2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aslında bu kadar hiç olmadı sabaha kadar emiyor ortam değişikliği durum değişikliği etkiledi mi acaba diye düşünmeden edemiyorum İnşaAllah benim yüzümden değildir
Belki de dediğin gibi ortam değişikliğindendir ama üç dört günde alışması lazım oraya aslında

Teşekkür ederim mesajınız için. Astarı pamuk olup iç dolgusu polyester olanlar için terlettiği söyleniyor. Diğer modeller de ya komple çift kat pamuklu veya pazen. Onlar da ısıtmaz gibi geliyor o şekilde. Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla. Sizdeki nasıl?

Aslında bu kadar hiç olmadı sabaha kadar emiyor ortam değişikliği durum değişikliği etkiledi mi acaba diye düşünmeden edemiyorum İnşaAllah benim yüzümden değildir
Daha önce yazdıklarınızı okudum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok zor bir dönemden geçiyorsunuz. Ortam da değişti. Size daha bağımlı hale gelmesinde etkisi illa ki vardır bu değişimlerin diye düşünüyorum ama sizin yüzünüzden olduğunu düşünüp kendinizi suçlamayın. Eminim onun için en iyisi olsun istediğinizden bu kararları aldınız. Geçici bir süreç. Sizin stresiniz azaldıkça ona da olumlu şekilde yansıyacaktır.

Belki de dediğin gibi ortam değişikliğindendir ama üç dört günde alışması lazım oraya aslında
Dişte çıkarıyor sanırım hepsi bi arada oldu bilemedim
İnşaAllah aslında hiç stresli değilim evliliğim benim için stresmiş şuan çok rahatım ama alışmamız lazım sanırım

Dişte çıkarıyor sanırım hepsi bi arada oldu bilemedim

İnşaAllah aslında hiç stresli değilim evliliğim benim için stresmiş şuan çok rahatım ama alışmamız lazım sanırım
Şuan bizim hem diş hem atak haftamız ondan böyle oldu diye düşünüyorum sizin de öyledir o zaman çünkü ortama bikaç gün içinde alışır bence

Dediğim gibi tog değeri ısıtma kapasitesini gösteriyor zaten. Benim kurtarıcım oldu. Tog değeri olanlardan alırsanız ve enaz 2 değerli ve üstü alın. asla üşüme olmuyor. Yorgan gibi puf puf zaten. Benim şuan kullandığım 2,5 togmuş. Hediye gelmişti . Markasının fotosunu ekliyorum. Bu yılda h&m indirimimden aldım . o 2 tog ve %100 pamuk. 2 ürününde fotosunu ekliyorum. İlk 2 foto güncel kullandığım. Son fotoda , önümüzdeki sene için yine %100 pamuk h&m indiriminden aldığım ürün

Eklentiler

• image.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu arada iç dolgusu polyester olmak zorunda yoksa ısı yalıtımı olmaz. Ev sıcaklığınıza uygun Tog değeri seçip , içine uygun kıyafet giydirince terleme hiç olmuyor. Biz de kat kat giyip üstümüze yorgan örtüp yatsak terliyoruz. Asıl önemli olan uygun tog değerinde tulum alıp içine çok kalın giydirmemek.

Çok teşekkür ederim

Bende ilk resimdekini kullanıyorum aynısı ve gayet memnunum bu sene henüz başlamadı ama gece kış sürekli onu giydirdim üstünü ortmedim gayet yeterliydi

Bende ilk resimdekini kullanıyorum aynısı ve gayet memnunum bu sene henüz başlamadı ama gece kış sürekli onu giydirdim üstünü ortmedim gayet yeterliydi
İçi çok ince gbi duruyor daha önce kullanmadığım için sanırım sanki bebiş üşür gbi geliyor

İçi çok ince gbi duruyor daha önce kullanmadığım için sanırım sanki bebiş üşür gbi geliyor
5 aylıktan beri kullanıyorum .aslında ince değil , ve tam tersi çok sıcak tutuyor çünkü gece alt değiştirirken dokunduğumda bacakları sıcacık oluyor. Üstünü örtmeyen bebekler için kurtarıcı.

Gece neden altını değiştiriyorsun uykusu dağılmiyor mu..ben bayadir gece degistirmiyorum

Gece neden altını değiştiriyorsun uykusu dağılmiyor mu..ben bayadir gece degistirmiyorum
Benim bebe hala gece 3-4 kez meme emdiği için (gece çok sık uyanma sorunumuz vardı hatırlarmısın bilmem :) ) uyku sorunu biraz düzelsene 3-4 e düşebildi sadece. gece 12 gibi bez değiştirmezsem sabah bez taşıyormuş ve heryeri ıslanmış oluyor

Bak benim ki gece surekli emiyor..kaç tane bez denedim hepsi gece taşırdı.en son slepyy de tasirinca BİM'in bezini önerdi arkadaşım yaklaşık üç aydır BİM'in bezini kullanıyorum birgün bile taşırmadı..önce geceleri kullandım sadece . Bir ay sonra sırf bu beze geçtim..birgün dene bana hak vereceksin..akşam 9 da uyuyor sabah 7.30 a kadar taşma yok..boşuna değişmemiş olursun uykusundan da olmaz

BİM’in ama Hangi marka canım deneyeyim hemen .?

Bu tulumlarda ayak yokya, bebiş ayağa kalkabiliyor mu, benim kiz 10 20 tur atmadan uyumuyor.. bu tulumlar nasıl oluyor

Kızlar biz defacto 2.5 tog olan uyku tulumu aldik. Ilk gün zıbın üstüne ince bir tulum üstüne de uyku tulumunu giydirdim, bebeğim ter içinde kalmis sonra çıkardım tulumu tabi.. simdi öğrendim artık, 2.5 tog zaten kalın bi uyku tulumu, içine sadece citcitli yarim kol giydiriyirum bacakları açık.. ev ısısı şu an için akşam 24 derece, gece biraz daha düşüyor.. sabaha sıcacık uyanıyor.. çok soğuk havalarda belki içine ince bir alt üst giyilir ya da ince bi örtü örterim üstüne.
Ama şu süreçte bu şekilde baya memnunum tulumdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…