- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.041
Canım benim fikrim yok bu konuda Rabbim herzaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı nasip etsin ama hep bunu söylerim..Önümüzdeki randevunda inş senin için hayırlı olan olurMerhabalar ben bugün itibariyle 8+6 günlük hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yok özel doktora gittim ben normal ben alttan bakıldı ama yok kurtaj dedi beklemek istedim sonra Uludağ üniversitesine gittim 3 ayrı doktorlar 3 kez ultrason ile baktı en sondaki doktor ufak bir kıpırtı gördüm ama bu PC ile alakalı da olabilir dedi siz en kötüsüne hazırlayın kendinizi dedi büyük ihtimalle düşük olacak dedi bir ilaç var düşük yapmamak için kullandığım onu bırak dedi olurda kendi düşmezse haftaya cuma ya randevu verdiler tekrar bakacaklar yoksa alacaklar bebeği bu kadar geç duyan var mı yada düşmesi ne zaman olur ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum
Şuan 2 hastane aradım basarı hastanesı cocugu once cıkarıyo aynı anda cıkarmıyo, yenıe yuzyıl hastanesı dedi arkadas o normal olursa beraber cıkarıyo sezeeyansa ayrı. Ya öylede olması lazım aslındaBenim hiç çıkarmadılar önce tentene temas yapıyorlar zaten karnıma koydular sonra yan tarafına besige alıp temizleyip giydirdiler dikişlerin atılırken ben onu izledim 40 dk dikişim sürdü ama hiç acı hissetmedim heycandan mı artık bilmiyorum. Kötü düşünme yine bişey olmaz Allah'ın izniyle
İlk hamileliğimde 9 kilo almıştım inşallah bunda da daha fazlası olmaz haftasına 10 kilo olarak geri vermiştimBen online diyetisyenlerle görüştüm bir de benim şimdiye kadar hiç mide bulantım kusmam falan olmadığı için şimdi size ne desem uygun olmayacakönemli olan dengeli beslenmek ve iki canlıyım diye fazla yiyeyim gibi bir düşünceye girmemek mide bulantısı için de az az leblebi yeseniz belki toparlar mı acaba? bilmiş bilmiş konuşmak ta istemem tabii ama hamilelik boyunca 10-12 kilo almak sağlıklıymış, fazlası olmaması için dikkat etmeniz hem sizin hem bebeğiniz için iyi olur
Bak burda iki hafta geriden gelen hamilelikler var seninde öyle biseyde şuan duyulmayabilir başka bir sorun görünmüyorsa bekleyebilirsiniz inşallah gerek kalmaz kürtaja falanMerhabalar ben bugün itibariyle 8+6 günlük hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yok özel doktora gittim ben normal ben alttan bakıldı ama yok kurtaj dedi beklemek istedim sonra Uludağ üniversitesine gittim 3 ayrı doktorlar 3 kez ultrason ile baktı en sondaki doktor ufak bir kıpırtı gördüm ama bu PC ile alakalı da olabilir dedi siz en kötüsüne hazırlayın kendinizi dedi büyük ihtimalle düşük olacak dedi bir ilaç var düşük yapmamak için kullandığım onu bırak dedi olurda kendi düşmezse haftaya cuma ya randevu verdiler tekrar bakacaklar yoksa alacaklar bebeği bu kadar geç duyan var mı yada düşmesi ne zaman olur ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum
Kac gun gecikme oldu canimSağlıkla doğsunlar inşbenim beta 16000 çıkınca bi umut sevindim ama bizde hiç yok tabi ikiz falan
Ay bıtmıyor ki yıgorumda yıyorum cunku bulantı oyle gecıyor. Bu sabah ınat ettım yemedım fena oldum ama :/Ben online diyetisyenlerle görüştüm bir de benim şimdiye kadar hiç mide bulantım kusmam falan olmadığı için şimdi size ne desem uygun olmayacakönemli olan dengeli beslenmek ve iki canlıyım diye fazla yiyeyim gibi bir düşünceye girmemek mide bulantısı için de az az leblebi yeseniz belki toparlar mı acaba? bilmiş bilmiş konuşmak ta istemem tabii ama hamilelik boyunca 10-12 kilo almak sağlıklıymış, fazlası olmaması için dikkat etmeniz hem sizin hem bebeğiniz için iyi olur
İnşallah canımMaşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sizin gibi aslında benim de inşallah benimde sağlıklı ilerler
MaşallahEvet canim inşallah şukurler olsun
Bizimki devlet ama anne dostu hastanesi çok özenlilerŞuan 2 hastane aradım basarı hastanesı cocugu once cıkarıyo aynı anda cıkarmıyo, yenıe yuzyıl hastanesı dedi arkadas o normal olursa beraber cıkarıyo sezeeyansa ayrı. Ya öylede olması lazım aslında
Hoşbulduk canim yeni sayilirimMaşallahbir ikizimiz var daha önce yazdın mı bilmem ama aramıza hoşgeldin
5 gün geçikme olunca kan verdimKac gun gecikme oldu canim
Kizimda kan testi negatif çıkınca sonraki on gün nane cayi içtim adet gelsin diye hatta 19 lt damacana bile kaldırdım hamile değilim diye. Ongun sonra tekrar test yaptım gebeymisim. Sizinde öyle gec döllenme. Hayırlısı olsunKızlar merhaba lütfen bilgisi olan biri yazsın bu konu hakkındaen son adet tarihim 8 şubattı 3 günlük gecikme yaşayınca evde test yapmıştım negatifti bi hafta sonra da kan verdim beta 2ydi negatifti yani adetim hala gelmeyince doktora gittim düzenleyici vermesi için bugün beta 294 olduğunu söyledi ve pozitifsin dedi geç döllenme yaşamışsın dedi kese henüz görünmedi haftaya tekrar bakılcak çok yeni 3 4 günlük bi gebelik dedi acaba böyle olup gebeliği devam eden var mı?
Diyetisyen ac karnına 3 grissini az leblebi verdi bulantı olmamasına rağmenKızlar siz kiloları yazınca tartıldım umarım 1 kilosu ödem falan bişeydir bununaglanak istiyorım 7 haftada 2 kılo almısım böyle giderse kızımda aldıgım kıloyu gecerım. Ee tabı bulantım oldukca yıyorum rahatlkyorum üstüne ye yat ye yat sonuc diyetisyene giden arkadaslae ne yağpıyorsunuz kac ogun verıyor en önemliisi bulantıda ne öneriyo?
Bir hafta daha bekleyin. Zaten aksi bir durumda devam etmez gebelik. Umarım kendi düşer. Düşmesede korkmayın arkadasimizda olmak zorunda kaldı hic sıkıntı yasamadi. Önemli olan sağlıklı gebelik. Rabbım hayırlı sonuçlara ulastirsin insMerhabalar ben bugün itibariyle 8+6 günlük hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yok özel doktora gittim ben normal ben alttan bakıldı ama yok kurtaj dedi beklemek istedim sonra Uludağ üniversitesine gittim 3 ayrı doktorlar 3 kez ultrason ile baktı en sondaki doktor ufak bir kıpırtı gördüm ama bu PC ile alakalı da olabilir dedi siz en kötüsüne hazırlayın kendinizi dedi büyük ihtimalle düşük olacak dedi bir ilaç var düşük yapmamak için kullandığım onu bırak dedi olurda kendi düşmezse haftaya cuma ya randevu verdiler tekrar bakacaklar yoksa alacaklar bebeği bu kadar geç duyan var mı yada düşmesi ne zaman olur ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum
Yaa nerede hastane istanbul muBizimki devlet ama anne dostu hastanesi çok özenliler
Bayada vermıs ya ben normaldede hızlıca kılo alırım ondan mı bilmiyorımKizimda kan testi negatif çıkınca sonraki on gün nane cayi içtim adet gelsin diye hatta 19 lt damacana bile kaldırdım hamile değilim diye. Ongun sonra tekrar test yaptım gebeymisim. Sizinde öyle gec döllenme. Hayırlısı olsun
Diyetisyen ac karnına 3 grissini az leblebi verdi bulantı olmamasına rağmen
Bir hafta daha bekleyin. Zaten aksi bir durumda devam etmez gebelik. Umarım kendi düşer. Düşmesede korkmayın arkadasimizda olmak zorunda kaldı hic sıkıntı yasamadi. Önemli olan sağlıklı gebelik. Rabbım hayırlı sonuçlara ulastirsin ins
Kesinlikle yaşadıklarımızin özetiGünaydınnn, bu yaşadıklarımın bir özeti olabilir miiisüpermiş
AminAmiij amiin inşallahh hepimize
Ben de kızımin ultrason resmine baktım kese 6. Haftada yuvarlak yine6. Hafta yuvarlaktı 7. Hafta tam bir fasulye baktimda oglumdada yuvarlkmis 6. Hafta
Ben de spinal sezeryan oldum kızlarımın ikisinin de doğumuna şahit oldum temizleyip boyuna kilosuna vs bakarken izledim hep. Doğar doğmaz yanıma getirdiler yine kokladım öptüm sonra alıp temizlediler yaa kokusu burnuma geldi şimdiBende de nedense o korku vardı sırf o yüzden sezaryandan korkuyordum normal doğum yaptım yanımdan hiç ayrılmamış oldu çok şükür
Yuksek masallah benm arkadasimin 4gun gecikmede 2000 cikmişti ama herkese gore degisebilir tabi usgde belli olur istiyorsan insallah ikizdir5 gün geçikme olunca kan verdim
Allah razı olsun karnım da büyüyor onu zaten hiç anlamıyorum ama ne olacaksa olsun artık istiyorumKizimda kan testi negatif çıkınca sonraki on gün nane cayi içtim adet gelsin diye hatta 19 lt damacana bile kaldırdım hamile değilim diye. Ongun sonra tekrar test yaptım gebeymisim. Sizinde öyle gec döllenme. Hayırlısı olsun
Diyetisyen ac karnına 3 grissini az leblebi verdi bulantı olmamasına rağmen
Bir hafta daha bekleyin. Zaten aksi bir durumda devam etmez gebelik. Umarım kendi düşer. Düşmesede korkmayın arkadasimizda olmak zorunda kaldı hic sıkıntı yasamadi. Önemli olan sağlıklı gebelik. Rabbım hayırlı sonuçlara ulastirsin ins
İnşallah dediğiniz gibi olurİlk hamileliğimde 9 kilo almıştım inşallah bunda da daha fazlası olmaz haftasına 10 kilo olarak geri vermiştim
Bak burda iki hafta geriden gelen hamilelikler var seninde öyle biseyde şuan duyulmayabilir başka bir sorun görünmüyorsa bekleyebilirsiniz inşallah gerek kalmaz kürtaja falan
Canım cinsiyettede anketimiz var ankette kimlerin oy verdiğini görebiliyoruz hatta bizim topice gelip geçerken oy verenler bile olmuşCinsiyet çok heyecanlı ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?