2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım benim fikrim yok bu konuda Rabbim herzaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı nasip etsin ama hep bunu söylerim..Önümüzdeki randevunda inş senin için hayırlı olan olur

Şuan 2 hastane aradım basarı hastanesı cocugu once cıkarıyo aynı anda cıkarmıyo, yenıe yuzyıl hastanesı dedi arkadas o normal olursa beraber cıkarıyo sezeeyansa ayrı. Ya öylede olması lazım aslında

İlk hamileliğimde 9 kilo almıştım inşallah bunda da daha fazlası olmaz haftasına 10 kilo olarak geri vermiştim
Bak burda iki hafta geriden gelen hamilelikler var seninde öyle biseyde şuan duyulmayabilir başka bir sorun görünmüyorsa bekleyebilirsiniz inşallah gerek kalmaz kürtaja falan

Ay bıtmıyor ki yıgorumda yıyorum cunku bulantı oyle gecıyor. Bu sabah ınat ettım yemedım fena oldum ama :/

Bizimki devlet ama anne dostu hastanesi çok özenliler

Kizimda kan testi negatif çıkınca sonraki on gün nane cayi içtim adet gelsin diye hatta 19 lt damacana bile kaldırdım hamile değilim diye. Ongun sonra tekrar test yaptım gebeymisim. Sizinde öyle gec döllenme. Hayırlısı olsun
Diyetisyen ac karnına 3 grissini az leblebi verdi bulantı olmamasına rağmen
Bir hafta daha bekleyin. Zaten aksi bir durumda devam etmez gebelik. Umarım kendi düşer. Düşmesede korkmayın arkadasimizda olmak zorunda kaldı hic sıkıntı yasamadi. Önemli olan sağlıklı gebelik. Rabbım hayırlı sonuçlara ulastirsin ins

Hayırlı sabahlar dün akşam az yedim gece sabaha kadar midem bulandı kalktım öğür öğür kalktım ekmek yedim aman bulanmasın yoksa halim Yaman

Bayada vermıs ya ben normaldede hızlıca kılo alırım ondan mı bilmiyorım

Günaydınnn, bu yaşadıklarımın bir özeti olabilir miii süpermiş
Kesinlikle yaşadıklarımızin özeti midem bulanmasina rağmen gece aklıma çok şey geliyor yemek için
Amiij amiin inşallahh hepimize
Amin
6. Hafta yuvarlaktı 7. Hafta tam bir fasulye baktimda oglumdada yuvarlkmis 6. Hafta
Ben de kızımin ultrason resmine baktım kese 6. Haftada yuvarlak yine
Bende de nedense o korku vardı sırf o yüzden sezaryandan korkuyordum normal doğum yaptım yanımdan hiç ayrılmamış oldu çok şükür
Ben de spinal sezeryan oldum kızlarımın ikisinin de doğumuna şahit oldum temizleyip boyuna kilosuna vs bakarken izledim hep. Doğar doğmaz yanıma getirdiler yine kokladım öptüm sonra alıp temizlediler yaa kokusu burnuma geldi şimdi

Allah razı olsun karnım da büyüyor onu zaten hiç anlamıyorum ama ne olacaksa olsun artık istiyorum

İnşallah dediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…