık dökerek kısık ateşte az yağlı tavada pişiriyoruz.üstü delik delik olunca arkasını çevirip pişiriyoruz.çok tatlı olmadığı için üzerine üzüm pekmezi döktüm daha lezzetli oldu.
*Alternatif olarak muzu dilimleyerek bu karışıma bulayıp önlü arkalı kızartmak da güzel olabilir bir de öyle denicem
Pankeki nasıl yedirdin minik minik böldüm mu eline mi verdinEk gıdalar ne alemde, 7-8. Ay icin sebze bulamiyorum artik deneyimleyecek. Intten enginar söyleyeceğim buzluga atacağım. Brokoli bulamiyorum şuan bulunca alip deneyeceğim. Karnabahar denemedim bir de. Kahvalti seçenekleri cok kısıtlı zaten. Meyve kayisi, seftali, elma, armut, muz, dut denedik şimdiye kadar. Sizler neler yaptiniz?
Ben verdim ama sevmediBende bugun kiraz deneyecegim. Dun baktim 8. Ay yaziyordu hafiftenolsa alerjikmis bakalim
Mevsimi değil ki brokolinin karnabaharin. Manavda var almıyorum ben... kış gelince artık..mevsimi olanları yedir cnm .Ek gıdalar ne alemde, 7-8. Ay icin sebze bulamiyorum artik deneyimleyecek. Intten enginar söyleyeceğim buzluga atacağım. Brokoli bulamiyorum şuan bulunca alip deneyeceğim. Karnabahar denemedim bir de. Kahvalti seçenekleri cok kısıtlı zaten. Meyve kayisi, seftali, elma, armut, muz, dut denedik şimdiye kadar. Sizler neler yaptiniz?
Zeytini bir kere misafirliğe gitmiştik orda verdim eme eme içini bitirdi daha da vermedim yarın kahvaltıda tekrar vereyim unutuyorum suya koymayı tuzlu tuzlu vermek istemedimOh afiyet olsunbende kac gundur suya koymayi unutuyorum zeytini daha baslayamadim ben denedim icinde muz olarak bence eh iste :)
Kiraz denemistim biraz ben de, bsy yapmadı ama meyvelere karsi biraz onyargiliBende bugun kiraz deneyecegim. Dun baktim 8. Ay yaziyordu hafiftenolsa alerjikmis bakalim
Onu yazan buluttu canim ama ben pankeki butun de veriyorum, parca parca da, yemezse yogurduna katıyorumPankeki nasıl yedirdin minik minik böldüm mu eline mi verdin
Ben verdim ama sevmedi
Ayına gore verilebilecek sebzelerden olduğu için sadece alerjisi var mi yok mu diye tadim yaptırmak icin alacagim bulursam, yoksa mevsimine gore aliyorm normal corbalari icin filan ozellikle.Mevsimi değil ki brokolinin karnabaharin. Manavda var almıyorum ben... kış gelince artık..mevsimi olanları yedir cnm .
Bizim çorbalarla aramız pek iyi değil .kıyma yada tavuk suyu olunca ehbiste iciyor..meyve seviyor sipa..pilavla tanıştı sevdi bulgur daha vermedim. Kabak köftesi yapacağım ama onada korkuyorum
Enginar kendime denemedim daha kıza ne zaman deneticem bilmiyorumEk gıdalar ne alemde, 7-8. Ay icin sebze bulamiyorum artik deneyimleyecek. Intten enginar söyleyeceğim buzluga atacağım. Brokoli bulamiyorum şuan bulunca alip deneyeceğim. Karnabahar denemedim bir de. Kahvalti seçenekleri cok kısıtlı zaten. Meyve kayisi, seftali, elma, armut, muz, dut denedik şimdiye kadar. Sizler neler yaptiniz?
teşekkür ederiz size de afiyet olsunOh afiyet olsunbende kac gundur suya koymayi unutuyorum zeytini daha baslayamadim ben denedim icinde muz olarak bence eh iste :)
kabak köftesi nasıl oluyor?Mevsimi değil ki brokolinin karnabaharin. Manavda var almıyorum ben... kış gelince artık..mevsimi olanları yedir cnm .
Bizim çorbalarla aramız pek iyi değil .kıyma yada tavuk suyu olunca ehbiste iciyor..meyve seviyor sipa..pilavla tanıştı sevdi bulgur daha vermedim. Kabak köftesi yapacağım ama onada korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?