2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Blw olarak basari saglayacaksiniz demek ki ispanakli pankek falan var mesela semizotluda olur
Aslinda deneyebilirim pankeki aklıma gelmemişti teşekkürler bugün en son çare muhallebi yaptık içine cicibebe koyduk onu yerkende ağladı ama en azından çok sinirlenmedi deneye yanila anlayacağız ne istediklerini

Her ay mı , Allah Allah Mesela 1 gün olup sonra geçiyor mu? Nasıl tam olarak? Yani doktor önemli bir şey gibi görse üstüne düşerdi heralde ama yine de takip etmekte gözlemlemekte fayda var bence.

İstanbul’da olan arkadaşlar..
Halk ekmekte satılan bebe bisküvisini şiddetle öneririm.. Tadı harika (Ege’den çok ben yiyorum) ve içeriği diğer tüm markalara göre çok daha temiz.. Ayrıca fiyatı da uygun..
Deneyin, kesin seveceksiniz..

Blw de basari saglarsan ileride coook rahat edersin.
Not: basari saglayamayan bir anne

Benim başıma gelmedi ama ben bebeğin bağışıklığını güçlü tutmak İçin haftada 2-3 gün çiğ sarımsak yutuyorum. Onunda yemeklerine ufak diş çiğ sarımsak rendeliyorum. Bebeğinizin Bağışıklığını güçlendirin . (Bir hemşire önermişti çiğ sarımsağı ) Bu aya kadar ne hastalık oldu , ne dişte ateş oldu. tavsiye edebilirim. (Ateş derekende 38.5 un üstü bir ateşten bahsettiğinizi düşünüyorum.)

Bunu bende yapıyorum çok şükür hiç bir hastalık geçirmedim şuana kadar. Hafif hasta olacağını hissetmem hemen sarımsak yutuyorum. Doğal ilaç gercekten

Yarın kahvaltıda değişiklik olsun diyorum misal patatesli yumurta vereyim diyorum ama sonra korkuyorum küçük daha nasıl yiyecek diye...sizler ne veriyorsunuz bulamaç harici

Yarın kahvaltıda değişiklik olsun diyorum misal patatesli yumurta vereyim diyorum ama sonra korkuyorum küçük daha nasıl yiyecek diye...sizler ne veriyorsunuz bulamaç harici
Ben malesef bulamaç harici yediremedim hala. Sadı yumurtayı ezip zeytinyağıyla verdim, onun dışında peynir veya avokadoyla birleştirip de verdim. Omlet şeklinde veremedim hep haşlama verdim

Arkadaşlar bebeğim 10 gün sonra 7 aylık olacak parmak gıdayla başladık çorba püre denedik hiçbirini istemedi , elinde tutmak istiyor önüne koyduğum yiyeceği ama ağzına alınca beğenmiyor bırakıyor , bugün elinde tutabileceği bir ürün olarak kek yaptım mesela istemedi ağzına sürdü attı , ama benim çatalımı istedi çatalın ucuna taktım ağzına öyle götürdü bir iki kez ama yine istemedi . Acaba tadını beğenseydi yer miydi ki çataldan . Şimdi pekmezle filan tatlandırıp kurabiye ya da farklı bir kek yapayım diyorum . Bir akıl verin ne olur 8. Aya giricez hiç yemeye istekli değil

Sen elinle verince de istemiyo mu biizim bı ara kaşık reddimiz vardı ben elimle yediriyodum yada bazen çorbayı bardakla yada kaseyle direk veriyom kasiksiz o zaman değişik geliyo seviyo öyle içmeyi

Ben malesef bulamaç harici yediremedim hala. Sadı yumurtayı ezip zeytinyağıyla verdim, onun dışında peynir veya avokadoyla birleştirip de verdim. Omlet şeklinde veremedim hep haşlama verdim
Ben omlet verirken boğazına yapıştığı için arkadaşımın onerisiyle bir çay kaşığı yoğurtla sulandırıp veriyorum
Biz 8 aylığız eline birsey vermeye korkuyorum kek felan nasıl cesaret ediyorsunuz ya az bana da öğretin dışı yok mu benimkinde 6 tane var büyük ısırır diye korkuyorum

Benim oğlumda 7 aylık yada ben elimle yediriyorum yada kendi eliyle yiyecek kaşık istemiyor bugün cicibebe verdim kahvaltida isira isira yedi çok karsiydim aslında cicibebe olayına sağlıksız buluyorum çünkü ama artık mecbur kaldım o elinde cicibebe kemirken arada bende kayısı yumurta peynir verdim dikkat ederseniz bişey olmaz bence sürekli ağzına bakıyorum kontrol ediyorum büyük parça isirirsa öne doğru eğip parmağımla ağzındaki parçayı aliyorum

Bende karşıyım kendin yaptım ama ağır geldi sanırım kabız gbi oldu.bende paket alıyorum haftada bir iki kere veriyorum ama eline veremedim korkudan. Ya alamazsam ağzından diye

Bende karşıyım kendin yaptım ama ağır geldi sanırım kabız gbi oldu.bende paket alıyorum haftada bir iki kere veriyorum ama eline veremedim korkudan. Ya alamazsam ağzından diye
Deneyin yada denemeyin diyemem asla o yuzden biraz daha bekleyebilirsiniz en azından yutabileceginden emin olana kadar

Sağolasın canım
Artık 8 aydayız bir şey olmaz azcık parmağınla ufala ufala yedir.ben bir kere bulamaç verdim hiç sevmedi daha da yapmadım.bugün bulut omlet yaptım.
Bazen maydanozlu yeşil soğanlı omlet,bazen havuçlu patatesli,bazen dümdüz.bazen yanına az yağlı tavada yarım domates kavurup koyuyorum birkaç zeytin biraz lor peyniri en son da üzüm pekmezi
siz yedirmeyi denediniz mi? Benim kız da eline almak istiyor ama elinde yemiyor oynuyor o yüzden kendim veriyorum ya parmağımla ya da kaşıkla.ona vereceğim yemeyi önünde ilk önce kendim yiyorum ağzımı şapırdatıyorum sonra o da yemek istiyor ona veriyorum.siz ne zaman yemek yerseniz yanınıza oturtun sizi görsün iştahı açılır zamanla inşallah Çeşit çeşit denemekte de fayda var

Sen elinle verince de istemiyo mu biizim bı ara kaşık reddimiz vardı ben elimle yediriyodum yada bazen çorbayı bardakla yada kaseyle direk veriyom kasiksiz o zaman değişik geliyo seviyo öyle içmeyi
Benim elinden hiç ama hiç istemiyor. Püre kavanozunu o şekilde yapmıştı ama aklı kavanozdaydı

Yanından ayrılmıyorum hiç ben zaten BLW ile yürütmek istiyorum araştırın sizde onu bir korkmazsınız anlayınca

İnşallah teşekkür ederim , hepsini denedim inanın babasıyla hep masadayız bizde deniyorum inşallah yer biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…